Відгуки покупців про Чай Grace Букет чорний з малиною листовий 90 г (5060207697774)
- Ирина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Гарний чай,насичений смак і колір. Крупний різаний лист з шматочкиами сушеної полуниці. Без хімозного запаху ароматизаторів.
- Переваги:
- Без неприродних ароматизаторів. Насичений смак
- Недоліки:
- Не виявила
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
я це називаю "грамотна ароматизація" малина ледь відчувається і не пахне хімозно, а дуже таки натурально.
не люблю чаї які пахнуть за кіломерт)) а цей чудовий і улюблений, дуже круто у поєднанні зі шматочком лайму- Переваги:
- смак, аромат, колір
- Недоліки:
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Дуже смачний чай. Купляю його не перший раз. Всі чаї цієї торгової марки ароматні й смачні.
- Переваги:
- Прийшов вчасно й гарно запакований.
- Недоліки:
- olena0409Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Отличный чёрный чай с кусочками сушёной малины. Приятный аромат. Тонизирующий эффект. Неподдельное удовольствие от чая.
- Переваги:
- Хороший вкус чая с приятным ароматом малины
- Недоліки:
- Быстро кончается потому что пьётся чаще чем обычно (шутка, но с долей правды)
- Элла П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Покупаю часто, в чистом виде не завариваю, смешиваю с обычными черными чаями без добавок. Считаю, что это наиболее приближенный к натуральному ,вкус чая с малиной
- Переваги:
- вкусный
- Євгеній К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Обожнюю цей чай! Малиновий смак дуже яскравий (але не хімічний) та освіжаючий, добре поєднується з основою з якісного чорного чаю. А ще він непогано бадьорить! Я однозначно рекомендую цей чай усім, хто шукає смачний спосіб прокинутися вранці або отримати заряд бадьорості після обіду.
- Переваги:
- Яскравий та свіжий малиновий смак, основа з якісного чорного чаю, бадьорить
- Недоліки:
- Не знайшов жодного!
- Рубанова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Брала дітям, їм подобається, разом смакуємо чаєм. Досить міцний, аромат не хімічний.
- Переваги:
- Смак, ціна
- Недоліки:
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Понравился,рекомендую к покупке
- Переваги:
- Тонкий аромат,при заваривании цвет насыщенный .Нет химического запаха
- Недоліки:
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Судя по отзывам,решила и я попробовать чаёк...Понравился!!!Насыщенный вкус и аромат!!!С кусочками малины.Супер!!!
- Билецкая Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Самый крутой чай этой марки. Всем советую
Хороший чай. Всем советую.
- Анастасия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Вкусный черный чай, имеет приятный малиновый вкус. В чае есть кусочки малины.
- Переваги:
- Крепкий. Вкусный. Присутствуют кусочки малины
- Недоліки:
- Не нашла
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Я люблю чаї зі смаками фруктів, але цей має надзвичайно мякий та приємний аромат. Просто слова губляться. Дуже чай смачний.
- Переваги:
- Смачний. Якісний. Корисний.
- Прихно Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Сам чай дуже смачний. Але розетка підло бреше про вагу упаковки. Надаючи клієнтам упаковки 75 грамів замість 90. Хоча загалом цей час буває вагою 90 грамів
- Переваги:
- Смак
- Недоліки:
- Прийшли вагою 75 грамів замість 90.
невероятный вкус и приятнейший аромат
- Переваги:
- можно пить как горячий чай или охлажденный напиток в летний день.
- ВадимПродавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Чудовий чорний чай зі шматочками малини. Смачний малиновий чай. Брав у пакетиках, теж добрий, так більш зручніше заварювати собі чай.
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Чай вкусный. Розетка на высоте.
- Переваги:
- Отличный чай, с кислинкой, чувствуется малина.
- Недоліки:
- Нет.