Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Чорний чай Grace! Прайм-тайм з ароматом лимона та лайма 2 г х 25 шт. (5060207697835)

Оцінка користувачів 4.43/5
  • Сергій
    Продавець: Rozetka. Фасування: 25. Кількість упаковок: 1

• Міцність

Скажу образу, що це один з найкращих чаїв, що я коли-небудь пив. Він кошує досить дешево, але зате має прекрасний насичений смак та дуже привабливий запах. Чай легко та швидко готується, смакує навіть холодним. Я задоволений, що придбав саме цей час. Раджу!

Переваги:
    Смак, якість, недорогий, міцний, запах
    Недоліки:
    Відсутні
  • Ольга И***

Дуже смачний чай

• Ірина Л***

Дуже смачний чай!

• Юлія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 25. Кількість упаковок: 1

Смакота, брала на пробу, дуже сподобався!

• Юрій А***

Хороший не дорогой чай

Переваги:
    Хорошее качество
    Недоліки:
    Не нашел
  • Юрий Н***

• Міцність

Получаем наслаждение от этого чая,очень вкусный с ароматом цитрусов,рекомендую

• Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 25. Кількість упаковок: 1

Чай понравился, крепкий, имеет насыщенный вкус и запах цитрусовых, рекомендую

Переваги:
    Вкус, цена
  • Дмитро
    Продавець: Rozetka. Фасування: 25. Кількість упаковок: 1

• Міцність

Люблю тестити новинки чаїв, цей чай досить міцний, аромат лимона /лайма відчувається одразу, новинка сподобалась, сподобалось що кожен чай загорнутий в індивідуальний пакет

Переваги:
    Міцний, кожен чай окремо в пакетику
  • Ксения Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 25. Кількість упаковок: 1

Не смогла пить чай. Очень химозный.

Недоліки:
    Очень химозный