Відгуки покупців про Віскі Grants Triple Wood 0.7 л 40% (5010327250007_5010327255286_5010327000404)
- AI аналіз відгуків32 відгуки: позитивний: 84%, нейтральний: 11%, негативний: 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Костянтин Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Ок
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Бюджетний віскі!
- Переваги:
- Непоганий на свою ціну. Голова не боліла.
- Недоліки:
- Немає.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
За свою ціну класний віскі,беріть,немає до чого докопатись,охолодженим дуже мягко пʼється
5 з 5 (але за свої кошти і якщо акційна ціна) - Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Ціна ,якість . За таку ціну, кращий віскі ще треба пошукати. П'ється легко, з ранку ніякого похмілля. Сподобався. Rozetka на висоті.
- Недоліки:
- Не виявили.
- Павло Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Все ок
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Дуже смачно але мало
- Переваги:
- Дуже смачно але мало
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Гарний віскі. Приємний смак і післясмак.
Переваги: Збалансований смак і потужний після смак.
Недоліки: Нема - Юрий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Великолепный виски. Который стоит гораздо дороже потраченных на него денег.
- Олександр С***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Співвідношення ціна-якість на топ рівні. Якщо вам потрібен віскі за прийняту ціну на дуже хорошому рівні (а по знижці так взагалі), то це саме той варіант.
- Людмила Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Дуже гарні віскі. Приємний смак.
- Переваги:
- Віскі одні з найкращих,
- Володимир
Вітаю) Скажіть будь ласка чи був присутній дозатор на бутилці під кришкой ?)
- Федір М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Все дійшло добре.
- Виктор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Дякую. Все якісно і швидко.
- СергійПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Шмурдяк, шмурдяком. Дуже різкий спиртовий аромат і смак. Таке враження, що наколотили спирт з водою і додали ароматизаторів. Не рекомендую.
- Недоліки:
- Спиртяка звичайний
- Дмитрий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Не плохой, не дорогой виски за разумную цену. Очень легко пьется. На утро последствий не наблюдается.не премиум, но доступный и не плохое качество.
- Переваги:
- Не плохой вкус, легко пьется.
- Недоліки:
- Не премиум конечно.
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
!
- Артур Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Ок
- Виктор З***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Хороший вискарик
- Переваги:
- Мягкий
- Ален Д***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Хороший напиток для любителей подбухнуть после работы
- Переваги:
- Легко пьётся, не отдаёт "резиной"
- Недоліки:
- Нет хватает достойной компании)
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Приятный вкус, без парафина, без резкого спиртового запаха, отлично заходит в чистом виде
- Переваги:
- Отличный вкус, приятная цена
- олегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Всё прошло отлично. Рекомендую!!!
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Взяв з цікавості, як дешеве віскі. По дисконту вийшло ~$11.
Немає сенсу порівнювати з 10 річними сінг молтами. Тож порівняю з Teacher 's та бурбоном Jack Daniels, який на мій смак є занадто грубий, але має свій чіткий досить цікавий смаковий профіль.
Мені здалося, що краще взяти Teacher 's, він більш виразний, але я люблю дим, торф, Айлу.
Цей на запах - якісь грушко-сухофрукти, на смак також, все в мінімальному прояві, післясмаку немає, є якась сумбурна "сухофрукт гіркота віскі". Загалом, норм, пити можна, але не цікаво. Припускаю, що сподобається тим, хто любить віскі помєякше без різких запахів, і п'є, як горілку (не смакуючи). Загалом, мені він м'якіший за Джек.- Переваги:
- Дешевий, досить м'який, десь в далечі призрак сухофруктів, немає відчуття "водянистості" смаку.
- Недоліки:
- Простий і нецікавий, післясмак гіркуватий і невиразний.
- Дмитро В***
Цікаве порівняння трьох взагалі різних віскі. Хоча Тічерс і Грантс скотчі, але Тічерс якраз з "закосом в димність", Грантс не коштував, але ніби не про це. Джек взагалі бурбон, там інший смаковий профіль.
- ОлексійПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Сподобався. Приємний напій. П'ється добре, похмілля немає. Пити охолодженим.
- Игорь С***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Смак непоганий але післясмак - спіртуозний комок у горлі. Як що охолоджений можна пити, але не за таку ціну!
Набагато краще і зараз дешевше Hanker Banister !- Переваги:
- Недоліки:
- Ціна і спіртуозний
- Вадим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Да віскі класний по вкусу как в европе
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Норм вискарь
- Переваги:
- Вкус и цена
- СергійПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Чудовий віски, у кращих ірландських традиціях. Насичений, солодкуватий, легкий смак. У порівнянні з будь-яким шотландським блендом цей буде на голову вище. Гарний варіант для тих, кому набрид класичний Jameson, вони схожі, але цей на мій погляд смачніше.
- Переваги:
- Смак, легкість
- Недоліки:
- Жодних
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Лучший з недорогого
- Игорь К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Есть такая шотландская поговорка - нет людей которые не любят виски, есть люди которые не нашли свой. Вот Grant's это как раз мой, особенно отдаю предпочтение Grant's smoky
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Виски оригинал 100% . Рекомендую!
- Богдан К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Highly NOT recommend. Дешевий смердючий бленд.
У смаку відчувається сивуха і ні краплі чогось, що очікуєш від віскі, хай навіть і бленда.
Купував у одному з супермаркетів- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Цілих 0.7 недоліків
- Богдан К***
*recommended
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
То, что надо для мужской компании(литровая бутылка). На утро никаких проблем, голова ясная и нет перегара. Когда-то начинал пробовать виски с этой марки, традиции качественного виски соблюдаются
- Переваги:
- мягкий, ароматный
- Недоліки:
- цена без скидки
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Напій добрий , знижка супер)
Беру на свята для чоловічого колективу, їм до смаку . - Евгений С***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Привіз мені родич дві пляшки цього з Німеччини. Це навіть змішуючи з колою пити неможливо, це при тому що віскі я люблю. Рідкісний шмурдяк. Скуштувавши це, я зрозумів чому деякі люди кажуть що віскі смердить клопами.
- Переваги:
- Недоліки:
- Смак, запах
- Олексй Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Гарна акція, встиг взяти 3 шт
- Переваги:
- Недоліки:
- А бувають??
- Романич Р***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Сколько его пробовал всегда болит голова. Причем пил не много, в разное время и разного объема ёмкости бутылок
- Переваги:
- Аромат, вкус, внешний вид бутылки
- Недоліки:
- Головная боль после употребления
- игорь Ф***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.7
Не большой поклонник этой вискокурни, был. Взял сразу перед и после НГ. Приятно удивила партия. Все бочки хорошо слышно, порадовала винная особенно, ушли резковатые солодовые ноты, добавилось сухого дуба. Четкие цветочно - ягодные интонации. Зерновые очень далеко и не ушли в "специи"). Как то так. Нравицца. Хорош до 15 уев за 0.7. Буду покупать по акции.