- AI аналіз відгуків97 відгуків: 73% позитивних, 13% нейтральних, 14% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Брала для гостей "за рулем", поэтому очень важно было найти вариант, который не будет казаться компотом. Вино покорило всех...ароматное, с насыщенным вкусом, без намека на то, что там нет алкоголя. Брала по небольшой скидке, но и без скидки вино полностью оправдывает цену.
- Переваги:
- приятный аромат, насыщенный вкус
- Недоліки:
- не обнаружено
- Бриткова Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Смак чудовий, реально як ігристе вино, а не компот. Супер варіант коли треба ігристе але без алко. Коли первий раз куштувала, не знала що воно без алко і не здогадалась спочатку настільки схожий смак (якщо порівнювати з ігристими до 7%). Шукала альтернативи інших виробників (для розмаїття), десь 3 інших куштувала - не схоже на вино, а це топ! Рекомендую.
- Переваги:
- Смак як ламбруско, просекко, по солодості лайт але без алко, не компот (як інщі),
- Арсен Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Хороше шампанське для тих кому хочеться посвяткувати і утриматись від алкоголю, на вигляд як шампанське, на запах як шампанське і на смак як шампанське
- Переваги:
- безалкогольне, можна водіям, вагітним та годуючим
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Серед великої кількості безалкогольних напоїв які ми купували, це ігристе найкраще. Дуже схоже на звичайне. Кому кисле, той просто полюбляє солодке. Це ігристе напівсолодке, не сухе, якщо ви розумієте що таке сухе (брют, кава).
- Переваги:
- Якість, смак, не відрізняється від звичайного
- Ольховець Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Шампанское бомба! Вообще не отличишь от настоящего, мне даже показалось, что я немного опьянела)) возьму себе на нг))
- Переваги:
- Прекрасный купаж
- Недоліки:
- Цена)
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Шикарный напиток)) действительно похоже на шампанское, а не компот какой-то По вкусу больше как полусухое, но мне это как раз и нравится
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Чудове вино, особливо класно смакує охолодженим. Першочергово, замовили, як здорову альтернативу, та як варіант святкування для тих, хто за кермом і кому не можна вживати. Не розчаровані абсолютно.
- Переваги:
- Смак, відсуність негативного впливу на організм.
- Недоліки:
- Не знайдено.
- Алена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Очень достойное вино. Рекомендую. Вкус хороший
- Переваги:
- Безалкогольное
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Порівнюючи Fiorelli Fragolino Bianco Zero Alcohol белое сладкое 0 % і це, мені Fragolino не сподобалось бо має виражений штучний смак. А це ігристе вино мені дійсно засмакувало. На смак як хороше вино тільки без алкоголю
- Переваги:
- Адекватна ціна, смачне
- Дар'яВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Нам очень понравилось вино, только оно совсем не полусладкое, а скорее сухое. По вкусу прекрасное, кисловатое, после него жить захотелось
- Переваги:
- сухое
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Это очень хороший вариант кто хочет праздника без алкоголя) оно такое вкусное и похожее на настоящее вино игристое что подруга когда выпила не зная что оно безалкогольное была удивлена насколько хорошего качества)
- Переваги:
- Вкус
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Беру на все праздники и чтоб на всякий случай стояло в кладовке. Вкус отличный, хорошего полусладкого шампанского. Ближе даже к сухому. Это мне и нравится в нем. Тем, кто отказывается от алкоголя рекомендую
- Ганна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Найкраще безалкогольне ігристе, яке я куштувала на ГВ
- Переваги:
- Не скажеш, що воно б/а
- Недоліки:
- Ніяких
- Станислав Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Найкраще вино б/а
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Неочікувано класний напій з яскравим смаком. Купувала на новий рік. Має кислинку, але смачний. Варто спробувати. Якщо наступного разу потребуватиму саме безалкогольного шампанського, то вже знаю, яке купувати
- Переваги:
- Яскравий смак.
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Дуже смачне шампанське! Навіть не скажеш, що воно безалкогольне. Дуже достойно!
- Переваги:
- Смак, ціна
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Понравилось и тем, кто не пьёт и тем, кто пробовал ради интереса. Отзывы исключительно положительные.
- Переваги:
- Мягкое, не кислит
- Недоліки:
- Ооооочень пенится
- Виктория М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Очень приятное на вкус шампанское, хорошая альтернатива алкоголю. Брала на вечеринку, осталась очень довольна
- Переваги:
- Вкус, отсутствие градусов, красивая бутылка
- Юлия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Конечно не ожидайте от этого вина вкуса идентичного алкогольному. НО!!! Для любителей брюта, которые не хотят пить сладкий сиропчик, хороший вариант если алкоголь по каким-то причинам нельзя.
- Переваги:
- Безалкогольное, нет приторного сладкого вкуса
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
- Переваги:
- Вкусное, очень напоминает алкогольное просеко
- Алена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Отличная альтернатива для тех кто не пьет алкоголь. Очень нравится напиток. Берём на Розетке не первый раз.
- Переваги:
- Вкус
- Орехова В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Хороший напиток. Без каких-то особых ожиданий, учитывая, что оно безалкогольное. но для поддержания компании приятной бутылкой - самое оно. Вкус приятный, как ситро не сладкое, пить вкусно. Рекомендую.
- Даниил О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Напиток очень вкусный, дизайн бутылки красивый, для тех кто не пьет алкогольные напитки самый раз!
- Переваги:
- Вкус, упаковка
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Очень приятное вино, великолепный букет, больше напоминает сухое, чем полусладкое, как по мне, это плюс.
- Переваги:
- Вкусно и не дорого
- Недоліки:
- Быстро заканчивается
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Отличный вкус и аромат, с приятным яблочным привкусом.
- Переваги:
- Цена качество
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Купила по акции. За такие деньги - идеально. Вкусное,легкое с мелкими пузыриками. Немного кислит,послевкусие мускат. Понравилось
- Переваги:
- легкое
- Недоліки:
- как по мне немного кислит
- ВасянВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
ніколи не оцінюйте вино за його вартістю. Мабуть, найкращі невеликі гроші, шо я витратив на шось безалкогольне
- Переваги:
- смак
- Недоліки:
- чому лише в розетці можна купити?
- Лариса Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Очень нравится. Насыщенный вкус, аромат. Приносит праздник, даже если ты болеешь и тебе нельзя алкоголя.
- Переваги:
- Прямо как настоящее шампанское.
- Недоліки:
- Не нашла.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Самое вкусное безалкогольное шампанское из всех, которое не уступает алкогольным. У остальных производителей по вкусу как чай каркаде или вода Живчик.
- Артем С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Действительно настоящий вкус шампанского, с яблочным привкусом, в меру сладкое и с приятной кислинкой
- Переваги:
- Цена качество
- Татьяна Я***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
По вкусу очень похоже на шампанское, в меру сладкое. К покупке заинтересовал конечно дизайн)
- Переваги:
- Хороший вкус красивый дизайн
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Вкусно, очень похоже на обычное шампанское, нет химического привкуса и запаха, приятная цена
- Переваги:
- Вкус, запах, цена
- Смелянский Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Дуже якісне ігристе,так схоже на якісний алкогольний варіант,нагадує напівсухе Артемівське.
- Яна Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Мені сподобалось, як брют
- Переваги:
- Смачне
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Хороше безалкогольне вино
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
З радістю буду купувати ще
- Переваги:
- Дуже смачно