Топи продажів

Відгуки покупців про Ноутбук HP Laptop 15-fd1151ua (C79XLEA) Natural Silver / 15.6" IPS / Intel Core 7 150U / RAM 16 ГБ / SSD 1 ТБ

Оцінка користувачів 4.75/5
на основі 4 відгуки
  • Євген Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ

Класний ноутбук. Урвав по хорошій ціні. Начинка з великим запасом на майбутнє: 16 ГБ оперативки і крутий процесор. Кожна копійка виправдана. Рекомендую

Переваги:
    Недоліки:
    нема
  • Макс

Нормальный, адекватный ноут от проверенного бренда. Все работает так, как и ожидаешь от новых характеристик. Много разъемов, подключил мышку и флешку без проблем. Рекомендую к покупке.

• Катерина З***

Мені ноутбук дуже сподобався. Легкий, акуратний, сріблястий колір виглядає симпатично. Клавіатура зручна, клавіші натискаються м'яко. Для навчання і дому супер

Переваги:
    Зручна клавіатура з цифровим блоком, легка вага, ціна
  • Артем Л***

Гарний збалансований ноутбук. Характеристики повністю збігаються з описом на сайті. Для роботи і дому ідеальний варіант із запасом потужності на роки

Переваги:
    Сучасний + приємна ціна
    Недоліки: