Зелені оливки, начинені кисло-солодким червоним перцем — це справжній делікатес родом із Туреччини.
Поєднання солоної м'ясистої м'якоті оливок і ніжного солодкуватого перцю сподобається всім солоного. Фаршировані оливки — прекрасна закуска для святкового стола, може подаватися як аперитив. А ще з їх допомогою можна прикрашати й урізноманітнити звичні страви.
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 20 ккал.
Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту:
- Жири: 16 г
- Білки 3 г
- Вуглеводи 1 г
- Натрій: 550 г
Склад: зелені оливки, вода, червоний перець, лимон, Е202, Е300, Е330, Е202.
Додавати до піци, салатів, закусок до стола.