Відгуки покупців про Вино ігристе J.P. Chenet Fashion Litchi біле напівсолодке 0.75 л 10% (3500610106194)
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Специфічний смак. Спочатку не зрозумілий. Цікаво було спробувати. Для гурманів.
- Переваги:
- Цікавий смак.
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Смак штучний, занадто солодкий
- Павлина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Дуже специфічний присмак лічі. Взагалі Chenet скільки не брали, то завжди смачні вина, але це стало виключенням. Чоловік в принципі не зміг пити бо сказав присмак якого м‘ятного льодяника для горла) Обрала це, бо хотілось щось новеньке спробувати, але тепер точно знаю яке більше не будемо брати. Нам не сподобалось від слова зовсім. Єдине що можна відмітити натуральний спосіб газифікації, як у всіх винах цього виробника, тому що на 2й день з шампанського не вийшли бульбашки і воно було майже такого ж смаку як і в 1й день. Але, саме смак лічі дуже на любителя мабуть, але ми не стали його поціновувачами.
- Переваги:
- Натуральний спосіб газифікації
- Недоліки:
- Присмак лічі не найкращий варіант для вина
- ирина п***
я дуже полюбляю із всій лінійки Шанет саме це . ми вперше спробували його у Іспаніі . яскравий насичений смак
- Влад О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Это одно из не многих шампанских, которое действительно отличается от всех стандартных. Скажу честно, это не Кафе Де Париж, но очень достойный аналог. Женщинам очень понравилось.
Советую попробовать. - Владимир Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Супер !
- Артём С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
отличное вино ,для тех кто не хочет напиться (алкашня! ваши корявые отзывы пишите лучше под водкой и бормотухой и не гадьте здесь ) ,оно для тех кто хочет отметить какой то праздник или просто посидеть с кем то .
- Переваги:
- отличное вино , ароматное ,с превосходным вкусом
- Недоліки:
- не заметил
- Анастасия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Очень нравился инристый напиток кафе де пари-личи. Этот брали как альтернативу, вкус личи более искусственный, сам напиток более «тяжелый».
- Переваги:
- Недоліки:
- Ароматизаторы
- Каракай А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Ранее пила другой напиток личи(Cafe De Paris), и по сравнению с ним, данный напиток более терпкий и горький.
- Переваги:
- недорогой напиток
- Недоліки:
- терпкий вкус, тяжело пьётся по сравнению с другим напитком личи
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Пробовала много подобных шипучек - это пока худшая. Натуральностью тут и не пахнет - абсолютно синтетический личи.
Не оценил никто на работе.
Очень расстроилась(((((- Переваги:
- Недоліки:
- Химический вкус и запах
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Сладенькое, очень вкусное, необычный аромат. Рекомендую всем
- Переваги:
- вкусное
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
вкусненько
- Олена У***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Замовлення оформила декілька разів, обидва рази скасовано без пояснень, товар на сайті в наявності.