Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Очисник K2r для пральної машини 2 цикли очищення (9000101313109)

Оцінка користувачів 3.9/5
  • Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

З того що є в продажі,а я багато перепробував засобів,для мене цей очисник є оптимальним!раджу попробувати

Переваги:
    Забирає неприємні запахи
    Недоліки:
    Не знайшов

Олег, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Маруся
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

Норм. Здається, ок прочищає пральну машину.

Маруся, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Андрій Р***

Добре очищує.

Переваги:
    1 пакету хватає на чищення при 90 градусів.
    Недоліки:
    Мілкий шрифт інструкції.

Андрій, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Микита Ш***

ПОЙДЕТ

Переваги:
    ПОЙДЕТ
    Недоліки:

Микита, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Тарас Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

Не знаю чи ок, але надіюсь що чисте) машинка працює і то добре)

Тарас, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Лідія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

Засіб дієвий, в складній ситуації використовувала повторно. Результатом задоволена, використовую профілактично.

Переваги:
    ефективний засіб
    Недоліки:

Лідія, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Людмила Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

Таке собі. Щось почистило, але далеко не ідеально. Ще з недоліків - я мало очі не зламала, поки (з лупою) знайшла інструкцію з використання.

Переваги:
    щось почистило
    Недоліки:
    далеко не ідеально

Людмила, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Галина Л***

Дійсно добре чистить

Галина, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Лариса Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

Не можу оцінити, бо нажаль купила не те що треба. В описанні товару вказані не всі данні щодо використання. Маю алергічні реакції, тому прочитавши опис на упаковці не стала ризикувати

Переваги:
    Нажаль не можу оцінити
    Недоліки:
    В описі товару не вказані всі характеристики...а поверненню він не підлягає

Лариса, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Інна П***

Дрбре виконує свою функцію

Інна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Михайло М***

Super

Михайло, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Ірина Л***

Відправили швидко.
    До продавця претензій немає.
    Але очисник не допоміг.
    Запах не зник.

Ірина, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Александр М***

Фуфел полнейший,кислородный отбеливатель лучше,

Переваги:
    Никаких

Олександр, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Ірина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

Поки що один з найкращих очисників які я пробувала, а перепрошувала я багато і народних і професійних засобів)

Переваги:
    Наліт розмякшує і він змивається

Ірина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

Лучшее, что я пробовал. Избавляет от вони на месяц (стираю, в среднем, 30 раз в месяц).

Олександр, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Страхова О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

Якість супер, ціна - невелика.

Олександра, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Катерина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

Дієвий засіб! після першого використання неприємний запах зник! Приємно задоволена !)))

Переваги:
    Відповідає своєму призначенню
    Недоліки:

Катерина, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Олександр

А, щодо зняття накипу як?

• Олександр П***

Допомогло!

Олександр, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

Реально дієвий засіб, на відміну від багатьох інших. Приємлема ціна.

Ігор, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Олег Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

Перед застосуванням засобу потрібно ретельно вичистити весь бруд в пазах гумового ущільнювача.
    Засипали засіб та увімкнули пралку по інструкції на упаковці.
    Після першого разу запах зник десь на половину. Вирішили застосувати повторно і о диво, з пральної машини зник неприємний сморід і уявився приємний))).

Переваги:
    Дієвий, доступний по ціні
    Недоліки:
    не виявлено

Олег, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Олег Л***

Напевно зарано опублікував відгук, тому що засіб тільки тимчасово замаскував запах. За добу він повернувся не таким яскраво вираженим, але все-таки запах.
      Вирішили проблему з використанням дешевих таблеток для посудомийної машини. В два етапи 5+5 на режимі виварювання. Вже три тижні запаху немає зовсім.

• Николюк В***

Працює!

Валерій, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Башина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

Якщо чесно, не зрозуміла, в чому була суть цього засобу. Крім приємного аромату, більше нічого не сталося.

Переваги:
    приємний аромат
    Недоліки:
    не впорався з функціями

Алла, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Артём А***

Отработал на 50% ...,
    Калгон отрабатывает на все 100% ...

Артем, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

Працює. Машинка не смердить тепер. Спочатку я відмив машинку перкарбонатом натрію (кисневий порошок, відбілювач), бо лимонна кислота не справилась з брудом. Його треба засипати стакан або півтора, і прати без білизни зі збільшеною кількістю води (можете долити літр чи два прямо через порошкоприймач) на режимі з температурою 60 чи 90 'С.

Переваги:
    Відмиває, якщо користуватись періодично. Якщо ж бруду багато, то краще окремо запустити прання з великою кількістю кисневого порошку (перкарбонат натрію) без білизни. А вже потім кожні 3 міс цей засіб

Олександр, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

Товар бракований, замість двох пакетиків, як вказано на упаковці, в коробці був один пакетик повний та 3 пустих

Анно, вітаємо! Імовірно, трапився якийсь брак, дуже перепрошуємо за таку неприємність. Зверніться, будь ласка, на гарячу лінію компанії Хенкель за номером +38 080 050-13-13 для вирішення проблеми.

• Сергей Н***

Працює

Сергiй, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Ірина М***

Відмінний засіб

Ірина, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Саша
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

Запах зник . На резинці треба чимсь іншим. Купував щоб прибрати запах. Вмикав на 60 градусів.

Переваги:
    Краще чим лимона кислота.
    Недоліки:
    Вроді немає. З поганим запахом справилось.

Олександр, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Тетяна Г***

Не побачила результата.

Тетяна, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Володмир М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

Найголовніше що мені треба було щоб відчистило , з цим даний товар не впорався…

Володмир, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Вячеслав С***

Отработал хорошо очиститель.

Переваги:
    Без запаха
    Недоліки:

В'ячеслав, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Антон Р***

Рекомендую.

Антон, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Тарас К***

Ніякого результату

Тарас, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Тарас К***

Все-таки результат є, тільки не такий як я очікував. Засіб бруд не забрав, але розмочив його так, що він дуже легко відпадав, якщо потерти його щіткою. Після очистки, ще по мокрому барабану пройшовся щіткою 5 хв, запустив полоскання і зовнішня сторона барабана стала "як нова".

• Тимур
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

Пральна машина в орендованій квартирі якою тривалий час не користувались. Мені не потрібно було позбутися запаху, необхідно було почистити від бруду, особливо де барабан стикається з гумою і під нею. Ніякого результату! 2 години прання при 60 градусах. Вода зливались прозора і трохи крихт, так само якщо просто обрати режим полоскання. Бруд під гумкою залишився. Абсолютне марнування часу і грошей.

Тимур, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Христина Р***

Під гумку вода в пральній машині ніяк не залізе, потрібно це очищати вручну(

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2

Не знаю чи чистить, не видно ж середини, а зовні барабан був чистий, резинки попередньо помила рідиною від плісняви, проте запах поганий з машинки зник. Пробувала такими синьо-білими таблетками то не допомогло, сморід з барабана був, а після цього засобу зник...

Юлія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Алексей К***

Отличный товар.
    Работает.

Олексій, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!