- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-червоний
Гарний самокат, їздить на всі витрачені гроші. Зріст 178 см, вага 90 кг. Почуваюся на ньому комфортно. Пікова швидкість 47 км/год. З коробки вирішив попідтягувати всі гвинти, але вони з заводу вже були намертво затягнуті. Не люфтить, м'яка підвіска. Гальма чудові. Все відповідає заявленим характеристикам
- Переваги:
- Швидкість, підвіска, все інше
- Артем Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-червоний
Проїхав близько 100 км, майже одразу була проблема з залипанням задніх гальм. Причому вона спостерігалась не тільки після їх натискання, а навіть інколи при їзді. Спочатку думав щось с дисками, з ними теж були проблеми, вирівняли з майстром. Але заліпання залишилось. Знайшов на ютубі ролік, де кажуть, що треба послабити чутливість електроніки (провід який йде до гальм від контролера). Коли почав це робити з'ясував що стандартний мультитул просто не дістає до тії гайки. Коротше пригоди продовжуються. Більше ніколи з Kaboo з'язуватись не буду й нікому не раджу.
- Переваги:
- Недоліки:
- Заліпають задні гальма, криві гальмівні диски, дуже не зручне розташування елементів на рулі: стандартний мультітул не всюди дістає навіть якщо на рулі все розкрутити
- Дмитрий К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорно-червоний
Самокат достойный, за эту цену лучше не нашел. Пошел 3-й год эксплуатации - едет бодро. Заменил только тормозные колодки и отрезал канцелярским ножом кусок с заднего крыла (секция под номер). Ставьте в меню рекуп тормоз на максимум, я этого не сделал сразу - колонки и резина была бы менее изношена и подтяните оси крепления около амортов, там может быть люфт.
- Переваги:
- Скорость 50 км/ч, нормальная батарея, поворотники, надежность.
- Недоліки:
- Нужна небольшая доработка
- ОлексійПродавець: Rozetka. Колір: Чорно-червоний
Купував в іншому місці, але вирішив все одно залишити відгук. Це найкращий самокат в категорії до 30кг який взагалі існує. Якісно виконаний, гарний дизайн. Непогані механічні гальма (Zoom), але в нових версіях вже мають бути гідравлічні. Амортизація працює шикарно, почуваєшся як на хмаринці. Два двигуни дають моментальний розгін до максимальної швидкості (за бажанням, це можна змінити в налаштуваннях), батарея спокійно тримає до 50-60км в максимальному режимі. Дуже радує окремо ще екран, на якому відразу видно багато корисної інформації. Загалом Kaabo це досить високий рівень серед самокатів, якщо переходите з якогось Kugoo чи LikeBike то різницю відчуєте відразу.
- Переваги:
- Стиль, потужність, акумулятор, амортизація, гальма, механізм складання, загальна якість