Відгуки покупців про Набір чаю Карпати Карпатський букет 20 пакетиків х 5 пачок (4820167093020)
- ЛінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 5
Смачний чай
Дякуємо за Ваш відгук. Лише завдяки Вам ми стаємо кращими.
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 5
Дитині заварюю лише цей чай) Собі ж додаю до чорного чаю, виходить теж смачно. П'ємо всією сім'єю, дуже смачний чай! Дякую вам
Дякуємо за Ваш відгук. Лише завдяки Вам ми стаємо кращими.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 5
Смачний, корисний і чудова ціна!
- Переваги:
- Укр виробник
Дякуємо за Ваш відгук. Лише завдяки Вам ми стаємо кращими.
- Олексій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 5
Так себе
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 5
Хороший чай.
Дякую за відгук!
Смачного чаювання!
- Володимир Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 5
Сподобався чай тим що він має сбалансований приємний смак трав , не гірчить . все супер . шкодую що раніше не взяв , в холодну пору ще приємніше пити такий чай .
Дякуємо за відгук!
Приємного чаювання!
- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 5
Дуже гарний набір!
- Переваги:
- Хороший перелік трав в одній пачці.
- Недоліки:
- Не виявлено.
Дякуємо за відгук!
Приємного чаювання!
- Станіслав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 5
Дуже смачний! Має приємний запах. Прекрасна ціна.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 5
Купую цей чай постійно, маю майже всю колекцію. Немає ніяких зауважень, все до вподоби.
Почалося з того, що я купила чай "ромашка" в іншій мережі магазинів свого міста і побачила, що там "нова" наліпка на терміні придатності.
Потім зробила акційне замовлення "карпатського" на Розетці. Все добре, дякую. Лише доставка була довгою, рази 2-3 переносили, днів 15 чай йшов до пункту видачі. І коли забрала, то помітила також наліпки. Фото додаю.
Воно то зрозуміло, що "краще спожити", а також знаю +- реальні терміни зберігання. Але ж... Чи вже б наклеяли ще одну наліпку по типу "ми, виробник, допустили помилку, все в нормі".
Все одно дякую. Обожнюю цей чай за його смак.- Переваги:
- Ідеальний смак, склад, ціна
- Недоліки:
- Взагалі немає, але останнього часу ось ці "наліпки"