Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Набір чаю Карпати Карпатський букет 20 пакетиків х 5 пачок (4820167093020)

Оцінка користувачів 4.7/5
  • Ліна

Смачний чай

• Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 5

Дитині заварюю лише цей чай) Собі ж додаю до чорного чаю, виходить теж смачно. П'ємо всією сім'єю, дуже смачний чай! Дякую вам

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 5

Смачний, корисний і чудова ціна!

Переваги:
    Укр виробник

• Олексій А***

• Володимир Х***
    • Загальне враження

• Насиченість

• Міцність

Сподобався чай тим що він має сбалансований приємний смак трав , не гірчить . все супер . шкодую що раніше не взяв , в холодну пору ще приємніше пити такий чай .

Дякуємо за відгук!
      Приємного чаювання!

• Леся М***

Дуже гарний набір!

Переваги:
    Хороший перелік трав в одній пачці.
    Недоліки:
    Не виявлено.

Дякуємо за відгук!
      Приємного чаювання!

• Станіслав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 5

Дуже смачний! Має приємний запах. Прекрасна ціна.

• Олена К***
    • Загальне враження

• Насиченість

• Міцність

Купую цей чай постійно, маю майже всю колекцію. Немає ніяких зауважень, все до вподоби.
    Почалося з того, що я купила чай "ромашка" в іншій мережі магазинів свого міста і побачила, що там "нова" наліпка на терміні придатності.
    Потім зробила акційне замовлення "карпатського" на Розетці. Все добре, дякую. Лише доставка була довгою, рази 2-3 переносили, днів 15 чай йшов до пункту видачі. І коли забрала, то помітила також наліпки. Фото додаю.
    Воно то зрозуміло, що "краще спожити", а також знаю +- реальні терміни зберігання. Але ж... Чи вже б наклеяли ще одну наліпку по типу "ми, виробник, допустили помилку, все в нормі".
    Все одно дякую. Обожнюю цей чай за його смак.

Переваги:
    Ідеальний смак, склад, ціна
    Недоліки:
    Взагалі немає, але останнього часу ось ці "наліпки"