KATANA надихає сучасних українців на приготування азійської кухні будинку, щоб ви готували різноманітно, швидко, корисно. Суші, вок-лаша, рамен, місо суп, азійські салати та багато іншого — все це ви легко можете приготувати з нашими продуктами.
Бобова локшина Katana. В Японії її називають харусаме, в Китаї — фунчоза або шовкова, кришталева, скляна локшина за красиву прозору текстуру, якої вона набуває після варіння. Локшину Katana легко і швидко готувати вдома. Вона поєднується з м'ясом, овочами, рибою, соусами та спеціями. Її можна їсти холодної в салатах і гарячої на гарнір, неодмінно — з соєвим соусом Katana, прекрасно розкриває її смак.
Склад: крохмаль кукурудзяний, крохмаль гороховий, вода підготовлена, крохмаль бобів мунг
Приготування: залити окропом під кришку на 5 хвилин, промити холодною водою
Відгуки покупців 7