За допомогою посуду Calido, ви можете смажити, тушкувати, варити, запікати, карамелізувати, готувати у фритюрі, маринувати і навіть пекти, зберігаючи всі аромати. Чорне матове покриття чудово підходить для швидкого обсмажування, воно сприяє появі характерного запаху і підсилює смак. Високоякісні матеріали та переваги Каструлі та жаровні серії Calido виготовлені з міцного чавуну, тому вони є справжніми важковаговиками. Всередині та зовні вони мають емалеве покриття, яке захищає від іржі, а також запобігає прилипанню їжі. Для лиття та емалевого покриття використовуються тільки високоякісні та перевірені матеріали, що відповідають міжнародним приписам. Переваги Кухонний посуд з емальованого чавуну може використовуватися універсально і відрізняється унікальними перевагами, які затребувані на сучасній кухні.
Особливості:
- Підходить для всіх видів плит і високих температур
- Забезпечує чудовий розподіл і збереження тепла
- Довговічна і невибаглива в догляді
Чудово підходить для стильного сервірування, до того ж у чавунному посуді їжа довго залишається теплою.
Порада професіонала: Прокаліть жаровню перед першим використанням. Завдяки антипригарним властивостям, що виникають при цьому, страви в жаровні будуть менше пригорати.
У духовці:
- Вимийте жаровню теплою водою з мийним засобом, потім ретельно витріть.
- Натріть внутрішні та зовнішні поверхні жаровні (крім глянцевого дна) рослинною олією. Також змастіть ручку. Витріть надлишок олії серветкою.
- Покладіть жаровню краями вниз (дном догори) на решітку духовки, попередньо нагрітої до 220-230 °C. При цьому на встановлене під решіткою деко почне капати масло
- Через 30 хвилин вимкніть духовку і залиште її остигати разом із жаровнею. Потім дістаньте остиглу жаровню і промийте її проточною водою.
На плиті: Якщо жаровня не поміщається в духовку або якщо ви віддаєте перевагу використанню плити, виконайте прожарювання таким чином:
- Вимийте жаровню теплою водою з мийним засобом, потім ретельно витріть
- Натріть жаровню зсередини рослинною олією. Витріть надлишок олії серветкою
- Нагрівайте жаровню на високому ступені потужності, поки олія не почне диміти
Відгуки покупців 6