- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пити можна,але нічого особливого
Приємний запах,смак,колір вина
Ціна- якість - найкраща
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приємний запах,смак,гарний колір вина.
Відмінне вино
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже приємне на смак і колір вино
- Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже легке і смачне вино. Ароматне, в міру солодке, приємний післясмак. Взяла це вино вперше, прочитавши відгуки і приємно здивувалась. Рекомендую.
- Переваги:
- Смак та ціна
- Недоліки:
- Не знайшла
- Нина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Неожиданно .Вино достойное ,учитывая цену. Терпкость, не сладкое, приятное. Буду заказывать ещё.
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Люблю це вино
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пробував вино раніше все сподобалось.
Замовив 3 пляшки в трц Ретровіль бо біля будинку в відділ чомусь не доставляють.тривога закінчилась в 21.07 приїїхв в магазин в 21.15подивився в додатку магазин працює до 22:00 а там закрито для чого писати на сайті час роботи магазину якщо ви працюєте коли захочете якби знав що так буде - АлінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Неочікувано круто за таку ціну. Тут є все і для мене ідеально збалансовано: трохи терпке, трохи кислинка, трохи солодкість і дуже легкий смак
- Переваги:
- Смак,ціна, вітчизняний виробник
- Недоліки:
- 1 пляшки мало
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вино максимально сбалансировано по вкусу. Больше напоминает настоящее хорошее деревенское вино. Чуть менее концентрированное. В разных торговых точках -качество разное. Нужно только пробовать. На фото (Розетки) запечатано черной пленкой. По факту – она красная. Но сделано очень хорошо. Чека открывается уверенно и без проблем (в других винах или ее не найдешь, или она рвется, или ее вообще нет!). Покупаю сразу по две бутылки. На эти деньги – лучшего варианта нет. И оно не надоедает.
- Переваги:
- Самое вкусное вино как на мой вкус. Цена.
- Недоліки:
- Качество как повезет. Разное. Нужно выбирать по торговым точкам.
- Ксенія Ц***Продавець: Rozetka
Найкраще вино, що куштувала в сегменті бюджет. Хоча насправді навіть дорогі вина бувають не такі сбалансовані як це. Терпке, але не так як кагор. Солодке, але не пересолоджене. Гарний післясмак. Дає трохи в голову не надовго. І в літку добре і в зимку. Раджу брати взагалі 2 л одразу. Бо це прям красота
На розетці не купувала ще, але відгук, щоб українці знали про це офігене вино- Переваги:
- Смак має терпкість, солодкість, не сушить
- Недоліки:
- Не хочеться зупинятися після 1 пляшки
- НатальяПродавець: Rozetka
Купувала Стефанію багато разів, дуже подобається це вино всій нашій сім'ї. І взагалі наші українськи вина- найкращі
- Переваги:
- Чудове, смачне вино.
- Недоліки:
- не має
- ЮлияПродавець: Rozetka
Дуже смачне вино, ніжне, питке. А дизайн взагалі нереальний!
- ТатьянаПродавець: Rozetka
Вино покупали не в розетки. Но оно настолько понравилось, что решили оставить свой отзыв, для тех кто его подумывает купить
Покупали его по акции.
Немного кисловатое, но в этом есть его изюминка
Чувствуется нотка граната и послевкусие вишни
Оно не сильно сладкое
Подойдёт идеально с мясом
Своих денег оно стоит
Голова не болела на следующий день и сухости во рту также нет
В общем - рекомендую- Переваги:
- Цена/качество
- Валентина Ч***Продавець: Rozetka
Вишуканий смак,перевершуючий всі інші вина такого напрямку! Дуже ніжний та м'який,не відчутно спирту,як наприклад Bastardo Коблево.
- Елена Д***Продавець: Rozetka
Трохи кислувате