- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дивує народ, який пише "до 100% арабіки недотягує, кислинки немає" і т.д. Пишуть люди про найдешевшу арабіку яка є на ринку.. Хто заважає купити дорожчу? І не одною кислинкою арабіка відрізняється від купажу, її безліч видів, різні країни, різний смак. Про шарову чашку скажу окремо, ДЕ ви побачили що в даний момент вона йде в комплекті?
- Переваги:
- За таку ціну, на диво гарна кава.
- Недоліки:
- Негативні неагрументовані коментарі до товару
- Дмитрий П***
Пишу з майбутнього. На даний момент шарова чашка не просто йде в комплекті, але й стала більшою за розмром - як раз на велику порцію кави.
- Алексей
Этот кофе приезжает в Украину нелегально в мешках по 200 кг. Здесь его жарят, заказывают полиграфию пачек и парят. Об арабике или сортах речь не идёт - там "шопопало". Запомните: на ВСЕХ пачках оригинальных производителях кофе УКАЗАНА СТРАНА и регион производства. Все остальное - этот шмурдяк, который приезжает неизвестно откуда.
- Лебединец О***
Заважа те що не у всіх э можливість купити дорощу .
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дехто писав в коментарях, що в акційній пачці кави менше. Тобто, замість зерна кладуть філіжанку. Насправді, це не так. На фото чудово видно, що в даному випадку кави навіть більше аніж у стандартному варіанті.
Стосовно самої кави:
Так, це далеко не Lavazza Qualita Oro чи Crema e Aroma. Але для приготування у джезві досить посередня якість. Для кавомашини рекомендувати не можу, на виході не надто інтенсивний аромат. - Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Беру каву вже втретє...
Як на мій погляд чудова кава...
Тіко прохання досить підвищувати вартість...- Переваги:
- Зерна, смак
- Недоліки:
- Ціну можна далі не підвищувати
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кофе приличный, совет - максимально измельчайте перед варкой. Крупный помол - все равно, что совсем не молоть. Некоторые пишут, что не искушенные, но им не нравится. Научитесь варить и будет вам счастье. Кофемашины также могут "не вывозить". Ничто не может должным образом заменить ручную работу. И не надо портить все сахаром, сиропами и т.п. (хотя кому как). Лучше уж добавить немного молока. Одинаково хорош для эспрессо и напитков на его основе. Предпочитаю смешивать эту позицию со смесью арабики и робусты этого же производителя (blue что-то там). Так получается приличный вкус и больше кофеина. Зерна целые, пустые не попадались. Lavazza (oro) и Gimoka (rosso) гораздо хуже (в сравнении с данным производителем), не говоря уже о Нескафе, Якобс и прочих помоях. Поэтому, из бюджетного сегмента, сложно подобрать варианты достойнее. ИМХО.
- Ярослав Л***
да ладно....Лавацца ОРО по вкусу приятней в разы и именно он является лидером бюджетного сегмента
- zanevsky2010
Хорош тролить.
Пустые зерна, не 100%арабика, половина рабусты, обжарка выше средней, паленые
- Алексей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Поступово дорожчає, вже зараз буду моніторити інші варіанти
- Переваги:
- Недоліки:
- За свою ціну, добра кава
- Денис Б***
реально стал очень дорогим!!! за год подорожал в три раза!!!!! тоже раньше покупал - сейчас задумался!
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Отличный кофе!
Уже пора начинать класть фирменное блюдечко и ложечку к этой чашечке?!?!!- Переваги:
- Мягкий приятный вкус
- Марина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Готовим в рожковой кофеварке, после помола цвет светло-коричневый, отличный кофе, буду брать еще и всем рекомендую!
- Переваги:
- Аромат необычный, очень понравился, зернышки сами по себе вкусные, не горчат.
Кофе заиграл новыми нотами. Милая чашка в подарок.
Скидка.
- Ігор Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Звичайний кавовий напій. Зерна середньої обжарки. Розмір зерна як у робусти. Ціна дещо завищена.
- Переваги:
- Кава як кава.
- Недоліки:
- Поки що не знайшов. Ціна трохи зависока, як для акції.
- Александр
Ось за світлину зерен велика подяка, одразу помітно що це суміш арабіки та робусти, а не те що пишуть в характеристиках
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Покупаю уже около года только этот кофе. Топ за свои деньги!
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
При свежем помоле имеет выраженый аромат. Готовлю в кофеварке expesso DELONGHI EC 685. Дает красивую пенку Кислинка присутсвует, но не выражена как в Lavazza Tierra Colombia за 1299 грн. Зерна одинаковой величины и средней прожарки . По качеству уступает Кофе в зернах Wild Kopi Luwak 1000г, но там цена за кг 9 900 грн.
- Переваги:
- Арабика , хорошая ценовая политика + чашка 150 мл. для кофе
- Недоліки:
- Для такой цены недостатков нет.
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Вже багато рокiв шукаю справжею арабikу ,aле все марно
Як на свою цiну, то кава добра .Бiль- менш гарний аромат, якщо перемолоти та вiдразу пити- Переваги:
- Чашка у подарунок досить сiмпатична, та й кава досить непогана
- Недоліки:
- Цiна за рiк виросла майже у двiчи...
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Нормальна кава середнього цінового сегменту.
Мені не зрозумілі негативні відгуки.
Купуйте каву за 1000 грн і насолоджуйтесь.
Дуже смішно читати подібні відгуки ) - Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
беру не впервой мне кофе хорош спасибо розетке за оперативность
- Переваги:
- мне кофе хорош
Не виражена
- AlexandrВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Хороший кофе зёрна арабика не пережаренный постоянно в розетку хожу покупать без всяких акций с витрины
- АняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Нам нравится, покупаем постоянно его,в этот раз была кружка на 150мл что очень понравилось, раньше были маленькие кружечки и было время что в пачке не было кружек но для нас это не главное, кстати наши знакомые тоже подсели на это кофе
- Переваги:
- Нежный, вкусный и ароматный.
- Недоліки:
- Их нет
- Любомир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава файна. Тільки щось клапана я там не виявив.
- Наталья Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Отличный кофе,без горечи.
- Переваги:
- Средняя крепость.
- Король Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кофе хороший, вкусный. Очень красивая чашечка. В следующий раз хотелось бы получить в подарок блюдечко.
- Переваги:
- Вкусный, ароматный, да еще и подарок
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Очень ароматный и вкусный кофе!
- Роженко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Больше года покупаю только этот кофе. Все устраивает, уже большой набор чашечек))
- Светлана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кофе, как по мне очень даже ничего(мне трудно угодить))).Вкусный ,насыщенный. В подарок была чашка,под кофеварку- супер.Кофе рекомендую(сама уже три пачки купила ).
- Переваги:
- Не горчит ,хорошая прожарка,вкусный.
- Алена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кофе нам этот очень нравится, а чашка как такой приятный бонус. Доставка на высоте.
- Переваги:
- Цена качество)
- Недоліки:
- Нет.
- ulik_ckВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
За таких деньги отличный
- Трунов Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
за эти дениги отличный кофе !!! есть дорогие бренды но кофе у них гораздо хуже !!! остался очень доволен!!
- Переваги:
- вкус и аромат
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кофе не 100% арабика! Хороший вкусный и ароматный кофе, ещё бы писали правдивый состав кофе, было бы замечательно!
- Переваги:
- Не горелое равномерно обжаренные, одного диаметра красивые зерна!
- Недоліки:
- Кофе вкусный,но не 100% арабика.
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дуже гарна кава якщо порівняти ціну і якість. Та й загалом кава досить непогана.
- Владислав О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Вже не вперше беру цю каву, щоправда, для кавомашини на роботі. Я звик тільки до якісної арабіки вдома, а ця кава доволі непогана. І для роботи, де в кабінет приходять гості це самий оптимальний варіант. Ще й чашечка стильна)))
- Переваги:
- Ціна, смакові якості
- Недоліки:
- Як на мене - не має
- Руслан А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Добра кава. Вже не один раз замовляв.
Багатий
- Тамара К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Уже более трех лет покупаю только этот кофе.
И цена нормальная, и качество кофе тоже отличное - ПетроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Довго шукав та підбирав.
Повністю задоволений вибором, не гірка, не пересмажена...Дозамовив ще 2 упаковки. Рекомендую.- Переваги:
- Не гірка, не пересмажена, акційна ціна
- Іванович В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Чудова кава в зернах по приємній ціні постійно беру на протязі кількох років нарікань не маю
- Добровольский С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Рекомендую!
- андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дуже смачно я завжди уранці роблю випити кави
- Валерия О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Я вражена кмітливістю маркетологів. Якщо акція подовжиться, мабуть стану постійною клієнткою і назбираю на сервіз із чашок!
- Переваги:
- вкусно, ароматно, с небольшой кислинкой, чашечка в придачу порционная, не позволяющая увеличить дозу кофеина..
- Дмитрий П***
Та їх вже подіти нікуди, може час ложки чи блюдця класти...
- Олег
Доречі чашки непогані. Раніше були менші в 2 рази, для экспрессо. Тож маю 2 сервізи: маленьких на 14 персон і великих на 29)))) Вже почав дарувати потроху. Кава подобається!
- Владислава К***
Обережно!!!! (я про філіжанки) ))))) в мене у всіх моїх друзів по сервізу ))))). Я цю каву майже три роки замовляю. Справді добра кава. )))))
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Люблю этот кофе, жаль что он дорожает
- Переваги:
- Вкусный
- Недоліки:
- Дорожает
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Хороший кофе.Заказую регулярно.
- Переваги:
- Чашка в подарок. Отменный вкус