Відгуки покупців про Тример садовий акумуляторний Konner&Sohnen KS BCT-40V set
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Тример працює добре, після бензинового тримера здається малопотужним, обережно треба відкрутити диск, в мене тріснув корпус, питання до продавця чи можливо купити корпус двигуна? В цілому задоволений.
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
після 5 хв обкошування дерев, трава до 15 см, двигун вимикається і потрібно чекати 2-4 хв ...., що б знов працювала.
- Недоліки:
- Мало потужна
Представник постачальникаТример - технологічно просунутий продукт. Він має декілька режимів роботи, що допомогає регулювати оберти. При потребі економний режим допомагає економити заряд батарєї. Також Тример має захист від перегріву, що запобігає можливим ушкодженням акумулятора. В разі досягнення критичної температури тример автоматично вимикається для охолодження – це продовжує термін експлуатації батареї. Спробуйте змінити режим роботи
- Степан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Тримером повністю задоволений, тестив на жилці та диску. Диск ріже траву як по маслу, менше споживання. жилка швидше висаджує батерею
- Переваги:
- Не смердить, не треба заправляти бензином, по потужності десь 60-70 відсотків від бензинової.
- Недоліки:
- Треба брати акуми на 8*Аг щоб довше косити
- Степан Г***
А, і ще. Двигун в данній моделі розташований внизу, не розумію чому не вказали це в характеристиках. Тому уникайте роботи в росу, дощ
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук. В лінійці плануються батареї на 8 А*год, очікуємо на поставки. Надіємось, Вам сподобаються й інші товари з нашої лінійки.
- Тарас П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ще не пробував!
За те, що відсутні шурупи потрібного діаметра знімаю одну зірочку.
Маю мотоблок цієї фірми дуже задоволений.
На черзі повітродуйка та пилка.- Переваги:
- Нетреба заливати бензин з маслом і смикати за стартер
- Недоліки:
- У комплекті для з'єднання кожуха з тримером шурупи тонші за отвори - випадають. Досвід косіння без кожуха знаходиться на моєму тілі у вигляді рублів.
- Олександр
Напишіть будь ласка на скільки хвилин роботи вистачає акумуляторів які йдуть в комплекті?
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і за довіру до нашої техніки!
Дуже раді, що ви задоволені мотоблоком і вже розглядаєте інші наші товари. Щодо комплекту тримера — перепрошуємо за незручність із шурупами. Це справді важливий момент, і ми передамо інформацію виробнику, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.
Бажаємо вам комфортного і безпечного користування! Ще раз перепрошуємо за незручності.- Тарас П***
Косили дуже сподобалось,косить все однорідне і різнотравя. Якщо трава висока то скошуємо зверху до низу (верх/вниз, в сторони не косимо) бо якщо від низу то ломає і не косить. Шкода, що батареї на довго не вистачає. Можливо це зв'язано з кількістю перезарядження, але сум перекриває потужний зарядний пристрій.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доволі потужна, косить добре, легка, працювати в задоволення. Розчаруванням було те що не поклали шпульку, хоча в комплекті повинна бути.Перевіряйте товар на точці видачі, я не перевірив.
- Переваги:
- Потужна, легка.
- Недоліки:
- Не було в комплекті шпульки, що залишило неприємний осад, але на якість самої коси це не впливає, тому оцінка 5
Представник постачальникаПерепрошуємо за незручності. Вся продукція перез відправкою на склад продавця перевіряється відповідними спеціалістами Konner&Sohnen стосовно комплектації та відсутності пошкоджень. Очевидно, втрата відбулась в процесі доставки на склад продавця чи під час доставки безпосередньо Вам. Звичайно, краще повідомляти про таку ситуацію відразу. Але ми готові компенсувати втрату комплектуючої деталі Вам безкоштовно. Прошу звернутись до спеціалістів Розетки для отримання нами, як постачальниками, контактних даних для відправки. Ще раз перепрошуємо за незручності. Бажаю отримувати задоволення від користуванням продукції Konner&Sohnen