- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Давно мечтали об этом наборе . Купили под акцию. Хотели именно его , а не из новой серии. Количество деталей, персонажей превосходное. Спасибо rozetka за быструю доставку .
- Переваги:
- Количество деталей . Много вариантов игры .
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитина в захваті і цим все сказано :)
- Переваги:
- Дитина в захваті!
- Недоліки:
- ціна ;)
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный набор,покупала для крестника 2 года. Ребёнку интересно. Качество хорошее
- Переваги:
- Разнообразный.Качество
- Недоліки:
- Коробка была немного повреждена
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Набор очень классный, покупали дочке на 2 годика, сейчас ей 4, играет до сих пор с удовольствием.
- Данилова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказывала на подарок,доставили в отделение Джастин быстро(на следующий день),но коробка была немного де
формирована,обвёрнута в 2слоя пленки и все.В процессе транспортировки по углам она надорвалась и повредились углы.Было неприятно это обнаружить,но отказаться не могла потому что нужно было срочно.
Пожалуйста упаковывайте тщательно товар,бывают случаи когда важно как выглядит коробка.- Переваги:
- Быстрая доставка.
- Недоліки:
- Плохо упакован товар.Углы на коробке повреждены и сама коробка деформирована с одной стороны
Эксперт RozetkaДобрый день, Анна! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.
- Kate S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
все понравилось, товар качественный, доставили быстро
- Переваги:
- качество, скорость обработки заказа
- Світлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це просто клас! Тематична іграшка, яка стала улюбленою в дитини, я сама від неї в захваті. Дпомагає для розвитку сюжетно-рольової гри на ура. Від 2 до 102 років!
- Переваги:
- Якість, комплектація.
- Недоліки:
- Не знайшли
- Лена Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Выбирали набор для 5 летней дочери - в карантин много свободного времени дома. Большая куча деталей легко и просто ею самостоятельно собирается в отдельные постройки - карусели, горки, киск мороженого и забавный туалет для посетителей. А если добавить другие наборы lego duplo, то можно строить с утра до вечера)
- Переваги:
- Большой тематический набор из крупных деталей
- Валентин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Конструктор отличный
- Карина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Валентин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Дерен И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго дня!сьгодні привезли замовлення,а у ньому на двох деталях не має зображення(мороженка та ростометр).Як можна вирішити данне питання?
- Недоліки:
- Не має зображенння на усіх деталях.
- Марина
Повернiть, або напишiть в Розетку через форму зворотнього зв*язку, яка знаходиться на сторiнцi: посилання
Вони запропонують рiшення, я думаю.
- Валевич О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный конструктор на возраст 3-5 лет
- Олександра Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий набір, великі і якісні деталі. Діти грають із задоволенням і їм не набридає, кожний раз придумують якісь нові конструкції для ігор, деталей вистачає. Ціна в нього не маленька, але воно того варте.
- Чернышева О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный конструктор. У нас это второй,после "фермы". Детали качественные,красочные. Стоит своих денег. Лего,есть Лего
- Переваги:
- Полностью оправдал ожидания
- Недоліки:
- У Лего они есть?)
- ИРИНА З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Долго думала - покупать или нет. В итоге решилась и купила. Ребенку нравится, играет с удовольствием))
#распаковкадети- Переваги:
- вращающиеся детали, качество
- НадеждаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Масляненко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасный набор! Своих денег стоит. Играем с ребёнком каждый день, но интерес к конструктору не угасает. Пополняем свою коллекцию и другими наборами, конечно. Lego позволяет это делать без проблем.
- Переваги:
- Много деталей, совместимость с другими наборами
- черная ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Огромное лего ,много деталей. Много вариантов сборки деталей. Интересное для ребёнка
- Переваги:
- Качественные конструкторы фирмы лего
- Yana F***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Интересно играть как деткам, так и взрослым.
- Переваги:
- Отличный набор, много деталей отличного качества.
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цей набір дитина хотіла найбільше, саме через самі атракціони. Замовили ми на розетці 02.01.2019, так як відправку мали б зробити 03.01 Міст Експресом (за що і пошкодували), а новою поштою аж 09.01, але відправили 04.01(нічого страшного, буває). У Львов наша посилка прийшла в Сб 05.01.19р зранку, нам день перед ти прийшла смс, що посилка відправлена і чекайте на дзвінок курєра. І тут почалося наше пекло, ми з 08.01.19 дзвонили на гарячу лінію перевізника Міст Експрес просили нам доставити посилку, і нам пообіцяли що 09.01 посилка буде у нас, ну нажаль цього так і не сталося. Наступні дні нас годували тим що сьогодні точно, бо запланована доставка, але їхнє сьогодні ніяк не приходило. І коли ми вже в Сб 12.01.19 на гарячій лінії зробили крику, то наше довгоочікуване лего прийшло в пн 14.01. Кінцевий результат, дитина задоволена, хоча і так довго чекала, витрачені нерви з доставкою. Лего однозначно вартує взяти, хоч воно і не є дешеве, а з міст експрес нікому не рекомендую співпрацювати, краще новою поштою відправлять пізніше, але всерівно посилка буде у вас швидше, і по ціні нічим не відрізняється. На фото це вже 4 набори лего разом
- Переваги:
- Якісний, яскравий, розвиває уяву в дитини
- Недоліки:
- ДОСТАВКА МІСТ ЕКСПРЕС, трішки ціна кусається
- Верзун Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#моєрозпакування
- Переваги:
- очень качественный конструктор!
- Недоліки:
- нету
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Маємо не один набір Lego Duplo, але цей моїй доні сподобався найбільше за наявність рухливих каруселей і гірок, які раніше доводилося лише імітувати. Плюс попопали на знижку та акцію тож і ціна порадувала, дякуємо Розетка:)
- Переваги:
- Наявність функціональних і динамічних деталей для дитячого атракціону
- Недоліки:
- Не виявили
- Кужель Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Конструктор чудовий!
Служба доставки жахлива. Не думаю, що якщо ви надаєте безкоштовну доставку, то ваш водій не зобов'язаний повідомляти про свій приізд за пів години.- Переваги:
- Якісний і гарний подарунок
- Недоліки:
- Служба доставки
Эксперт RozetkaДоброго дня, Наталя! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий конструктор. Мені і сину сподобався. Рекомендую.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не замітила.
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже класний конструктор.Якість- супер!!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- ціна
- АлинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Наша коллекция Лего пополнилась еще одним набором. Как всегда, множество вариантов сборки дарят ребенку море радости. Снова и снова убеждаемся, что Лего это гарантия качества. Стоит своих денег. Если остановите свой выбор на этом наборе, то точно не пожалеете.
- Переваги:
- яркий, хорошее качество, развивает фантазию
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ребенок в восторге от конструктора и погрузился в мир аттракционов! Играется с радостью, моментами даже тяжело оторвать от игры, чтоб пойти погулять! Родители тоже довольны, потому что у папы и мамы появилось свободное время! Купив этот конструктор вы точно не пожалеете с выбором!
- Переваги:
- LEGO DUPLO самый лучший конструктор для маленьких деток
- Недоліки:
- отсутствуют
- jambino78Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Как всегда, Лего порадовал отличной площадкой аттракционов. Приобрели в дополнение к другим нашим наборам, мои девочки посвящают много времени игре конструктором
- Переваги:
- Качество, цвет, практичность
- Недоліки:
- цена, и то пока не купиш, не понимаеш, что он этого стоит
- Андрей Д***Продавець: Rozetka
Подскажите пожалуйста до какого числа будет акционная цена на конструктор
- ElenaПродавець: Rozetka
У нас есть такой набор и он просто великолепен, дети играют с удовольствием! Детали большие что очень важно для деток
- olpud o***Продавець: Rozetka
Очередной конструктор и очередная радость для ребенка! Большой парк аттракционов действительно большой, ребенок доволен что там есть горки и карусель, лошадки, паровозик, все что надо для детской радости.
- Переваги:
- как всегда на высоте