- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже сподобався дитині цей набір. Яркі великі деталі. Легко збирається.
- Переваги:
- Цікавий конструктор для малечі
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша іграшка
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Найкращий подарунок малечі.
- Переваги:
- Міцний
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
отличный конструктор
- Переваги:
- качество
- Валерий Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё быстро и оперативно . А главное в наше тяжёлое время бесплатная доставка.
- Переваги:
- Скорость доставки .
- Недоліки:
- Нет.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
#розпакуваннядіти
Приступаем в великому будівництву вдома! Стартуем с тяжелой техники (бульдозер) =) , будем сочетать с остальными наборами Lego DUPLO- Переваги:
- качество деталей
- Даниленко П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети
Покупали как дополнение к другим наборам. Бульдозер ребенку понравился, играет уже несколько дней. Качество на высоте.- Переваги:
- Лего=качество
- Наталия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети
Наборчик маленький, но очень классный, ребенок играет с удовольствием. В комплекте есть человечек, это огромный плюс. Качественный. Многофункциональный.- Переваги:
- Качественный, подходит к другим наборам Лего
- Ірина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитині сподобалась іграшка, все супер, якість відмінна
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети Отличный набор , очень увлекательный . Бульдозер , новый человечек , дорожный знак, грузики все это отличное дополнение к уде имеющимся наборам для игры . Рекомендую к покупке ! Спасибо магазину Розетка за быструю доставку
- Переваги:
- Качественный
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#разпаковкадети
Чудовий конструктор нашому малюку сподобався!!! Рекомендуємо!!!!- Переваги:
- Лего як завжди супер якість, хороший дизайн, і складність чудова для вікової категорії даного лего
- О.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це лего. Якість не рівняється ні з якими аналогами.
#РОЗПАКУВАННЯДІТИ - Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спасибо Розетке за удобный самовывоз.
Игрушка интересна для ребёнка 2х лет. Качество на высоте- Переваги:
- Качество, цена, детали.
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
#розпакуваннядіти
Цікавий дитячий конструктор з великими деталями. - ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
#розпакуваннядіти
Чудовий конструктор від відомого бренду. Якість на висоті. - Олександр Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#розпакуваннядіти
Все сподобалось і дитині і батькам, чудовий бульдозер, компактний, цікавий набір відмінної якості.
Дякую Rozetka за швидку доставку.- Переваги:
- Якість, ціна
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
#розпакуваннядіти
Дитині 1.5р. сподобався. Матеріал досить міцний. У бульдозера є гачок, до якого можна причепити вагончики з інших наборів. - Михайло Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#розпакуваннядіти LEGO DUPLO Town Бульдозер 10 деталей (10930). Якісний і як завжди цікавий набір.
- Переваги:
- Якісний конструктор
- Аня С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень классный набор от Лего дупло с техникой. Бульдозер очень понравился сыну, хорошо дополнил наши машинки от лего. Детали легко собираются, с ними интересно играть. Спасибо, Розетка!
- Интересный, яркий
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дитини сподобалосся...
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
#розпакуваннядіти
Гарний набір. Легко збирати, цікаві деталі. Є яскравий бульдозер, лопата, водій, знак та камінь, який розкривається і може з*їсти лопату)- Переваги:
- яскраві деталі
- Инна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети
Отличный наборчик, привлекательная цена. Ребенок играет с удовольствием. Качество на высшем уровне- Переваги:
- Цена, качество
- Юлия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети
Набор небольшой, но сыну понравился бульдозер, ковш в нем с щелчками поднимается и опускается, можно нагружать и перевозить всякий груз. Человечек, лопата тоже вызвали интерес. Ну и пара стандартных деталек тоже никогда лишними не будут))- Переваги:
- большой бульдозер с огромным ковшом
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети
Отличное качество. Детали очень крупные. Легко собирать и разбирать. Очень интересно играть. Спасибо Розетке!- Переваги:
- Отличный конструктор.
- Недоліки:
- Нет.
- Анатолій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети
Ребёнку очень понравился этот набор, он стал дополнением нашей огромной колекции LEGO DUPLO.
В комплекте новый персонаж, камень, который раскрывается; так же бульдозер с ковшом, который меняет положение вверх-вниз; и знак "ремонтные работы".
Все детали конструктора яркие, безопасные для детей от 2-х лет и очень качественные. Спасибо, Розетка!!!- Переваги:
- Цена, отличное качество, быстрая доставка, хорошая упаковка, много деталек в комплекте
- Недоліки:
- У лего недостатков нету
- Василь Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудове доповнення до нашої колекції
- Якість, можливість розвивати конструктор
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
#розпакуваннядіти
Отримали наш набір, доставка швидка і упаковка добротна. Сам набір просто чудо, нам дуже сподобався, розмір великий, деталі яскраві, привертають увагу дитини) як бонус нам пощастило виграти безкоштовний білет в леголенд) покупкою дуже задоволені- Переваги:
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Савчук М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети.
Хороший набор. Красивый маленький бульдозер. Камень раскрывается, есть лопата и знак Ведутся ремонтные работы.- Переваги:
- Качественная
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Марина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий маленький набір, гарний варіант для подарунку. Сподобалось однаково дітям 5-ти і 2-ох рочків. Рекомендую.
#розпакуваннядіти - РусланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отримали сьогодні. Синочку (2 рочки) сподобався настільки, що ліг із ним спати:) Також зацікавив «камінь», який дитина може самостійно відкрити й закрити. Завдяки суцільній конструкціі бульдозера (крім ковша, він чіпляється окремо), підійде й меншим діткам або діткам, яких конструктори не дуже цікавлять. Тепер необхідно купувати великий набір на тему будівництва
- Переваги:
- Лего
- АленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень понравился бульдозер
- Качество
- Таня К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лего супер, дитина задоволена, а це головне))
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лего как всегда - отлично, неубиваемые игружки, для мальчиков самое то!
- Переваги:
- Качественный, надежный
- Павлюкевич Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Невеличке доповнення колекції. Нічого особливого, але дитину 2-3 років на деякий час займе.
#розпакуваннядіти- Переваги:
- Якість деталей