Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Конструктор LEGO Technic Бульдозер Cat D11 на пульті керування 3854 деталі (42131)

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Костя Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Классный набор, покупал на подарок. Имениннику понравился

Переваги:
    Лего всегда высшего уровня
    Недоліки:
    Не обнаружены
  • Ховрах
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я в захваті) П'ять вечорів збирання - і готово. Приємно складна машина, робоча трансмісія з роздаткою, все продумано і деталізовано. Так, недешево, але не буває Мерседесу з салону по ціні битого жигуля. Для любителів Лего Технік - маст хев. Ну і якщо скачати на Бриклінку інструкції - ще можна гусеничний навантажувач та екскаватор зібрати.

Переваги:
    Прекрасний інженерний конструктор, іграшкою язик назвати не повертається.
    Недоліки:
    Замість двох коричневих осей на 3 було 2 сірі на 4. Зібралося нормально, але все ж.
  • Шека А***
    Продавець: Rozetka

Купував конструктор, щоб зібравши його накинути на відвал ганчірку та мити підлогу. Виявилось, що ганчірку закріпити не виходить. Також не сподобалось, що бульдозер катається дуже повільно. Інших недоліків не знайшов. Як завжди, все на високому рівні, було дуже цікаво зібрати його за вихідні і поставити на поличку. Вражає всіх гостей і взагалі людей, що його бачать.

Переваги:
    Цікава іграшка, добре відволікає від війни.
    Недоліки:
    В комплекті не було однієї деталі, замість якої валялося 15 інших запасних. Дуже повільно їздить
    • Дмитрий Г***

Синего пина длиной 3?

• Виктор Г***

Конструктор бімба!

Переваги:
    Як включашь усередині щось рухається, шестерні вертяться, усе там всередині шось суєтится, мені нравится.
    Недоліки:
    Ціна, с кожною датою виплати держави по облігаціям розумієш, що менше вона вже ніколи не буде.
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Цікавий конструктор, складав протягом трьох днів по 5-6 годин. Ніяк не зберуся розібрати його, бо займає дуже багато місця.

Переваги:
    Деталізація, процес складання
  • Олексій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сама по собі модель цікава, як і більшість моделей Lego. Збирав його не один вечір, що круто. Але при цьому деякі інженерні рішення не надто вдалі, через що загальна міцність конструкції так собі, особливо це стосується бокових зон, які дуже слабко фіксуються, і іноді "вилітають".

Проте головний факап - програмна частина. Встановив додаток, без проблем підключилося, почалось калібрування. Світиться перший пункт, але рухаються елементи з другого пункту, після чого додаток наче працює, але нічого не відбувається. Йде звук, але більше нічого. Перезавантажував кілька разів, намагався оновити додаток - без толку. І гугл каже що не лише у мене такі проблеми.
    Можливо з часом я розберуся що там і як, проте за такі гроші це все має просто працювати з коробки, без танців з бубном. В принципі я не жалкую що придбав, бо мені важливий сам процес збирання, але якщо маєте бажання отримати саме керовану модель - варто подумати двічі, і під час складання також гуглити можливі факапи (можливо я щось не так зібрав, і гугл міг би запобігти цьому).

Переваги:
    Цікаво збирати, велика модель, процес займає не один вечір
    Недоліки:
    Софт погано працює, фактично він не рухається, і всі ці мотори просто для галочки. Конструкція не дуже надійна.
    • Олександр Г***

Чи покращилася ситуація з управлінням через додаток майже за рік часу?

• Олексій О***

Відповідь до коментаря Олександра (чомусь під самим коментарем відповідь залишити немає опції): з часом нічого не змінилося, при цьому я змінив мобільний, встановив на нього додаток, але результат був тим самим, тобто косяк із софтом все ж таки є.
      Є план б - там є варіант запустити тестову взаємодію на етапі будівництва основи, тобто коли всі двигуни та контролери зібрані, а решта ще ні, тобто це десь умовно 30% готовності моделі. У додатку є можливість прогнати тест на цьому етапі, і можливо це якось допоможе, але не певен. Колись може розберу-зберу цю модель, тоді пограюся, але станом на зараз сама по собі проблема не зникла, проте я не дуже і намагався щось робити. В інтернеті є форуми на цю тему, там обговорюють вирішення цього факапу, але там треба дуже заморочитися, на що особисто я зараз не має часу. Якщо у вас терпіння і бажання на це вистачить, то в принципі можна брати, модель прикольна. Але врахуйте що вона доволі громіздка, і її дуже складно чистити від пилу. Ну і міцність так собі.