- Оксана Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарний набір
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте наш продукт L'OR, вдячні за вашу лояльність!
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все подобається
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Улюблена кава нашої родини)
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Горна кава, співвідношення ціна-якістю співпадає!
- Переваги:
- ціна
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
советую
- Переваги:
- хороший кофе по разумной цене. Я брала его для моей маленькой машины Nespresso Essenza Mini. Капсулы подходят . Все отлично. Если смысл брать около 100 шт сразу, так дешевле за шт и несколько вкусов. Мне нравится, я заказывала два раза уже у этого поставщика. От оригинального вкуса Неспрессо не отличается кофе.
Не виражена
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Советую. Вкусный. Хорошая цена, особенно, если берешь 70-100 шт.
Подходят под мою мини машину Nespresso.
Доставили быстро- Переваги:
Не виражена
- Вікторія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна ціна.
- Юрий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смачна кава.
Представник постачальникаДобрий день , дякуємо , що обрали L'OR Collection сумісні з Nespresso 100% Арабіка 100 шт.
- Павло Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
У замовленні 867689780 відсутні капсули кофе Lor Espresso Papua New Guinea
- Переваги:
- Недоліки:
- Товар не відповідає опису
- Денис Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Смачна кава, швидко відправили, все супер.
- Переваги:
- Одні плюси
- Павло Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний набір
- Вася Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша можливість спробувати різні смаки за хорошу акційну ціну
- Переваги:
- Хороша ціна в наборі
- Недоліки:
- Не всі види сподобалися
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер кава. Швидка доставка
- Інна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Ігор Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купляю регулярно і всім рєкомєндую.
- Переваги:
- все норм.
- Недоліки:
- немає.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все ок
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Постійно замовляю капсули цієї фірми.
- Переваги:
- Смачна кава.Всі види капсул.
- Вася Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все було б добре, якби не величезні строки поставки - дата відправки переносилася вже два рази і в цілому між замовленням і одержанням в поштомат НП минуло вже більше тижня. Для Розетки ц дуже незвично.
- Переваги:
- Велика колекція різних смаків
- Недоліки:
- Великі строки доставки
- АртурВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
За ці кошти все ТОП
- ОлесьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер, набір крутий.
- Переваги:
- Можна спробувати різні види кави
- ТоняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
купую регулярно. під різний настрій обираю різні смаки
- Переваги:
- смачна кава за дуже доступною ціною. асорті смаків
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підбірка сподобалася
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вигідна пропозіція.
- Переваги:
- Багато різних смаків.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер вигідна пропозиція! Тепер пів року забезпечений ароматною кавою :)
- Переваги:
- Швидко та просто готується! Різний вибір міцності. Компактно.
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кофейные капсулы идут в красивых цветастых коробках и, в открытом виде, похожи на дорогие конфеты, настолько все изящно упаковано. Приятно держать на столе рядом с кофемашиной, есть фиксатор для плотного закрытия коробки. Капсулы полностью алюминиевые, что в наше время важно как для окружающей среды, так и для правильной работы самой кофемашины.
По вкусу скажу, что мне очень нравится разнообразие, и это чувствуется как в самом запахе во время приготовления кофе, так и в тонкости аромата и степени его интенсивности. Поэтому, могу рекомендовать этот набор каждому!- Переваги:
- Большая упаковка, разнообразие вкусов, алюминивые капсулы
- Недоліки:
- Некоторые вкусы дублируются, а некоторые нет
- Іванна Д***
Можно фото?
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вдало скомпонований набір чудової кави, яка задовільнить смаки як гурманів так і пересічних поціновувачів цього напою.
- Переваги:
- Смак. Якість. Ціна.
- Елена Б***Продавець: Rozetka
Як поціновувач кави, дуже полюбляю каву L'OR. Я спробувала всі віди кави під цим брендом, і розчинну і мелену, і в зернах та з впевністю зазначаю, що кава L'OR дуже смачна, має гарний аромат, насичегий смак і приємний післясмак. З кавою L'OR мій ранок завжди гарний
- Переваги:
- Дуже задоволена що каву L'OR можна придбати також в капсулах