Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Упаковка Чорного чаю пакетованого Lovare Розквіт любові з фруктами ягодами пелюстками квітів арматом маракуї та манго 24 пакетика х 2 шт (2000989193654)

Оцінка користувачів 4.85/5
на основі 143 відгуки
  • Альона С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 24. Кількість упаковок: 2

Чай смачний, з яскравим ароматом маракуї. Один з улюблених. В пірамідках подобається більше, адже там листочки різані, а не подрібнені в пил. Але даний смак не представлений в пірамідках

• Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 24. Кількість упаковок: 2

Прикольний,я їх періодично міняю (смаки). А так всі Lovare подобаються.

• Назар П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 90. Кількість упаковок: 1

Спробував вишневий смак 7 із 10 мені сподобалося рекомендую!!!

Переваги:
    Смачно
    Недоліки:
    Трохи пом'ята коробка
  • Юлия Л***

Як завжди супер
    Ціна приємна вибір великий
    Можна навіть на подарунок

Дуже смачний ароматний.

• Роман Н***
    • Загальне враження

• Насиченість

• Міцність

Дуже сподобався набір. Гарні , насичені смаки, підійшли майже всі, крім напою з гібіскусом, бо дуже насичений ароматизатор вишні, навіть приторний. Але це вже справа смаку. Все інше- бездоганне.

• Людмила

Подобається, чудовий чай.

Переваги:
    Ніжний аромат і смак, солодкий. Ціна.
    Недоліки:
    Немає.
  • Жанна К***

Хороший чай міцний

Недоліки:
    Не знайшла
  • Надія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 24. Кількість упаковок: 2

Дуже люблю чай. Мені відчувається виражений фруктовий смак та аромат. Моїм рідним також сподобався чайок. Дякую!

• Наталія М***

Дуже смачний

Переваги:
    Акційна ціна
  • Елена Ш***

،Дуже смачний чай)

• Наталія

Добрий чай
    Хто любить експериментувати
    Смаки хороші
    Доставка все добре

Переваги:
    Зручно
  • Олександра
  • Зубарь С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 90. Кількість упаковок: 1

Смачний чай! Вистачає надовго!

• Олег К***

Чудовий комплект чаю.

Переваги:
    Приємні смаки
    Недоліки:
    Небагато зеленого
  • Катерина К***

Чудовий чай, рекомендую

Дуже добрий ароматний чяй

• Надежда З***
    • Загальне враження

• Насиченість

• Міцність

Чудовий смак.

Переваги:
    Чудовий
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 90. Кількість упаковок: 1

Смачний чай.Брала на подарунок,всім сподобався.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    ...
  • Юлия Л***

Смачний чай

• Мирослава М***

Супер.чай смачний.

Переваги:
    90 пакетів .хватить надовго.

Ароматний добрий чяй

• Тетяна Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 90. Кількість упаковок: 1

Всі чаї пробувала окремо. Мені подобаюттся, бо не дуже смакують міцні чорні.

Переваги:
    Якість/ціна.
    Недоліки:
    Немає.
  • Нона Б***

Отличный чай,рекомендую!

Переваги:
    Вкусный
  • Максим Н***

Добрий ча

• Антон З***

Смачні
    Гарна ціна

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 90. Кількість упаковок: 1

Отличный набор на подарок,для любителей и черного и зелёного чая

Переваги:
    Очень точно подобраны ароматы,на любой вкус как говорится
  • Ірина

Дуже класні чаї

Переваги:
    Смачно
    Недоліки:
    Не виявила
  • Неля С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 90. Кількість упаковок: 1

Це чай хороший тим,що колекція різноманітна, вибір дуже великий і на вкус і на запах. В наш час це дуже корисно.

Переваги:
    Велика кількість.90 пачек. Єкономно і просто.
  • Маріанна Г***

Чай супер

• Геннадий В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 90. Кількість упаковок: 1

Супер про позиция. А ещё и по такой цене.

Переваги:
    Цена.
    Недоліки:
    Нет.
  • Алла Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 90. Кількість упаковок: 1

Смачний чай.Упаковка для великої родини.Дрставка бистра ,ціна доступна .Я задоволена

• Юля С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 90. Кількість упаковок: 1

Класний набір, різноманіття чаїв, і на подарунок презентабельно

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 90. Кількість упаковок: 1

Уже не один раз купляю чай на Розетка. Дуже і дуже рекомендую!

Переваги:
    Ціна та якість.
  • Тетяна М***

Дуже смачний чай)
    Абсолютно всі смаки сподобались)

• Уляна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 90. Кількість упаковок: 1

Чудовий чай.можна брати на подарунок.велика,гарна коробка