Відгуки покупців про Захисне скло MAKE для смартфона Xiaomi Poco X8 Pro Max Black (MGF-XPX8PM)
- Валерій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не повторює форму дисплея(заокруглення). Таке відчуття що китайці зробили в розмір, але забули заокруглити...
- Переваги:
- Недоліки:
- Неможливо наклеїти
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук.
Ми перевірили інформацію щодо цієї моделі. За нашими даними, дисплей у неї плаский, тому захисне скло не має заокруглених країв. Також ми перевірили це на такому ж телефоні, скло встановлюється коректно.
Можливо, сталася помилка з моделлю скла або є інша причина, через яку воно не підійшло. Будь ласка, перевірте ще раз модель вашого телефону та звірте її з моделлю, зазначеною в замовленні.
Якщо модель збігається, напишіть будь ласка за посиланням: посилання
- Байсангур У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стекло не правильно сделан, черные грани делают ваши рамки более чем вдвое больше ! Само качество стекла хорошее, но покупать не советую !
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що товар не повністю виправдав Ваші очікування.
Чорна рамка на склі передбачена конструкцією виробника. Вона є особливістю даної моделі та призначена для максимально щільного прилягання до екрана. Водночас ми розуміємо, що для деяких користувачів вона може здаватися занадто широкою. Дякуємо за зауваження та за позитивну оцінку якості самого скла.
- Дмитрий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мале! Не підходить! Не відповідає дійсності! Таке враження, що це на попередню модель телефону у лінійці. Не розумію як це взагалі можливо, якщо вказано, що саме до цієї моделі телефону. Спеціально брав Make комплектом чохол та скло! Чохол супер! А скло - підсунули якусь дурницю!
- Недоліки:
- Не до цієї моделі. Замале.
Представник постачальникаДобрий день!
Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. За описом складно визначити причину, можливо, стався виробничий брак або помилка під час пакування товару.
Будь ласка, зверніться за посиланням для перевірки та вирішення питання: посилання
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло підходить за розміром, але перешкоджає скануванню відбитка пальця.
- Переваги:
- Підходить за розміром
- Недоліки:
- Не сканує відбиток пальця
Представник постачальникаДобрий день!
Захисне скло дійсно може впливати на чутливість сканера відбитка пальця, оскільки створене для додаткового захисту екрана.
Рекомендуємо після встановлення скла заново додати відбиток пальця. Також інколи для спрацювання потрібно трохи щільніше притиснути палець до екрана.