- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брали на подарунок. Дуже сподобався дівчинці. Було дуже цікаво збирати своїх маленьких улюбленців.
- Переваги:
- Подарунок сподобався.
Доброго дня!
Дякуємо за чудовий коментар та високу оцінку!
- Іванна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую
- Переваги:
- Все прийшло дуже швидко) і в гарному стані
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
К сожалению в нашем наборе не оказалось глитерной фольги ( Из-за этого не получается оформить игрушки ((
- Недоліки:
- Не полная комплектация
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цікавий набір, дитині (10 р.) дуже сподобалось створювати іграшки. В наборі є все необхідне, інструкція зрозуміла, в результаті вийшли чудові звірята.
Замовлення доставили вчасно, коробка не пошкоджена. - ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети. Набор супер,очень миленькие помпончики, не могут оставить равнодушными.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний набір для створення помпонів. Яскраві різноманітні кольори фольги та помпончиків. Різноманітні прикольні трафарети. Є інструкція з виготовлення. Дитина самостійно може зробити.
Вдячні Розетці за якісні товари та хороший сервіс!
Доставка оперативна.
Упаковка надійна.
Коробка не пошкоджена, без слідів зберігання чи транспортування.
#розпакуваннядіти - Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ярко, не сложно, дети быстро разобрались.
- Переваги:
- Дети были очень рады.
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети
Купили на подарок, ребёнку очень понравился, милые пушистые помпоны никого не оставят равнодушными- Переваги:
- Для девочек просто восторг
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брал для подарка.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Креативний набір, дуже класний! Політ фантазії для дитини)) Багато різних деталей аксесуарів, за допомогою яких дитина створює свого неповторного пухнастика. стика. Можна носити на рюкзачку або торбинці, чи просто бавитись.
Уважно читайте інструкцію і все вийде чудово!
*Якщо колір з першого разу не проклеїться по всій деталі, прикладіть її до кольорової фольги ще необхідну кількість разів.- Переваги:
- Цікавий набір для творчості.
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети
Классные помпоны обнимашки, пушистики)
Понравилось все кроме самих материалов для декора, они быстро теряют вид при использовании игрушки, слазит краска и сама лента отлипает от помпона)
Я думала будет пластик)
Ребенку было невероятно интересно их делать. Первый сделали вместе остальные сам ребенок. - Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Набор интересный, понравился.
Помпоны мягкие, правда думала декор деревянный.
Будем пробовать создавать!- Переваги:
- Интересно
- Недоліки:
- Пока не заметили
- Яна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупала девочке 8 лет. Набор понравился, мастерила вся семья.
- Переваги:
- Недорого и интересно
- Алина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прикольные пушистик, ребенку понравилось самому создавать игрушки! Немного дороговато конечно. Но главное что дочка довольна осталось!
- Переваги:
- Прикольные мягкие игрушки, здорово самому придумывать образ.
- Недоліки:
- Дороговато
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Были куплены на подарок, ребенок счастлив и справился со всем самостоятельно (8 лет). Спасибо большое!
- Переваги:
- Легко и модно
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дочке набор понравился.
- Наталия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасный и занимательный набор, имениннице очень понравился. Красивый дизайн, есть подробная инструкция, хорошее качество. Соответствует описанию Очень нравится серия Make it Real
- Переваги:
- интересный досуг
- Руслана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасний набір для діток, особливо для любителів рукоділля. Яскраві, якісні вироби в результаті.
- Поповская Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хороший набор, интересный, все соответствует описанию, есть все в комплекте, что немаловажно, ничего докупать больше не надо, ни скотч, ни нитки. на выбор разные глазки и ушки, для развития фантазии ребенка. Однозначно рекомендую.
- Кісловський Є*** ОлександровичВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
#распаковкадети
- Переваги:
- Интересно детям.
- Недоліки:
- Не нашли
- Анастасия С***Продавець: Rozetka
200 грн золота ціна за таку якість!
Самі пампони не з м'якенького ворсу, як я чомусь очікувала, а такий собі дєшманський ворс як на капюшоні у куртці (воно лахмате і зачісати його гарненько не вийде). Кольорова фольга не рівномірно проклеюється на деталі, лишаються непрофарбовані плями. (Хоча задумка цікава, кольори дуже гарні). Ну і на останок, це одноразова іграшка, бо все кріпиться на двосторонній скотч до ворсу, ворс загорнувся в іншу сторону - і нема носика у іграшки :(. Коротше, ідея цікава, дитині сподобалось, що вона сама могла креативити і створювати, але я прискіплива до якості враховуючи скілька ця коробочка коштує.- Переваги:
- Для креативних дівчаток
- Недоліки:
- Ціна не відповідає якості
- Давидчук А***Продавець: Rozetka
Покупала на подарок! Замечательный набор, племяннице очень понравился. Красивый дизайн, есть подробная инструкция, хорошее качество. Рекомендую!
- Переваги:
- Качество!
- НатальяПродавець: Rozetka
Отличный набор для творчества, уже не первый из этой серии заказываем. Дочка обожает что то творческое и в наборе есть все необходимое. Она фантазирует и делает все на свой вкус, очень занимательно и интересно.
- Переваги:
- развивает творческие способности у дочки
- Мария Б***Продавець: Rozetka
Очень прикольная
- Переваги:
- Сестре понравилось