- АлексВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Чудовий але маленький набір
- Переваги:
- Подарунок сподобався дітям
- Таміла К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Набір купували на подарунок, виглядає дуже гарно, але наповнення слабке. Дитині сподобалося, а це головне!
- Переваги:
- Гарні, яскраві намистинки
- Недоліки:
- Дуже слабке наповнення
Доброго дня, Таміла!
Шкода, що у Вас склалося негативне враження від набору.
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
це то, шо треба для творчої дівчинки
- Переваги:
- достатня кількість деталей для формування прикрас
- Недоліки:
- нитка кудлиться, важно просовувати дрібні деталі, вогонь НЕ допомагає вірішити проблему
- Андрей О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
- Владислава М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Дочці сподобався. На вигляд мало намистинок, але вони якісні. Браслети виглядають дорого.
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Дитина (7 років) взахваті)))
- Переваги:
- Чудовий набір, гарні якісні намистинки, яскраві підвіски
- Недоліки:
- Непомітили
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Очень симпатичный и качественный наборчик. Сын купил подружке в подарок, но и у самого глаза разгорелись от обилия блестящих предметов )) Набор отлично сбалансирован и всего в меру. Очень красивые подвески ( 6 шт) с кристаллами Swarovski, 447 самых различных бусин и различные шнуры чтобы это собрать. Собирать можно прямо в коробочке органайзере, для этого есть специальные места. Достаточно подробная инструкция на украинском языке поможет не ошибиться в сборке. Кроме этого помощь в изготовлении браслетов есть на сайте производителя и в специальном приложении. Впечатление от покупки самые положительные, надеемся набор прослужит подольше и оставит самые радостные воспоминания )
#распаковкадети- Переваги:
- Очень симпатичные составляющие
- Недоліки:
- Пока не найдены
- Костюк Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Коробка красивая. Смотрится дорого.
Но внутри все очень бедно.- Переваги:
- Коробка реально красивая. На это наверное и купилась.
- Недоліки:
- В любом магазине творчества на эту сумму можно накупить большое количество для браслетов. В этом наборе - бедно и мало.
- Родион Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Отличный набор все понравилось, детали выполненины качественно, лучший вариант за эти деньги!
- Переваги:
- Качество деталей, Цена
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Купляв для похресниці, запаковано добре і якісний набір. Похресниця задоволена, рекомендую
- Переваги:
- Недоліки:
- Не вияв
- Сесенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Покупала 2 набора для крестниц. Очень добротно и красиво упаковано, даже намного лучше чем я ожидала. Надеюсь, что качество будет отличным)
- AksanaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Покупала на подарок ребенку, осталась довольна, любит рукодельничать и делать браслеты, качественный набор и по размеру не маленький, как для подарка подойдет. Рекомендую
- Мария О***Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Дуже гарний набір, намистинки чарівні. Один з моїх улюблених, бо купую з цієї лінійки усе для сестричок - їм все реально дуже подобається
- Наталья А***Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Покупала на подарок девочке 10ти лет. Угодила) набор достаточно большой, цвета приятные, бусины хорошего качества. Для девочек то что нужно