Гречана каша МАМАКО для дітей від 4 місяців — низькоалергенна рецептура для першого прикорму та поповнення браку заліза.
Велика кількість цінних рослинних білків гречки покращує розвиток м'язових тканин і сприяє своєчасному формуванню рухових навичок.
Високий вміст природного заліза в гречаній крупі покращує надходження кисню до головного мозку, стимулює розвиток пам'яті та пізнавальної активності малюка
Завдяки козиному молоку, гречці без глютену й очищенню зерна, низькоалергенна каша МАМАКО легко засвоюється й може бути використана для першого прикорму.
Всі каші МАМАКО збагачені 13 вітамінами й 7 мінералами, включно з комплексом Ca-Fe-I для профілактики рахіту, залізодефіцитної анемії та йододефіциту, що трапляються у 30-60% дітей раннього віку
У кожній каші МАМАКО міститься 32% козячого молока, яке завдяки своїм структурним властивостям збільшує біодоступність кальцію й заліза на 20%.
Склад: гречана крупа, козяче молоко (32%), комплекс мінералів (карбонат кальцію, пірофосфат заліза, йодид калію, сульфат цинку), комплекс вітамінів (A, D, E, K, C, B1, B2, B6, B12, ніацин, фолієва кислота, пантотенова кислота, біотин).
Спосіб приготування: Закип'ятіть 120 мл води, охолодіть до 40-50 °C, налийте в чистий посуд. В окремий чистий посуд насипте 33 г (4 столові ложки) сухої каші. Поступово додавайте суху кашу в тарілку з водою, безперервно перемішуючи до отримання однорідної консистенції. Остудіть кашу до температури 37 °C. Починайте введення нового продукту з 1 чайної ложки, поступово збільшуючи порцію до вікової норми. Для годування використовуйте тільки свіжоприготовану кашу. Частина порції каші, що залишилася після годування, не підлягає використанню.