Відгуки покупців про Вино Misilla Chardonnay Sicilia DOC біле сухе 0.75 л 12% (8017437001328)
- AI аналіз відгуків23 відгуки: 75% позитивних, 10% нейтральних, 15% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Віталій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Обман, замість того що я замовив (terre sic. DOC) приїхало інше IGT більш дешевий варінт в іншій пляшці, особливо насторожило пакування "ізолентой", без маркувань і інший смак, перший раз таке бачу, не купуйте!!! Для подозревак, кидаю фото: знайдіть 5 відмінностей ;)
- Переваги:
- Пити звістно можно або замаринувати рибу або шаш, однак я замовляв не те вино
- Недоліки:
- Обман
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Вино Chardonnay Misilla, в усіх наступних партіях, буде мати класифікацію IGT замість DOC, як це було раніше.
Якість товару лишається незмінною.
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовляв два рази і обидва приходило IGT , а на картинці і в описі класифікація DOC , неприємно третій раз не хочу пробувать
- Переваги:
- .
- Недоліки:
- .
Представник брендуДобрий день, Сергію.
Дякуємо за зворотний зв'язок. Виробник лише літом змінив класифікацію вина Misilla Chardonnay Sicilia з DOC на IGT. Якість товару залишається незмінною, змінилося тільки формулювання на етикетці. Інформацію на сайті ще не встигли оновити, так як в продажу ще є партії з DOC. Просимо вибачення, за незручності.
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класнюче вино!
На наступний ранок, без головної болі, без похмілля- Переваги:
- Обов'язково ще замовлю
- Недоліки:
Представник брендуДякуємо за відгук!
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
В цій ціновій категорії хороше вино.
Обслуговування супер- Переваги:
- Недоліки:
- Мало
Представник брендуДобрий день, Надія!
Дякуємо за відгук і високу оцінку!
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже сподобалось.
Представник брендуДобрий день, Вадиме!
Дякуємо за відгук і високу оцінку! Щиро радіємо, що вино Misilla Chardonnay Sicilia DOC біле сухе прийшлося Вам до смаку!
- Максим п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Найкраще сухе вино в такій ціновій категорії!!
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вино понравилось. Приятное мягкое с послевкусием винограда. Заказала ещё, по акции супер.
- Переваги:
- Хорошее мягкое вино
- БартолоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не сподобалось. Не смачне. Воно просто ніяке.
- Переваги:
- Не кисле
- Недоліки:
- Не смачне
- Алексей Б***
ОНО не простое ни какое оно отлив в помойку
- Світлана К***
Ви б краще сказали за себе - не сподобалось саме вам. А може просто ви не нічого не розумієте в винах. Нічого особистого, якщо що.
- ВітаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальне сухе вино. А якщо порівнювати ціна/якість, то взагалі відмінне.
- Переваги:
- Ціна/якість.
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
З льдом та по акції - вогонь )
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Достойне шардоне, навіть здивована такою ціною
Акція ще довго діятиме?- Переваги:
- Ціна, смак
- Недоліки:
- Жодних недоліків
- Леся П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вино м'яке, але голова в мене і моєї подруги на ранок боліла()
- Бартоло
Через годину після бокалу цього вина вже був сушняк.
- Лариса У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Точно Шардоне
- Переваги:
- Приємне легке вино
- Солдатенко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доволі приємне вино
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличное недорогое шардоне
- Переваги:
- Ціна,якість
- Шумилова О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Понравилось, куплю еще.
- Переваги:
- Очень нежный и яркий вкус, вообще нет ощущения, что это сухое вино. Во вкусе чувствуются фруктовые нотки. Беру уже не первый раз и буду брать еще.
- Недоліки:
- Нет.
- Антон М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купував для вечері додому, дружина сказала що їй дуже сподобалось.
- Переваги:
- Хороший напій
- ТатианаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купила опираясь на положительныеи отзывы. Разочарование. Я и подруга не смогла пить ,ну как , я пыталась и получила изжогу в итоге,хотя выпила от силы пол бокала. Все кривились,все четыре человека,что дегустировали. Агрессивный перегон. Последняк в народе назвали такое пойло. Ни о каких фруктах и цветах ,послевкусии и речи быть не может. Мужчины выпили считай сами, вдвоём,утром у супруга очень болела голова (закончили пить в 19 +-) от одной неполной бутылки на двоих взрослых ,вмеру упитанных мужчин в самом расцвете сил такой бодун на выходе!? Не порекомендую даже врагу!
- Переваги:
- Недоліки:
- Вызвало изжогу
Представник брендуТетяна, доброго дня!
Як Ви зазначили вище, вино Misilla Chardonnay має багато позитивних відгуків та добре себе зарекомендувало.
Радимо спробувати інші вина Misilla, можливо саме вони припадуть Вам до смаку.
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень приятное, нежное, легкое вино
- Переваги:
- Не кислое
- Илья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не вино, а помои... Ни о каком вкусе и аромате Шардоне даже речи не идёт. После открытия бутылки — резкий запах спирта, как от дешевого шмурдяка. Впервые купил попробовать и разочаровался.
- Недоліки:
- Возможно испортилось вино
Представник брендуІлля, доброго дня!
Вина Misilla виготовляються з дотриманням вимог та стандартів високого рівня, про що свідчать сертифікати якості продукції.
Радимо скуштувати інші вина Misilla, можливо саме вони будуть Вам до смаку.
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вино отличное в этом ценовом сегменте. Его нет в продаже. Боюсь, что скоро всё исчезнет, после распродажи запасов. И не только на Розетке. Взяла бутылку этого же вина уже на месте выдачи товаров заказанных. Так как на Розетке уже нет заказа.
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Просто потрясающе. Вкус и аромат отличный. Оно очень не похоже на сухое, а скорее полусухое вино по вкусу. Цена радует неимоверно. Очень достойное вино.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Как для вина за 125грн аромат, вкус - хорошо. Наверное ожидать за эту стоимость чего то особенно никто не станет, но тем не менее качество превосходит цену. Хорошо подойдёт для кухни, чтоб не использовать дорогие вина.
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Виражений цитрусовий аромат поєднується з білими квітами, рекомендую.
- Переваги:
- Дуже ароматне Шардоне)
- АртурВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень вкусно вино. Не ожидал за такую стоимость. Наш фаворит этого лета
- Переваги:
- Очень ароматное
- Людмила Ш***Продавець: Rozetka
Взяла на святкування дня народження.
Дуже сподобалося гостям - Алексей Б***Продавець: Rozetka
Ребята во истину не покупаемся на имя Испания Португалии Италия итд и цену 1 глоток и ты как Никто другой понимаешь это" Шардоне " полный Отстой Шабо Шардоне пальчики оближешь.
- Переваги:
- Полный отстой
- Недоліки:
- Это просто жуть древесная
- Володимир С***Продавець: Rozetka
Це не шардоне, порошок
- Переваги:
- Недоліки:
- Хімія що тому й дешеве
- Volodymyr B***Продавець: Rozetka
За приблизно таку ж ціну шардоне від I Castelli заходило набагато краще, але його чомусь перестали продавати.
- Недоліки:
- Присмак не сподобався.
- Имя Ф***Продавець: Rozetka
Брал его и грилло. Ну, во-первых, это не Сицилия, во-вторых - не вино, а какие-то грушки-яблочки. Привкус такой же мерзкий, как был у испортившегося Котнара, когда я перестал его брать тройку лет назад. В общем, это подделка под Италию и подделка под вино. Держспоживстандарт еще жив?
- Переваги:
- Недоліки:
- Один сплошной
- Анатолій Г***Продавець: Rozetka
Дуже цікаве смачне вино, навіть не очікував чогось такого за ці гроші... зовсім не схоже на сухе, більше на напівсолодке не укус...клас.
- Переваги:
- Свіжий смак