Відгуки покупців про Мобільний телефон Motorola E40 4/64GB Carbon Gray (945696)
Знято з виробництва
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Так себе....
На эти деньги соответствует - Христина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Взяла як другий телефон, рідко користуюсь, але за певний час почав виснути
- Переваги:
- Недоліки:
- Висне
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
мені сподобався.
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Была жара 40+ несколько дней, телефон стоял на зарядке, расплавился вход для зарядки,не могли вытащить шнур и плата расплавилась,пришлось заменять( таких деталей нет в Украине, надо было заказывать из-за границы, а телефон нужен был срочно,мастер подбирал платы и поставил от самсунга)
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Простий і надійний. Працює окейно
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Купив тещі на подарунок. Їй подобається.
- Антоніна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Телефон не поганий
- Пехньо О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Телефон пропрацював пів року. Виникли проблеми. Віддав на ремонт по гарантії в магазин розетка. Обіцяли за 14 днів поввдомити про результат (ремонт чи заміна) пройшло вже більше 20 днів - жодного результату нема. Як я комунікації. Хожу в магазин питати тому що з ким звязатися немає. Не можу рекомендувати замовляти в розетка. Шкода що така велика органіщація а нікого запитати.
- Переваги:
- Телефон норм чкщо не зламається
- Недоліки:
- Відсутність гарантійного сервісу в Розетки
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Брав мамі, як подарунок, тепер буду брати інший...
Відкрив, оновив (оновлень ну дуууже багато, але це норма).
Телефон працює, шустрий, все добре АЛЕ..
Але зі своєю прямою функцією не справився. Телефонує, але співрозмовник чує голос, неначе у робота і йде просто дике ехо (ехо при дзвінках взагалі норма, але не таке).
Локалізував проблему: інша сімка, перезавантажував, зкидував до заводських налаштувань - без змін.
14 день вже закінчився сьогодні, сподіваюсь Розетка поверне гроші.
По логіці - віддати в сервіс (але це новий телефон, тільки куплений) чи взяти таку ж модель тільки інший пристрій, проте дуже багато зусиль витратив на цю модель і розчарувався.
Примітка: Телефон новий, не падав, не бився, з коробки.
Відгук залишаю про пристій, а не про магазин Розетка (пояснення для недалеких..)- Переваги:
- Свою ціну виправдовує.
- Недоліки:
- Описані в коментарі.
- Олеся К***
В мене забрали на експертизу, сказали на 7діб, які вже пройшли, гроші ніхто не поспішає повертати...
- Микола Г***
Скажіть,чи вирішили проблему? Таа сама ситуація. Чути дуже погано. Причому передзвониш-ок. А потім знов погано чути. Як вирішили проблему?буду вдячний за відповідь.
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Купували мамі.Поки всё працює
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Пользуемся год . Работает отменно.
- Переваги:
- Чистый андроид без надстроек. Размер экрана
- Недоліки:
- Мало памяти но это за такие деньги даже и не недостаток…
Норм
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
До этого был нефос N1 проработал 4 года.
Скорость была выше, удобнее настройки сетей. Зато в Моторола есть родительский контроль.
По утрам требует перезагрузить.
За сутки "устает")
И медленно работает.
После перезагрузки нормально.
Брал из-за 64 памяти, 32 уже было мало.
Надеюсь на год или два хватит.- Переваги:
- Дешёвый, можно давать детям, есть родительский контроль.
- Недоліки:
- Неудобно работать с сетями.
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Все влаштовує
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Яскраві кольори,швидкий,гучний,добре тримає батарею.Купляла для дитини.У використанні лише два місяці,але за цей час жодних нарікань,чого не можу сказати про Xiaomi Redmi Note 11.
- Віктор Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Хороший телефон за свої гроші. За три дні користування проблем не виникало.
- Переваги:
- Не можу виділити
- Недоліки:
- Поки не виявити
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Яркий, громкий, шустрый и красивый. Идеальный подарок ребёнку. Сам бы пользовался с удовольствием.
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
- Наталія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Непоганий гаджет за свої гроші.
- Тарас М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Будьте уважні даний телефон немає NFC та компаса, що виключає можливість оплати віртуальною карткою, та затруднює навігацію, оскільки телефон не розрізняє сторін світу.
- Переваги:
- Досить потужний та якісний як на ціну
- Недоліки:
- Нема компаса та NFC
- ТімВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Скрипить
На екрані полоси
Нагрівається просто від перегляду новин- Переваги:
- Шустрий
- Недоліки:
- Див вище
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Якісний, швидкий телефон, без проблем і купи лівого софту. Як "робоча лошадка" повністю мене влаштовує. Якість фото подобається. Лагів не помічав. Заряджаю раз на два-три дні не інтенсивного користування. Сканер пальця дуже покращує життя - миттєве розблокування це дуже зручна фішка.
- Переваги:
- Ціна, якість, швидкість, батарея
- Недоліки:
- Без NFC
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Задоволена покупкою. Зручний у користуванні.
- Переваги:
- Ціна. Якісні фото.
- Недоліки:
- Не виявила.
- Андрій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Купував мамі , дуже задоволена
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Купив для дитини - працює стабільно, в ігри грає, в налаштуваннях можна відімкнути гучний звук при завантаженні
- Переваги:
- За свої гроші дуже гарний
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Гироскоп отсутствует
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Чудовий бюджетний телефон
- Marie K***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Раджу, дуже хороша якість за розумну ціну
- Переваги:
- Використовую уже 5й місяць. Якість абсолютно влаштовує. Заряд тримає дві доби, при тому, що я постійно його використовую. Доставка, як завжди, на рівні, в відділені все дали перевірити.
- Недоліки:
- Використовую 5 місяців, недоліків не бачу
- Vadim P***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
За ці кошти нормальний телефон.Поки експлуатую без нарікань.
Купил тётке
- Переваги:
- Она довольна
- Недоліки:
- Пока нету.
- Руслан Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Прислали товар ,однією посилкою (розетка написала очікує в пункті видачі),інша десь загубилась ,але це виявилось потім ,як я вже розпакував телефон ,мені сказали віддати не можемо ,кажу,давайте повністю оплачу за дві заберу телефон (а потім іншу),ні не можемо доки інша не приїде,висновок телефон на почті доступ до імей до розєма зарядки і до стартового пакета є ,навіщо такі каруселі ,забирайте її назад... Я її забирати не буду ,і справи мати з вами більше не хочу. Навіть одну зірку не поставив би ,але ,заповніть всі поля,злість...
- Переваги:
- Недоліки:
- Є
- Артем
навіщо було розпаковувати, якщо знали, що повернути буде не можливо потім? Накосячили самі, а винен хтось інший...
- Сильничий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Купували телефон для дитини, користуємось 3 місяці, проблем поки не виявили. Батарея тримає добре, на день легко вистачає. Камера непогана, памяті вистачає, працює досить швидко.
- Переваги:
- Непогана камера, батарея, память, громкий звук.
- Недоліки:
- Поки немає
- Лень Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Телефон супер!
Швидкий, не глюче- Переваги:
- Низька ціна
- Недоліки:
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Гарний телефон за ці гроші)
- Дмитро Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Работает отлично , полет нормальный .
Вопрос : какой максимум флешки ? - Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Купив все пришло чудово, симпатичний, працюе на ура. Без зависонiв и тд. Користуюся мiсяць. Недолiкiв нема, правда для мене в довжину довговатий, але це вкусовщина_)
- Саша М***
Особенно,,хорошая видео связь по Вайберу " эхолот, супер!
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Зовнішній вигляд телефону стильний, включається та працює швидко, але камера трішки підхрамує.