Відгуки покупців про Мобільний телефон Motorola E40 4/64GB Carbon Gray (945696)
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
В описі немає всіх деталей, можливо комусь буде цікаво:
1. ступінь пило/вологозахисту IP52 (як в Nokia G11 Plus)
2. на відміну від Nokia, в меню більше налаштувань панелі навігації (жестами, чотири варіанти керування кнопками)
3. є світлодіодний індикатор сповіщень- Недоліки:
- Не підтримує WiFi в діапазоні 5ГГц
- КонстантинПродавець: Rozetka. Колір: Pink. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Покупал не в Розетке из-за того, что нужен был телефон мгновенно (старый сломался резко). Взял из-за: Моторолла это ассоциации с качественными рациями, это фирма с большой буквы (хотя делает сейчас известная всем Леново); большой модельный ряд; хорошая производительность; конкурентоспособность; не загруженная программная внутренняя начинка от производиля, симпатичный дизайн.
Да, есть в основе малоизвестный процессор, но он вполне неплох.
Брал для: серфинг, Ютуб, чаты, фото/видео (не профессиональные), лёгкие приложения, стабильной связи. Не для игр!
Также, до этого брал е20 для ребенка, ребенок доволен.
Телефон летает, памяти вполне достаточно. Связь уверенная, вай фай, мобильный интернет - без проблем. Почему-то была проблема с автоматическими настройками интернета от Водафон (разобрался).
Выбирал также по отзывам и обзорам, но в нашей стране их очень мало, в основном телефон продаваем в Индии и Европе.
Мне очень советовали брать динозавра Сяоми 9а или 9с (дешёвые зап части, много аксессуаров, чинится на коленке, проверен в полевых условиях), но честно- не захотел я Сяоми, как в свое время предпочел тп- линк (что отслужил честные 4 года).
Качество фото и видео хорошие именно за свои деньги (говорю как человек, что фотографировал Зенитом, Федом, Кеноном 450д на мануале). Конечно, вспышка никакая, конечно- при плохом освещении качество плохое, но... цена и возмо6слелать и макро, и портрет. Фокусировка быстрая, автофокус при видео работает адекватно. Из обзоров- качество фото лучше тех же Сяоми 9а, 9с, 10а и т.д.
По тестам по производительности (для сравнения):
Сяоми 9а- 102.000
Мото е20- 127.000
Мото е40- 198.000
Тп-линк (мой старый)- 27.000.
Не греется при просмотре видео, при 100% заряженной АКБ за ночь не потерял ни единого процента.
Если есть выбор по цене Сяоми или Мото- я советую Мото.- Переваги:
- Фирма, функционал, цена, качество, неплохие фото, не загружен сторонними приложениями
- Недоліки:
- Пока нет
- Наталья П***
Чи є NFT?
- Юрій
Звук динаміка мультимедіа хорошої якості?
- Константин
Динамик хорошего качества, но можно.
Что такое в телефоне nft- я не знаю и такого здесь точно нет.
- Аліса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Робоча конячка :) Приїхав зарядженим, літає, як пташечка
- Переваги:
- Ідеальна штука для роботи і розваг
- Недоліки:
- Яна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Сьогодні отримали телефон,дитина в захваті.Зручний,легенький,стильний,екран яскравий,фото виходять непогано) Сподіваюсь довго прослужить)
- Переваги:
- Шикарний за свою ціну
- Недоліки:
- Динаміки не дуже
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Вот уже месяц как я пользуюсь этим телефоном. Всё это время я настойчиво пытался найти в нём хоть один существенный недостаток и так и не нашел. Телефон работает очень качественно и в нём нет откровенно слабых мест. Я не ошибся. За эти деньги это был действительно лучший вариант.
- Переваги:
- Четкая, слаженная, качественная работа всех состовляющих телефона
- Недоліки:
- Существенных недостатков не обнаружено
- Marie K***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Раджу, дуже хороша якість за розумну ціну
- Переваги:
- Використовую уже 5й місяць. Якість абсолютно влаштовує. Заряд тримає дві доби, при тому, що я постійно його використовую. Доставка, як завжди, на рівні, в відділені все дали перевірити.
- Недоліки:
- Використовую 5 місяців, недоліків не бачу
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Купувався на подарунок, для використання месенджерів та здійснення дзвінків. Все влаштовує.
- Переваги:
- Не дорогий, велика батарея, хороший функціонал
- Недоліки:
- немає, як на свої гроші
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Купив мамі. Чудовий смартфон, все працює чудово, не тормозить. Звикли до менюшки швидко після сяомі. Батарея тримає чудово. Камера чудова. Адекватний варіант за ці гроші.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Пользуюсь неделю. Что сказать. Хороший телефон за вменяемые деньги. Кому нужен для работы - рекомендую. Единственный минус, как для меня, отсутствие виброотклика при ответе абонента во время набора.
- Олександр П***
Вібрація за вихідного виклику вмикається в налаштуваннях телефона. Налаштування-звуки і вібрація, опускаєтеся вниз і там є пункт-вібрація за вихідного виклику.
- Олег Г***
Нет там такого пункта
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Простий і надійний. Працює окейно
- Сильничий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Купували телефон для дитини, користуємось 3 місяці, проблем поки не виявили. Батарея тримає добре, на день легко вистачає. Камера непогана, памяті вистачає, працює досить швидко.
- Переваги:
- Непогана камера, батарея, память, громкий звук.
- Недоліки:
- Поки немає
- Дмитро Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Работает отлично , полет нормальный .
Вопрос : какой максимум флешки ? - Владислав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Телефон дуже хороший, але є великий мінус це не якісно зібраний телефон, присутні скрипи люфт .
- Переваги:
- Ціна якість,
- Недоліки:
- Не якісно зібраний телефон , можливо на новій почті вдарили, бо люфт присутній тільки в одному місці
- Serhiy M***
Не можливо, а точно вдарили, тому люфти в ньому
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Якісний, швидкий телефон, без проблем і купи лівого софту. Як "робоча лошадка" повністю мене влаштовує. Якість фото подобається. Лагів не помічав. Заряджаю раз на два-три дні не інтенсивного користування. Сканер пальця дуже покращує життя - миттєве розблокування це дуже зручна фішка.
- Переваги:
- Ціна, якість, швидкість, батарея
- Недоліки:
- Без NFC
- Денис Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Телефон прийшов швидко як завжди розетка на висоті
- Віктор Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Особисто для мене, Motorola це найкращий телефон!!! Співвідношення ціна/якість просто супер.
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- ВоваВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Брав мамі. Працює стабільно.
- Сергей Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Пришел в назначенный срок. Покупки в "Розетке" делаю давно, пока не подводили!
Отличный магазин и товар качественный!- Переваги:
- Хороший смартфон. Для меня подошел идеально. Лишнего ничего, работает быстро пока без зависаний. Достаточно яркий экран. В игры не играю.
- Недоліки:
- пока нет
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Купив тещі на подарунок. Їй подобається.
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Яскраві кольори,швидкий,гучний,добре тримає батарею.Купляла для дитини.У використанні лише два місяці,але за цей час жодних нарікань,чого не можу сказати про Xiaomi Redmi Note 11.
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Яркий, громкий, шустрый и красивый. Идеальный подарок ребёнку. Сам бы пользовался с удовольствием.
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Купив для дитини - працює стабільно, в ігри грає, в налаштуваннях можна відімкнути гучний звук при завантаженні
- Переваги:
- За свої гроші дуже гарний
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Чудовий бюджетний телефон
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Гарний телефон за ці гроші)
- Людмила Б***Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Класний телефон. Камера нормальна ,батарея теж. Перед цим телефоном був Редмі 9с - це просто жах, самий глючний смартфон і тугодум, моя нервова система не витримала півроку знущань і я вирішила придбати даний смартфон і не пошкодувала не на мить. Якщо вам потрібний смартфон з середнього сигменту це саме він.
- Переваги:
- Шустрий, не тормозить
- Недоліки:
- Незамітила
- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Купил телефон, мне нравится. Прост в обращении. Хороший дизайн, удобный. Купил в подарок жене. У меня М- Ж30. По-этому отдал предпочтение и этой покупке. Посмотрим в работе.
- Переваги:
- Для такой цены- прекрасный телефон
- Недоліки:
- Недостатков нет.
- Анжела Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Телефон в цій ціновій категорії - супер, доставлено вчасно, приємний бонус за 1 грн - стартовий пакет.
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Вибирав між Нокія g10 і цим вибрав цей і нежалкую.
- Переваги:
- Ціна, шустрий, чистий Андроід
- Недоліки:
- Слабенька камера, но в сонячну погоду нормальні фото
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Ціна=хороший телефон!
Все чудово працює!
Покупкою задоволений!- Переваги:
- Екран 90гц.
Акамулятор 5000.
Індикатор сповіщень.
Пило-волого захист.
Достатньо швидкий!
Чудовий корпус(думав буде гірша якість).
Дуже швидко реагує на відбиток і фейс! - Недоліки:
- Довго заряджається від рідної зарядки.
Камери так собі(але ціна).
- Сергей К***
Добрый день. Какой индикатор оповещений у него ? Светодиод который моргает при пропущенных звонках и смс ???
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
ёмкая батерея,быстро заряжается от родной зарядки 10а
- Переваги:
- интересная функциональность. по акции купил,топ за свои деньги.
- Недоліки:
- пока необнаружил
- Александр Б***
Немножко добавлю.не в обиду производителю но камера желает лучшего как и динамик
- Саша Н***
Зарядка 10 ватт
..но никак не 10 ампер.
- Антоніна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Телефон не поганий
- Наталія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Непоганий гаджет за свої гроші.
- Андрій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Купував мамі , дуже задоволена
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Купил тётке
- Переваги:
- Она довольна
- Недоліки:
- Пока нету.
- Володимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Gray. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Скористались акцією. Швидкий , яскравий. Дитина задоволена. Забрали через день після замовлення.
- Переваги:
- Чудовий як на свою ціну.
- Недоліки:
- Ганна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink. Вбудована пам'ять: 64 ГБ
Я дуже задоволена своєю покупкою. Ця модель, це те що мені було потрібно.
- Недоліки:
- Немає.