Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Горілка Nemiroff De Luxe 1.75 л 40% (4820181425104)

Оцінка користувачів 4.43/5
  • Віталій Г***

Норм продукт.

• Валентин Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якісна горілка, легко пʼється та на ранок голова не болить

• Ігор Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовлення залишив в поштоматі. Нова пошта возила посилку два дні з відділення в відділення, перепакували в свою тару так, як по дорозі розбили. І ось 08.07.2026 посилка з'явилася в поштоматі. Відкриваю комірку, а велика коробка НП в якій калатається скло і тхне залишками вмісту бутилки. Нажаль товар не отримав. Коробку не став відкривати і залишив її в комірці.

Переваги:
    Хороший продукт, замовляю не вперше, але цього разу не довелося скуштувати.
    Недоліки:
    На жаль безвідповідальне відношення співробітників нової пошти до виконання своїх обов'язків. А недоліків товару не виявляв.

• Микола К***

Супер, смачна горілка!

• Ігор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пляшка прийшла розбита, щоб отримати якусь компенсацію треба пройти сім кругів пекла!

Переваги:
    Немає!
    Недоліки:
    Продавець непорядний!

• Костя Л***

• Олександр

Зручний об'єм, гарна якість

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

некоторое время я покупаю у Вас водку Nemiroff de Lux и продавцы магазина в г. Одесса на ул. Сахарова 2б пакуют товар в постороннюю тару/ящики/ , хотя я покупаю мелким оптом , соответствующим упаковкам фирмы Nemiroff , 6шт и 12 шт . На мои вомущения ответ один - это склад . Думаю , что это неправда , и Вы знаете , почему . Вы теряете клиентов

• СЛАВА П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличная водка по своей цене. Самая лучшая из украинских. Спасибо Резетке за доставку.