..не така вже і м'яка. Оригінал набагато краща і м'якіша. Хоча якість спирту й непогана, але далеко не "делікатна"..
В ящику 15 а не 18!
Просив в заводській упаковці на подарунок- приїхало насипом
Сама крепкие напитки не пью. Эту марку посоветовали, потому что она мягкая и без посторонних запахов. Купила по акционной цене. В магазине была дороже.
Хорошая водка, беру для коктейлей, самое то!
Дуже сподобалась горілка,мягка не пече практично без запаху,приговорив сам плящинку за вечерею і на ранок ні голова не боліла ні не було запаху і не потрібно було ящик мінералки на ранок.Буду замовляти ще,бо магазинна така сама зовсім не така.
как ни крути мягкая. главное чтобы не испортилась. когда испортиться новый отзыв будет
Зробила замовлення,при оформленні вибрала оплату Apple Pay,кошти у мене зняло,але на сайті вона не пройшла,писала в чат-бот але відповіді не дали,через годину моє замовлення просто скасували!
І кошти назад не повернулись!
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
А мне понравилось. Возможно, потому что я женщина :) . Действительно мягкий и деликатный вкус. Рекомендую.
У нас хоть и цена кусается, но всё равно больше покупают её.
А зачем тогда 3 звезды ставить, чтобы других вводить в заблуждение вопросом качества? Понравилась, ставьте 4 или 5.