сподобалось але треба враховувати, що може бути іншою партія.... відмінності є...
Відмінна горілка. Голова не болить, в морозилці при -16°С не замерзає.
Отримала посилку з побитим сколом, розбилася бутилка. Написали скаргу. Не рекомендую!
А чому тоді "Загальне враження" - один? Все ж таки вдалося щось зібрати і спробувати? Якщо за те що розбите, то до чого тут горілка. Вона в тому не винна, що її розбили.
Уже второй раз заказываю , второй раз приходят разбитые бутылки.
Писала в поддержку , ничего мне толкового не подсказали
Упаковывают ужасно , не заказывайте !!!!!!!
Спасибо за быструю доставку! В точку самовывоза пришло за один день. Качественный продукт. Рекомендую.
Спасибо.
Горілка дуже сподобалась. Не пекуча, дійсно м'яко п'ється. Дуже задоволена. Хоча попереджаю: зловживати алкоголем не рекомендую!!!
Рекомедую ,уже на протяжение года покупаю эту водку.Хорошие качество,пьется легко
Доповнюю відгук бо зірочки не поставила в попередньому.
Горілка сподобалась. Нарікань немає. Брали на ДР, дегустаторами були п'ять досвідчених експертів. Після вживання ознаки похмілля відсутні. Навіть літрова пляшка зручно "лягає" в руку.
Товар не отримав, хоч і оплатив наперед картою!
На перший погляд, непогана м‘яка горілка, але завжди після неї дуже сильно болить голова….
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, нам важлива думка кожного споживача
Отличная водка, прекрасный вкус и аромат. Нет никаких посторонних отдушек. Можно пить без охлаждения. Брали в Розетке несколько раз. Рекомендую всем)