- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Одна з найкращих.
Голова після неї не болить.- Переваги:
- Приємна на смак
- Недоліки:
- Не виявила для себе
- Олександр ЖердєвВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
На любітєля. В принципі я очікував що мені не сподобається, не люблю груші у цілому. На смак як медовуха тільки грушка. Дійсно в ароматі присутні запахи дюшесу/крюшону шось подібне. Можна вживати чистим, але для мене засолодко. Розбавив тоніком
- Антибура ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зачётная штука!
- Антон ДорошенкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лучше не бывает, очень приятный вкус.
Вітаємо, Антоне! Дякуємо за Ваш відгук та довіру
Смакуйте разом з Nemiroff
- Сергей СамбурВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень понравилось!
- Переваги:
- Всё!
- Недоліки:
- Ничего
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобалась. На смак м'якіша навіть за Фінляндію. Дівчата пили спокійно, без запивону, аж прицьмокували.
Рекомендую- Переваги:
- Дуже смачна, солідний дизайн, ціна
- Недоліки:
- Хіба що дуже м'яка та солодка для любителів класичної горілки
- Константин КирьянВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прикольный вкус.Перченая умерено.Запах дюшеса.
- Переваги:
- Оригинальный вкус
- MaxПродавець: Rozetka
Загорелись попробовать новый вкус.
Но получили полное разочарование.
Запах, особенно охлаждённый супер, но по мере нагрева бутылки на столе, стал приторный.
Вкус первой рюмки - супер, но начиная со второй приторный, химозный. Эссенция дюшеса все забивает и появляется даже горечь.
Такое впечатление, что купил дешёвый дюшес, спустил все газы, смешал с водкой и вуаля - испорченный продукт.
При покупке ожидал тонкое послевкусие груши и меда
Как итог - полное разочарование.
Вердикт - больше не куплю и никому не рекомендую.- Переваги:
- Недоліки:
- Вкус, запах
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, нам важлива думка кожного споживача
Технологія виготовлення смакової горілки The Inked Collection Burning Pear складається з природної очищеної води, спирту класу "Люкс", спиртових настоїв трав та спецій". Продукт проходить через 11 етапів фільтрації для досягнення чистоти напою
Температура подачі напою - 18-20 градусів
На Rozetka представлений широкий асортимент смакової горілки від Nemiroff, спробуйте інші смаки: посилання
- Демьян ИщенкоПродавець: Rozetka
Начитавшись схвальних відгуків, вирішив взяти на пробу
В чистому вигляді дуже солодко,
Відчувається присмак ароматизаторів
З тоніком відчувається неякісний спирт
Більше не візьму- Переваги:
- Недоліки:
- Ціна завищена
Вітаємо, Дем'яне! Дякуємо за Ваш відгук, нам важлива думка кожного споживача
До Вашої уваги на сторінках смакової горілки Ви можете побачити запропоновані від Nemiroff рецепти easy-коктейлів
- Whiskey loverПродавець: Rozetka
Эта водка стала лучшей в мире в 2021 году и получила золотую медаль на очень влиятельном конкурсе Global Spirits Masters
- Переваги:
- Как отмечают эксперты, это гладкая, атласная водка с нотками сладкого меда и груши, которые сопровождаются легким жаром во вкусе.
- Вадим КосовПродавець: Rozetka
Напій алкогольний, непоганий, но не горілка. Солодкий, ближче до лікеру.
- Переваги:
- Приємний післясмак.
- Недоліки:
- Солодкий алкогольний напій, но ніяк не горілка.
- опарин валерий
То есть то что настойка это не водка, это недостаток?
- Татьяна ПавленковаПродавець: Rozetka
Відмінний продукт!
- Сергей ФалинскийПродавець: Rozetka
В "медовую с перцем" добавили ароматизатор груша, перелили в новую бутылку, и продали вдвое дороже. Ароматизатор слащавый, лучше бы взял ту же "медовую". Этикетка на английском, прицел на молодого потребителя, который не будет брать дедовскую "медовую")) разочарован, думал будет что-то оригинальное
- Недоліки:
- Цена завышена, приторный ароматизатор в составе
- Гузий Валерий
Спасибо за честный отзыв
- Юрий Бабич
Прикинь. ВСЯ водка "со вкусом" - это водка с ароматизатором.
В данном экземпляре эти ароматизаторы подобрали просто отлично. Вкусно, обжигающе, не приторно.
А вот остальные напитки этой серии не удались. - Сергій Ка
На вкус и цвет... Есть такая же, но медовая с перцем - более классический вкус без сладости.
- ОльгаПродавець: Rozetka
Беспроигрышный вариант, увидите на полке - скупайте все
- Переваги:
- Аромат
- Alexandr BalatskiyПродавець: Rozetka
Лучшее для получения балдежей
- Переваги:
- Великолепное послевкусие