- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 1300
Пакет был внизу заклеен скотчем, по шву внизу разорвался , часть соли высыпалась .. Плохо что увидел уже дома .. Свинское отношения к поеупателям
- Недоліки:
- Порванный пакет , ранее заклкеный продавцом ,то есть он знал и все равно стал продавать ..
Доброго дня.Товар проходе кілька етапів від виробництва до логистики. Де саме спрацював фактор браку - невідомо. Але точно ніхто не хотів причинити Вам неприємностей. Ми, як виробник вибачаємось за всіх, хто міг це зробити. Ми вишлемо Вам нову упаковку 1,3 кг відразу, як Розетка надасть нам Ваші контакти.
- Анна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 1300
Сіль приїхала дуже швидко. Якість відмінна. Сушили м'ясо додали сіль, все супер, жодних нарікань.
- Переваги:
- Ціна, доставка, якість товару.
Дякуємо
- Геннадий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 1300
Товаром задоволені,рекомендую!
Дякую Вам
- Арсен Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 1300
Дуже гарна якість
Дякую
- ВИТАЛИЙ Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 1300
Все ок
- Переваги:
- Качество хорошее
Дякую. Хай завжди буде смачно
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 1300
Гарна якість,сіль для маринування супер
Так дякуємо
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 1300
Задоволений.
Дякуємо за відгук
- Мирослав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 650
Хороший товар.
дякую
- Елена Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 650
Гарний товар. Швидка доставка. Рекомендую.
Дякую
- Олеся Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 650
Швидко зв'язалися і доставили
- Переваги:
- Оперетивність
- Недоліки:
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 1300
СОЛЬ
- Валентина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 1300
Нітратна сіль має запах хлопки, і вона волога. . Чи можливо використовувати цю сіль, чи не є вона небезпечною?
Раніше мала сіль виготовлення Данії, то маю з чим порівняти- Недоліки:
- Запах хлору, вологість
Доброго дня. Наша сіль якісна та оригінальна. Виробляєтся на великому сучасному виробництві у Польщі за стандартами Євросоюзу. Наша крмпанія купує та фасує вже готову для споживання нітритну сіль. На нашому сертифікованному виробництві немає умов, які могли би погіршити якість продукту. Нюанси, яки ви описали можуть виникати, якщо сіль зберігаєтся в приміщені де використовують хлорку та занадто велика вологість. При вашому бажанні ми безкоштовно вишлемо вам новий пакет нітритної солі.
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 1300
Прибуло вчасно.
Пакування герметичне.- Представник постачальника
Дякую
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 1300
Хорошего качества соль
- Переваги:
- Лучшая цена
- Недоліки:
- ----
Дякуємо
- Віталій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 650
Сіль відміна , продавець супер
- Переваги:
- Дуже гарна сіль ,
- Недоліки:
- Не виявив
Дякуємо
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 1300
Отримала нітритну сіль, але вона чомусь виявилася волога…
- Переваги:
- Зручне пакування, адекватна ціна
- Недоліки:
- Волога
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 650
Получил в отличном виде
- Переваги:
- Цена/качество
Дякуємо
- Константин Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 1300
Отличный товар.
- Переваги:
- Качество отличное
Дякуємо
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 650
упаковка хороша, брала із за упаковки, зручно, гарно було запаковано
Дякуємо
- Іріна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 1300
Дуже добре
Дякую
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 1300
Товар якісний, швидка доставка
Стараємось. Розетка теж на висоті. Тримаймося.
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 650
Це правда. Дякуємо
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 650
Товаром довольна.