Відгуки покупців про Вино ігристе Oreanda Преміум брют 0.75 л 10.5-12.5% (4820256580585)
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Брют смачний
- Святослав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Смачне ігристе вино, сподобалося
- Євген Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Було в комплекті з бурбоном. Саме на свята брав.
- Переваги:
- Мені пощастило бо брав віскарь на днюху, а до нього дуже якісне вино брют. Смак класичний.
- Недоліки:
- Ноу
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Купила дочери, норм
- Переваги:
- Недоліки:
- Выпили быстро
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Звичайний смак як для ігристого вина .
- Переваги:
- Гарна пляшка
- Недоліки:
- Не знайшов .
- Іван Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
- Екатерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Дуже смачне вино
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Швидка і зручна доставка.
Вино дуже сподобалося всім гостям- Переваги:
- Швидко Якісно Смачно
- МихаїлВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Це просто треш. В замовленні загальна ціна була 800 грн, а при отриманні довелося оплачувати 1100. Це треш. Поверніть мої гроші!!!!
- Переваги:
- Пунктуальність
- Недоліки:
- Розетка змінює ціну в процесі доставки
- Виктор П***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Коли виробник не розуміє різниці, що таке шампанське і що таке ігристе вино, то портрібно тікати від такого виробника. Невідомо, що вони там набовтали. Ці напої рохраховані на населення, якому вс рівно, що пити, головне щоб газ був.
- Переваги:
- Недоліки:
- Це не шампанське а ігристе вино
- Светлана К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Люблю брют. И этот хороший!
- ЕленаПродавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Класс. Летом в жару самое то.
Не особо любитель брюта и к Ореанде отношусь скептически. Но это игристое зашло на ура- Переваги:
- Приятное, выгодно по акции
- Недоліки:
- Вроде нет
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Подобається, завжди купуємо саме цей варіант!
- Переваги:
- Смак, ціна
- Недоліки:
- Тільки один - якщо шампанського немає в наявності :)
- ЛюдаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Скляна бутилка гарно виглядає але смак кисловатий хотілося щоб було солодше
- Наталия П***
Кислувате, оскільки це брют. Брют являє собою сухе, кислувате вино. Існують напівсухі, напівсолодкі і навіть асті, солодкі вина. Їх і обирають нелюбителі брюта.
- Вікторія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Смачне
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Супер смак
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Приємний смак
- Андрій Ш***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Замовлення № 799 627 001 від 19.01.24. На Укрпошту прийшло пошкоджене пакування, з розлитим вином. Укрпошта склала акт про пошкодження. Оскільки підправлення було передплачене, на Укрпошті сказали, що Розетка поверне кошти на картку. Хоч, я звісно, хочу те саме вино, за тією самою ціною. Акт 10930.104.5896 від 22.01.2024 23:10 Сьогодні 03.02.2024 Повернення коштів на картку з якої оплатив не відбулося. Прошу вжити заходи для повернення коштів.
- Переваги:
- Не далося оцінити
- Недоліки:
- Відправлення прийшло в мокрому картонному пакуванні з актом від укрпошти про пошкодження відправлення
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Олег Л***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Отличное шампанское! Брют, при этом без излишней кислотности. По скидке просто находка!
- Переваги:
- Натуральное брожение
- Дмитрий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Напиток этот изготовляют в Одесской области, пгт Великодолинское , юридический адрес - завод Шустов. Метод изготовления не указан.
После первых глотков у меня было ощущение, что я сейчас надуюсь и лопну. Одна сплошная пена. Потом появилась икота и отрыжка. Послевкусие- стойкая горечь. После двух бокалов изжога.
Горький и невкусный виноматериал нагазировали искусственно СО2 в огромном количестве и травят украинцев под видом игристого вина.
Покупал на Розетке в январе 2024.
Не имеет вообще ничего общего с игристым вином. Чистый шмурдяк. Крайне не рекомендую к употреблению.- Переваги:
- Недоліки:
- Употреблять нельзя!
Представник постачальникаДоброго дня!
Мене звати Світлана, я представник компанії Global Spirits.
Наша компанія дуже цінує Ваш вибір нашого продукту, та піклується про якість на кожному етапі виробництва.
Як я можу з Вами зв’язатися для вирішення питання?
Дякую!- Денис Л***
Полнейший бред,брал 4 бутылки.
- Андрій Ш***Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Начитався схвальних відгуків про продукт. Брют я люблю. Тож вирішив собі придбати пляшечку до урочистої дати та ще й за акційною ціною. Пішов в місцевий магазин "Розетка". Проте там мені повідомили, що товар, справді, привозився, за акційною ціною, але його розмели протягом декількох годин. Після цього я вирішив придбати цей товар на Укрпошті в точці видачі. Але так, як ціна товару була менше ніж 200 грн., то прийшлось замовляти дві пляшки. Що я і зробив. Розетка зажадала передоплату з карти, що я й зробив. І ось мені прийшло повідомлення, що я можу забрати розхвалений брют. Яке ж моє було розчарування, коли мені на Укрпошті винесли мокру картонну коробку обмотану, як було вказано в акті, ще раз целофаном (перепаковано). Також, на пошті, мені пояснили, що я повинен чекати повернення коштів від Розетки. Пакування я залишив на пошті. Ну що ж, чекаю повернення коштів від Розетки. Хоч, звичайно, краще б я скуштував брют.
- Переваги:
- Не далося оцінити
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Все гуд
- Віталій У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Не хватае кислинки
- Ганна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Покупаємо не перший раз.
Випили з задоволенням. Відмінний брют! - АННА К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Задоволена якістю та смаком. Марка здивувала відповідністю приємного смаку та післясмаку
- Переваги:
- Ціна, якість
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Приємний дуже напій
- Алла Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Гарно смакує!
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Приятный брют
- Переваги:
- Хороший
- Фёдорова О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Очень приличный брют. Приятный вкус, умеренная кислинка. Покупала на праздник 5 бутылок, оказалось мало ))) Понравилось даже тем, кто вообще не любит шампанское. Советую. Цена вообще супер для такого напитка.
- Переваги:
- Очень приличный брют!!!
- Недоліки:
- Мы мало взяли ))) Быстро заканчивается.
- Василий Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Дуже гарне вино
- Калюх Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Добрий брют. Відповідає опису
Як по мене, не гірше просеко. Але набагато дешевше.- Переваги:
- Маса. Дружині сподобалось.
- Недоліки:
- Не має.
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Все ОК.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Реально дуже класний брют. Без зайвого присмаку. Беремо не в перший раз. Вживаймо український продукт і пишаймося ним
- Переваги:
- Гарний приємний аромат, без післясмаку
- АЛЛА Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Дуже смачне
- Недоліки:
- Одної виявилось мало
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Прекрасное вино. Легко пьётся, не кислые, с лёгкими салатами, сырной нарезкой, фруктами идёт "на ура". Берём не первый раз.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 0.75
Отличный брют