- Володимир Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я не сомелье але торгувати такою гидотою це не поважати ні себе ні тих хто купує цю бадягу.
- Недоліки:
- мілліон
- Владимир
Пане Володимир Ямковий, всюди де ваші коменти, вино погане. У вас або поганий настрій, або мабуть ви страшний гурман. Купуйте дороге вино і не коментуйте дешеве вино, тим більше Українське...
- Виктор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Що ви хочете від вина за таку ціну, воно краще, ніж чорнило.
- Переваги:
- Недоліки:
- Українське
- Наталия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарно підходить для шашликів. В тому числі і для маринаду (сухе, біле). Легке.
- Переваги:
- Непагане бюджетне вино для молодої компанії. В склі.
- Недоліки:
- За таку ціну немає.
- Андрій М***
Ви жартуєте ? По перше біле вино для мяса це нонсенс. По друге це жах а не вино..
- Наталія С***Продавець: Rozetka
Досить добре СУХЕ (не плутайте з напівсолодким) вино. Приємний смак і аромат, легке, смачне.
- Переваги:
- Легке, приємне на смак.
- ВладимирПродавець: Rozetka
Володимир
- Переваги:
- Купував не в Розетці, але вино сподобалось. Сухе, добре, легке. Цікавий смак. Для любителів писати радості, залиште то для себе. Ніхто не забороняє пити вам вино за 1000 грн. Якщо ви справжній гурман.
- Недоліки:
- Недолік, один... Малий об'єм.
- Андрій М***Продавець: Rozetka
Не знаю кому воно подобається, але мав змогу в гостях спробувати це "чудо" українського виробниціва. Це просто жахіття, найгірший який я пробував, спирт з яблучним соком. Ну й ціна говорить сама за себе.
- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Дешевий
- VLADAПродавець: Rozetka
Вино достаточно приятное что его хочется пить и наслаждаться.Хорошо сочетается с сыром и фруктами. Крепость хорошая-9-14%
- Переваги:
- Вкус,цена
- ЛюбаПродавець: Rozetka
Отличное вино, пили недавно в компании подруг, всем понравился вкус, как по мне это хоть и не дорогое вино, но очень хорошее, могу смело рекомендовать!
- Переваги:
- Вкусное, в хорошей компании идёт на ура