Відгуки покупців про Горілка Первак Перцева з медом 0.5 л 40% (4820229031885)
- Смычок О***Продавець: Rozetka
Чудова горілка. Завжди купую лише Первак. Оригінальна тара хоч трошки зазищає від підробок, а чистий смак не викликає позмільних відчуттів. З перцем відрізеяється від інших торгівельних марок і повірте, мені, який може зїсти гострий перець просто так, ця обпалює горло і кидає в жар. Рекомендую як профілактичний засіб, більше 3-х рюмок випити важко, хоча під шашличок та стейк заходить чудово.
- Переваги:
- Смак перцю, мед майже не відчувається. На ранок не болить голова.
- Недоліки:
- Не підійде людям, що не люблять гостре.
- Віктор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Уже роками якщо хочу з перцем вибираю тільки її. Головне вживати в міру.
- Переваги:
- Голова на ранок не болить
- Недоліки:
- Швидко закінчується
- Никита Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую тем кто любит остроту, очень жгучая в сравнении с конкурентами.
- Андрій Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Найкраща, для тих, хто любить з перцем
- Переваги:
- І пекуча, і солодка.
- Недоліки:
- нема
- рома з***Продавець: Rozetka
Не знаю кому як а мені заходить на ура. От взять немірофф то воно ніяке а ця і попече і голова на ранок не болить
- Переваги:
- Добра горіляка
- Саня Г***Продавець: Rozetka
Намного лучше,чем Немиров оченьььь чувствуется перец!!! Особо не пью,но если бывает, выбрал этот продукт. Не плохо еа утро от него
- Переваги:
- Качество
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная водка, очень понравилась. Рекомендую и буду брать еще.
- Переваги:
- отличная водка
- Владимир П***Продавець: Rozetka
Запах не резкий, вкус мягкий. Чувствуется теплота от перца. Если не пить залпом - замечается сладость меда. Внутри бутылки плавает целый перец.
Сама бутылка выполнена весьма достойно, можно использовать и после опустошения. - Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В Данной ценовой политике одна из лучших! Всё.
- Переваги:
- Перец!
- Вячеслав Х***Продавець: Rozetka
Водка ґуд
- Недоліки:
- Алкоголь
- Ольга Р***
А я обожаю ее
- ОлександрПродавець: Rozetka
Тим,хто любить багато перцю-рекомендую.
Якщо треба м'який смак,то краще Nemirof- Переваги:
- Недоліки:
- Перцю забагато.Але я таке люблю.
- Михаил Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
С перцем перебор..
- Переваги:
- Насыщеннный вкус.!!
- Сергей Ф***Продавець: Rozetka
Очень крепкая ,перец просто зжигает ротовую полость) больше 2 рюмок не смог осилить
Может быть отличным подарком, бутылка выглядит на 5+- Переваги:
- Может быть хорошим презентом, оригинальный напиток
- Недоліки:
- Очень, нет ну просто очень жгучий перец
- Евгений С***Продавець: Rozetka
Люблю острую водку, но у этой перебор. Ни мёда, ни спирта не чувствуешь. Сплошной перец. С тем же успехом можно в стакане воды развести бутылёк "табаско" и пробовать пить рюмками.
Поржал над описанием "Вкус: Мягкий вкус, гармоничный, ароматный и легко пьется". Приколисты !- Переваги:
- Много не выпьешь
- Недоліки:
- Мёда не почувсвуешь
- Александр В***Продавець: Rozetka
Та нет товарищи, водяра ядерная, выпил всего 150 грам вечером. С утра перегарище стояло на работе аж до 15:00 слышался, сотрудники обходили меня стороной. Пек язык и в груди, и еще кое что. От обыкновенный водочки этого же "Первак" после приема и 200 грам такого нету.
- Переваги:
- Бутылка в хозяйстве практичная
- Недоліки:
- Содержимое
- Андрей А***
может закусывать забывали ?
- Олександр В***
Закусывал как всегда, сальцо ,огурчик, селедочка под шубкой
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сьогодні забирав пляшку в пункті на Івана Миколайчука. Відразу поклав бутилку у рюкзак. Коли прийшов додому-помітив у рюкзаку мокрі пятна. Коли дістав пляшку, то шийка у неї була вогка. Відкрив пляшку- немає ніякого пластикового захисту. І нарешті- у пляшці немає ніякої червоної перчинки в середені. Я вибачаюсь, Розетка вже торгує якимось контрафактом? Як таке взагалі може бути? Розачарованість-навіть не те слово.
- Недоліки:
- Схоже на контрафакт, в кращому випадку-брак
- Сергей
А на вкус какой была?
- Андрей П***
це щоб перчиком закусити)
- Артем Ш***
При получении все норм было?
Может вы паркурили с рюкзаком)