Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Телевізор Philips QLED 65" 65PUS8510/12

Оцінка користувачів 3.67/5
  • Богдан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний

Найкраще придбання за останні роки.
    Неймовірна якість картинки. Екран чудово відтворює кольори. Операційна система просто літає. Доступні всі основні застосунки, навіть Українські - мегого, Київстар ТВ, Sweet TV. Підсвітка працює чудово і створює додаткову атмосферність перегляду в затемненій кімнаті. На голову вище китайських аналогів по типу Hisense

Переваги:
    Швидкість, не підвисає; Чудово передає кольори; Легко законектити з телефоном, ПК; Є українська локалізація інтерфейсу; якісний вбудований звук; Голосовий пошук вбудований в пульт
    Недоліки:
    Не виявив
    • Юрій Ю***

як вам швидкодія андроїд та інтерфесу, якщо мали порівняннв із сяомі та подібне за 20 тис.
      та також як картинка, чи немає шлейфів після чорнгого (типу шлейф чорорго обєкту ) (хоча думаю тут такого немає)
      дякую

• Олексій К***

а як ви конектите з ПК чи андроїдом? бо в мене взагалі конекта окрім айфону немає ні з чим(

• Эдуард Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний

Все дуже добре працює, поки що нарікань немає.
    Дякую Розетки.

• Таїса П***

Хочу подякувати ROZETKA за цей товар. Як завжди все оперативно та зручно. Телевізор чудовий, все працює, ним можна керувати з телефону, що дуже зручно, а підсвітка створює особливу атмосферу під час перегляду.
    Окремо хочу подякувати хлопцям, які доставляли телевізор!!!

Переваги:
    Ambilight
  • Юрий Л***

Поки все добре

Доброго дня.
      Дякуємо за Ваш коментар, приємного перегляду!

• Олександр Л***

Супер. Отримав як раз перед останнім матчем Фіналу NBA.
    Watch party пройшла супер. Результат теж супер.
    Knicks are the Champions
    LGK GNYGNYG

Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний

Телевізор сподобався. Зображення та звук хороші. В меню багато різних функцій. Але уплавнялки не знайшов. Зображення не виглядає достатньо плавним.

Переваги:
    Якість зображення, mbilight, удобство користування і сучасні функції.
    Недоліки:
    Уплавнялка в меню не знайшов. По замовчуванню зображення виглядає неплавним.
  • Герман І***

TV замечательный!!! Всё на хорошем уровне!

• Олексій Г***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний

Після Місяця Користування дуже задоволений телевізором.
    Працює Чітко. Після першого включення обновилося ПО. Настроїти було дуже легко.

Переваги:
    Гарна Збірка, Звук, Ambilight, Зображення.
    Недоліки:
    Покищо все влаштовує
  • Сергій
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний

Я купив і повністю задоволений покупкою . Це телевізор, який повністю влаштовує мене під ігри на PS5 — картинка чітка та яскрава завдяки 4K QLED-екрану і підтримці HDR10 , а зображення виглядає реалістично навіть у динамічних сценах

Переваги:
    Підсвітка Ambilight,чудовий звук Dolby Atoms
  • Дмитрий А***

телевизор класс,после покупки обновил ПО через интернет,все летает картинка и звук супер технология долби атмос делает звук объемным

Переваги:
    Качество картинки,эмбилайт просто супер

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш коментар, приємного перегляду! Не забутьте активувати акційні підписки на 3 місяці для MEGOGO, SWEET.TV та Київстар ТБ, активація здійснюється через промокоди. Для їх отримання необхідно звернутися на гарячу лінію по ТВ Philips: 0 800 504 704 (Пн.-Пт., з 9:00 до 18:00, крім святкових днів).

• Максим Н***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 43". Колір рамки: Чорний

Купував не тут
    Але якість картинки, зборки на вищому рівні
    Для пс5 саме то
    З мінусів це ОС

Переваги:
    Картинка, ембілайт
    Недоліки:
    ОС

• Михаил О***

Та нормальна ОС на нових Філіпсах
      Лагів немає, ну хіба що той факт що вона закрита і деякі програми не встановиш так просто - це єдиний реальний мінус.

• Хед

А як картинка з повністю, та то 60 герц! ??
      Ци підійде він на пк коли екран 60 гц, а фпс буде 100-150 наприклад!?

• Сергій

Мене все влаштовує

• Петро Р***

Поки все добре, картинка гарна, Амбілайт робить свою справу.
    Але звук слабенький.
    За такі гроші оещо хотів.
    Доставили швидко і все було чітко запаковано, пульт середнього розміру і зрозумілий.
    Також великий плюс батарейки філіпс в подарунок.
    Запаковано не в плівку, а вичохол.

Переваги:
    Амбілайт
    Недоліки:
    Звук
    • Юрій П***

Наскільки поганий звук в порівнянні? В мене є свмсунг 32 2013 року звук гарний і сяомі 2024 55 дюймів де звук як у трубі і під кутом слухати неможливо. І цікавить в порівнянні з сучасним свмсунгл.

• Корнієнко І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний

Телевізор доволі шустрий, звук топчик, якість зображення чудова, можна регулювати під себе, для цього дуже багато налаштувань) Пульт окремо сподобався, дуже зручний.
    Телевізор прийшов з 1 битим пікселем, але його майже не видно, лише під кутом, а так все супер, пакування на вищому рівні, тож рекомендую

Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний

Телевізор просто супер , рекомендую)

Товар супер!!!

Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний

Дуже гарний товар, рекомендую)))

• Олег Д***

Все супер

• Вадим У***

Товар отримав вчасно . Телевізор прекрасний , нюансів немає . При покупці цієї моделі залишились у захваті

Переваги:
    Качество зображення , прикрасне

• Андрій М***

Приберіть цей кронштейн у комплекті! Він не підходить під цей телевізор! Взяв не перевіряючи, довірився, тепер треба займатися поверненням витрачаючи час усіх

Переваги:
    Телевізор норм
    Недоліки:
    Пропонують кронштейн в комплекті, який не підходить під цей телевізор.

• Олег О***

Купив на заміну старому Philips 7303 у якого вже другий раз вийшла з ладу підсвітка. Принципово хотів Філіпс через ambilight. Якщо порівнювати цей і мій старий то старий буде краще. Там операційна система андроїд, тут тітан ос який є знущанням над користувачем. Як можна було випустити таку повільну і тормознуту систему. Ті люди які все тестували бачили ж як воно все лагає і перемикається з затримкою. Неможливо налаштувати початковий екран (або я не розібрався як) купа реклами фільмів від різних додатків які навантажують систему, реклама нетфліксу який я не дивлюсь бо у більшості фільмів та серіалів немає української озвучки. Друге це ембілайт, на старому він яскравіше, навіть світлодіод фізично більше. Єдине що тут краще це екран, справді яскравий, кольори насичені. Проте при перевірці виявив засвіт в нижньому куті, не критично. Чи можна рекомендувати цей телевізор? Так, після телевізору з ембілайтом неможливо дивитись звичайний телевізор і це єдина причина покупки. До телевізора зразу купуйте якусь хорошу андроїд приставку і буде вам щастя.

Переваги:
    Ембілайт, яскравий екран
    Недоліки:
    Жахлива операційна система
    • Валерій К***

В мене операційна система працює швидко. Купував місяць назад. Правда є терпимі лаги.

• Валерій К***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 50". Колір рамки: Чорний

Замінив, що дехто жаліється на засвіти на чорному екрані. У мене зараз нема можливості перевірити, я в лікарні. Але я багато тестував телевізор і визначив для себе еко режим екрану, і налаштував підсвітку на 65-70 відсотків. Можливо засвіти через 100% підсвітку.

Переваги:
    Хороший звук та екран. Ambilight.
    Недоліки:
    Нема уплавнялки та дрібні голівки в операційній системі
  • Сёма

Телевизор хорошо, качество картинки, эмбиент подсветка. Из минусов - титан ос. Если захотите поставить стимлинк - обломаетесь. В целом никаких доп приложений вы не скачаете.
    Система умеренно лагучая, но если сидеть через плойку - телек топ за свои деньги. Даже более чем.

Переваги:
    Картинка
    Недоліки:
    ОС
  • Андрій М***

Загалом хороший телевізор за свій бюджет. Якість картинки, звук та підсвітка подобають. Щодо Titan OS - використовую наразі Xiaomi Mi Box, бо вбудованим браузером особисто мені незручно користуватись.

Переваги:
    Ціна, якість зображення, підсвітка
    Недоліки:
    робота Titan OS трохи розчарувала
  • Катерина

Наче все норм, але коли на пульті натискаєш alexa відбувається нескінчене завантаження

Переваги:
    Норм за свої гроші
    Недоліки:
    Alexa
  • Юрій М***

Апарат добрий, віддаю перевагу фірмі Philips, купую не в перше.
    Але є маленький нюанс, в меню Ambilight Sute при настройкі будильника в розділі регіон Україна, немає Сумської області, не зрозуміло чому?????
    І ще коли будильник увімкнений
    при попередньому перегляді все працює, грає музика,світиться заставка, також коли іде перегляд програми програми будильник теж вмикається, а ось в режимі очікування вмикається тільки картинка а мелодії не має при цьому на екрані пише що динамікі активні (будильник стоїть на 5⁰⁰) і вмикається пізніше часу який виставлений і який показує на екрані, не зрозуміло чому????
    При натисканні кнопки alexa загрузка йде нескінченно (я не розумію яку функцію вона виконує)????
    Хотілося отримати відповідь на ці питання. Особливо чому не має Сумської області в меню будильника???? Чи може нас вже списали?????

Переваги:
    Чудовий пульт. Якість зображення. Підсвітка супер.
    Недоліки:
    Будильник не працює належним чином
    Не має Сумської області в налаштуваннях
  • Валерія Т***

Телевізор класний, картинка та звук супер але ще місяця не пройшло, а на екрані зʼявились якісь білі плями та полоси. Дуже засмучена.

Переваги:
    Гарний
    Недоліки:
    Зʼявились засвіти на екрані
    • Валерій К***

А може вони були і раніше, просто так вийшло, що ви їх не спостерігали?

• Вікторія Ш***

Телевізор показує добре, звук хороший, пульт зручний
    На цей телевізор ви вже не завантажите жоден додаток, андроїд він не підтримує, з телефону чи комп'ютеру ви нічого не зможете транслювати на цей телевізор (окрім ютуб, та ютуб і так там є). Про міракаст набрехали.

Переваги:
    Великий, зображення хороше, звук хороший, пульт зручний, швидко переключається
    Недоліки:
    Андроїд він не підтримує, ніякі додатки завантажити неможливо, міракасту немає
    • Павло

Megogo можна встановити?

• Олексій К***

Отримав телевізор на новий рік, бсе гаразд приїхав швидко, добре запакований. Що стосується операційної системи - місцями тупить, анімації в меню лагають, AirPlay працює добре, а от трансляції з ноутбуку або смартфону на андроід немає - вони просто не бачуть телевізор. Незнаю може саме моя модель не має такої можливості, хоча вона по дефолту має бути(в характеристиках написано що має Miracast). В налаштуваннях нема ні ChromeCast ні Miracast взагалі

Переваги:
    Ambilight, AirPlay, непоганий звук
    Недоліки:
    Titan OC тупить, крім того в ній мало можливостей, немає Miracast
  • Віталій Г***

Почитав тут відгуки про якісне зображення і вирішив купити. Амбілайт шикарний! На жаль, повністю розчарований якістю зображення, вона дуже посередня, навіть ближче до поганої. Повністю відсутній натяк на чорний колір і дуже вузькі кути огляду (п'ятирічний Хайсенс дає значно кращу картинку). Повернув. Дякую Розетці, що швидко прийняли повернення!

Переваги:
    Ціна, амбілайт, зручне і швидке меню, пульт з підсвіткою
    Недоліки:
    Якість зображення. Все ж таки, в телевізорі це основне.
    • Григорій С***

Чорний колір ви не побачите в любому телевізори в цій ціновій категорії , щоб був чистий чорний має бути oled чи хоч mini led а такі телевізори коштують як 3 таких

• Олексій К***

Отримав телевізор, все добре, але при підключенні інтернету до роутеру tenda f3 - не хоче підключатися ані по wifi, ані по кабелю. При роздачі з телефону все нормально працює

• Богдан К***

Ну так проблема в роутері. Подивіться в налаштуваннях роутера, можливо він суттєво застарілий.

• АЛЕКСАНДР А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 75". Колір рамки: Чорний

общая стоимость обошлась в 50000 телевизор пришел с продавленой матрицей но оплатив я не проверил товар на новой почте забрал дома вскрыл и тел не работает.розетка просто молчит надеюсь деньги ни за что вам выйдут боком больше ничего брать у вас не буду.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• АЛЕКСАНДР А***

номер телефона розетка куда обратиться если получил товар а по экрану полосы не меню не пульт не работают

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Ігор К***
    Продавець: Rozetka. Діагональ екрана: 55". Колір рамки: Чорний

Пристрій (телевізор) просто "дрова" з коробки, все працює криво, аж жахливо. Не купуйте телевізори компанії Philips, якщо хочете зберегти нервову систему собі

Переваги:
    зображення, звук, ambilight...
    Недоліки:
    TytanOS
  • Катерина З***

Вже зламався