Оплачуйте Карткою Rozetka

Оцінка користувачів 4.4/5
на основі 44 відгуки
  • Аліна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прибирає чудово. Але… за рік та 3 місяці користування вже третій раз у ремонті. Причина: контакт з водою. Це миючий пилосос! Альо! До того був ксіомі і ніяких проблем не було. Але надалі вийшов його час.

Переваги:
    Прибирає чудово
    Недоліки:
    3 раз у ремонті із-за контакту з водою за 15 місяців
      Представник бренду

Добрий день, Аліно! Дякуємо Ва мза вибір роботу-пилососу та Ваш коментар! Для уточнення деталей представленої Вами ситуації із приладом Ви можете звернутися до нас на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук чи Інстаграм. Завжди раді допомогти!

• Олександр Ф***

Дуже класна річ

Переваги:
    Миття
    Недоліки:
    Поки не знайшов
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Щиро вдячні Вам за вибір роботу-пилососу та Ваш відгук! Бажаємо приємного користування!

• Соломія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюся більше ніж півроку. Повністю задоволена. На квадратуру 50м2 прибирає дуже швидко та якісно (встановлюю налаштування прибирання під кожну окрему кімнату), на невисокі пороги підіймається сам. Часом злітає з вайфаю, але це через відключення постійні, швидко приєднується назад. До прибирання взагалі нарікань немає.

Переваги:
    Чудово прибирає
      Представник бренду

Вітаємо, Соломіє! Щиро вдячні, що обрали для себе робот пилосос Philips та поділились своїми враженнями від використання.

• Олексій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пилосос відразу був з помилкою. Так і не запустився. Оформив повернення.

Купляв на подарунок і така підстава.

Переваги:
    Не оцінив
    Недоліки:
    Відразу з поломкою. Не рекомендую.
      Представник бренду

Добрий день, Олексію! Дякуємо за Ваш коментар! Хочемо зауважити, що гарантійний термін на даний товар становить 24 місяці (за умови наявності розрахункового документу). Для уточнення деталей представленої Вами ситуації із роботом, а також для додаткової консультації стосовно її вирішення Ви також можете звернутися до нас на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17). Завжди раді допомогти!

• Олексій Г***

Я хочу повернути товар.

Для чого мені річ, яка з коробки відразу не працює? Значить якість товару низька, погано тестують в Китаї на фабриці і тд.

Дякую компанії Philips за втрачений час і зіпсований подарунок на День Народження!

Представник бренду

Добрий день, Олексію! Дякуємо за Ваш вибір! Хочемо зауважити, що гарантійний термін на даний товар становить 24 місяці (за умови наявності розрахункового документу). Для уточнення деталей представленої Вами ситуації із роботом, а також для додаткової консультації стосовно її вирішення рекомендуємо звернутися до нас на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17). Завжди раді допомогти!

• Володимир І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В мене карта не пропадає, потрібно дати пару секунд, щоб вона загрузилась. Не забувайте сушити ганчірку, бо вона може завонятись. Не маю килимів, тому не знаю, як себе веде на килимах. Але роботою пилосмоку дуже задоволений. Батареї вистачає з надлишком, щоб прибрати з функцією 2х (подвійний прохід по кожній кімнаті) 62м2 на високій потужності з високою вологісттю. Коли щітка заклинює, наприклад потрапила ліска з бісеру, просто видаляєш і за допомогою додатку можна продовжити прибирання з того ж місця. Він сам його знаходить.

Переваги:
    Добре знаходить станцію.
    Недоліки:
    Поки не виявив.

Добрий день, Володимире!
      Щиро вдячні Вам за вибір, а також що поділилися досвідом використання роботу! Ми дуже раді, що Ви задоволені результатами роботи приладу! Бажаємо приємного користування!

• Анастасія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купили все шикарно работает,в комплекте шли два мешка,и не можем найти где их купить,анти аллергенные,будьте добры дайте ссылку где их взять на данную модель,спасибо

Переваги:
    Отлично работает
    Недоліки:
    Не могу найти где купить мешки
      Представник бренду

Добрий день, Анастасіє! Дякуємо за Ваш вибір, відгук а також запитання! Модель змінних мішків s-bag, котрі сумісні з даним роботом, FC8021/03: bt.rozetka.com.ua/ua/philips-fc-802103/p388244/ . Вказані мішки s-bag виготовлено з надзвичайно надійного синтетичного матеріалу шведського виробництва.

• Елена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пилосос гарний, все дуже просто і зрозуміло, але через застосунок не знайшла , де можна вибрати рівень потужності. Підкажіть

Переваги:
    Це наш четвертий пилосос робот,
      Представник бренду

Добрий день, Олено! Дякуємо Вам за вибір, відгук, а також запитання! У застосунку ви можете вибрати для кожної кімнати один із п’яти режимів прибирання. Це стандартні режими, які використовуються в більшості ситуацій. Режим прибирання можна персоналізувати, задавши вподобання і розширені налаштування.
      Suction power (Потужність всмоктування):
      - Eco (Екологічна): для ефективного прибирання з низьким рівнем споживання енергії та низьким рівнем шуму.
      - Normal (Нормальна): для регулярного прибирання і ефективного видалення дрібного пилу на твердій підлозі з оптимальним балансом між потужністю і ефективністю.
      - High (Висока): для ретельного очищення великих зон підлоги. Дає змогу очистити більше за одне заряджання, ніж у максимальному режимі.
      - Max (Максимальна): ідеально підходить для видалення великих часточок бруду, наприклад крихт. Висока потужність всмоктування забезпечує видалення дрібних часточок пилу з килимів і щілин.
      Таким чином спочатку необхідно встановити один із п’яти режимів прибирання, після чого можна налаштувати вподобання щодо прибирання (як наприклад потужність всмоктування).

• Гіренко І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Робот-пилосос Philips виявився ідеальним рішенням для мене, оскільки він врахував всі мої вимоги щодо ефективності та зручності у прибиранні без моєї участі. Однією з найбільших переваг був його довгий час автономної роботи, вистачає прибрати до 100 м2 без додаткового підзоряду. Те, що мені допомагає зекономити час та зусилля у прибирання: робот автоматично вивантажує сміття на станції. Не треба було думати про те, коли вже час очистити пилосос - він робив це самостійно, що значно спрощує мої щоденні домашні справи. Зручне налаштування прибирання через додаток було для мене просто неймовірною функцією. З легкістю налаштовується планування прибирання за допомогою додатку HomeRun Robot. У додатку  5 режимів роботи; 4 рівні потужності: еко, звичайний, високий, максимальний; 4 рівня вологого прибирання: вимк., низький, середній, високий; повторення маршруту прибирання до 5 проходів на одній ділянці. Рекомендую цю модель, бо він ретельно та якісно прибирає.

Переваги:
    Час автономної роботи, ретельне сухе та вологе прибирання, зручне керування через додаток, автоматична станція самоочистки
    Недоліки:
    Поки не виявила

Добрий день, Інно!
      Щиро вдячні Вам за відгук та рекомендації! Дуже раді, що Ви задоволені роботом та бажаємо приємного користування і чудових результатів його роботи!

• Матковська В*** Олександрівна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купували батькам у будинок. В одній із кімнат є килим, коли ми запустили робот по килиму, то навіть і не очікували, що він якісно попилососить його. Батьки задоволені подарунком. Я хвилювалася, що вони не зрозуміють як користуватися роботом через додаток, але там так все детально описано і якісно пояснено, що моя допомога батькам навіть не знадобилася. І що мені подобається, що є УКРАЇНСЬКА мова. Не вагайтесь, а купляйте. Штука крута

Переваги:
    Пилососить навіть на килимах
      Представник бренду

Добрий день, Віталіно Олександрівно!
      Щиро вдячні Вам за вибір, фото, а також відгук та рекомендації!

• Павлюк Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В мене це вже другий робот, раніше користувався роботом іншого бренду без станції і функції миття. Хочу відмітити, що додаток зрозумілий та українізований, подобається різноманітність режимів прибирання та можливість встановити 5 повторів прибирання за 1 раз. В мене є пес, який приходячи з вулиці одразу бігає по квартирі, тому кількість повторних проходів прибирання та якісне миття підлоги для мене дуже важливе. Робот добре справляється зі своїми задачами – пилососить, миє підлогу, вивантажує сміття у мішок в станції і стабільно контектиться з додатком. Ще одним плюсом є те, що сміттєві мішки для цього робота продаються у будь-якому магазині з побутовою технікою. Але якщо мішок заповнений, а нового ще не придбав, то при відсутності мішка в базі – не буде виконуватися автоматична очистка робота.

Переваги:
    Функціональний додаток. Легке управління зі смартфону. Якісне прибирання
    Недоліки:
    Поки не виявив

Добрий день, Давиде!
      Щиро вдячні Вам за вибір, фото, а також відгук! Дуже раді, що Ви задоволені роботом та результатами його роботи!

• Віталій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пилосос сам по собі ок. Станція теж.
    Додаток жахливий. Не рекомендую купувати. Ще перші 2 тижні було ок, далі карта почала збиватись, пилосос прибирає 2 кімнати і замість того щоб йти прибирати третю їде назад, хоча обрано саме 3 кімнати. Якщо він застряг, 90% вірогідність він почне прибирання заново, замість того щоб продовжити. На жаль повернути вже не можу,

Переваги:
    - пилососить непогано - миє теж - є українська
    Недоліки:
    - додаток - б'ється верхньою частиною у місця де не проїжджає

Добрий день, Віталію!
      Дякуємо Вам за вибір, а також відгук! В представленій Вами ситуації із використанням застосунку прослідкуйте, будь ласка, щоб робот розпочав і завершив мапування на станції. Коли мапу буде збережено в додатку, ви зможете використовувати робота без допомоги станції. Також хочемо зауважити, що якщо робот виявить нове середовище, він створить нову мапу. Якщо ви вже маєте 5 мап, робот перезапише старе збереження. Щоб робот не видалив потрібну мапу, заблокуйте її в додатку. Одночасно можна заблокувати 3 мапи. Для додаткової консультації стосовно використання роботу із застосунком Ви також звернутися на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17). Будемо раді допомогти!

• Олег М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Цінуєте свій час і нерви? Обходьте стороною даний пилосос а точніше фірму!
    Пилосос справляється з своєю задачею на добре, а от застосунок гірше не вигадаєш!
    Пилосос -говорить українською, гарно сканує, добре миє підлогу, пилососить коврові покриття з коротким ворсом навіть на повній потужності не дуже якісно, пісок залишається, камери немає.
    Застосунок- просто жахливий! Постійно збиваються налаштування, сканована мапа періодично пропадає, налаштування прибирання періодично пропадають, міняються, збиваються! То почне коври мити, то тільки одну кімнату прибирати, там де треба помити- тільки попилососить, а найгірше це коли мапа прибирань зовсім пропадає з усіма налаштуваннями- вихід все починати сканувати спочатку і налаштовувати! І так по колу. Як за такі гроші, то можна було б допрацювати застосунок, і поставити камеру

Переваги:
    -вологе прибирання
    - станція
    - голосовий український супровід
    - не погано пилососить
    Недоліки:
    -застосунок
    - відсутня камера спостереження

Добрий день, Олеже!
      Щиро вдячні Вам за вибір, а також відгук! В представленій Вами ситуації із використанням застосунку прослідкуйте, щоб робот розпочав і завершив мапування на станції. Коли мапу буде збережено в додатку, ви зможете використовувати робота без допомоги станції. Також хочемо зауважити, що якщо робот виявить нове середовище, він створить нову мапу. Якщо ви вже маєте 5 мап, робот перезапише старе збереження. Щоб робот не видалив потрібну мапу, заблокуйте її в додатку. Одночасно можна заблокувати 3 мапи. Для додаткової консультації стосовно використання роботу із застосунком Ви також звернутися на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17). Будемо раді допомогти!

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це вже другий робот з сімейства Філіпсів у мене. Чудово справляється зі своїми задачами. Тихо в порівнянні з попереднім їздить. Потужне всмоктування, зручне керування. Налаштував без проблем. Треба виставити правильний (підходящий) режим вологого прибирання. Повністю Задоволений даною модефікацією. Є одне маленьке "АЛЕ" - на відміну від моделі що була куплена ще 5 років назад (PHILIPS SmartPro Compact) не заїзжає під ліжко із за розміру. Зато тепер по дому повзають два роботи :).

Переваги:
    Недоліки:
    габарит по висоті ( не заїзжає під ліжко)

Добрий день, Олександре!
      Щиро вдячні Вам за вибір, відгук, а також оцінку роботу! Бажаємо приємного користування та чудових результатів використання роботів!

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Середнього розміру сміття не всмоктує (частину камінців з котячого лотка). Все інше влаштовує. Гарний помічник. Самоочищення тішить.

Переваги:
    Самоочищення, перевірений бренд
    Недоліки:
    1 бокова щітка, при двох і старому сміття не мало шансів вилетіти вбік

Добрий день, Сергію!
      Щиро вдячні Вам за відгук, а також оцінку пилососу! Бажаємо приємного користування!

• Валерия Ш***

Супер!!!

• Дарина І***

Дуже класний пилосос, задоволена покупкою на всі 100%

Переваги:
    Швидке налаштування, акційна ціна

Добрий день, Дарино!
      Щиро вдячні за Ваш вибір, фото а також відгук! Бажаємо приємного користування роботом!

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Певний час обирала робот пилосос.І таки зупинилася на цій моделі.При першому використанні,була задоволена що обрала саме його.

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Не має

Добрий день, Оксано!
      Щиро вдячні Вам за відгук! Бажаємо приємного користування роботом!

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже задоволена даним товаром.

Недоліки:
    Не має
  • Алина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пылесос пришел быстро, буквально на следующий день - доставка 5.
    Внешний вид на 5.
    Установили приложение и все очень понятно и доступно. Поехал (робот) и просканировал квартиру. Первая уборка - идеально 5 .
    Мощностью удивил приятно.
    Теперь это мой домашний любимец)

Переваги:
    Все супер!

Добрий день, Аліно!
      Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Ви задоволені роботом та результатами його використання!

• Світлана А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуємся вже дві неділі.
    В нас є простий робот-пилосос, отож є з чим зрівняти.
    Філіпс і пилососить краще, і миє добре, а функція забору сміття дуже подобається і потрібна). Одне погано - не повідомляє, коли закінчується вода в резервуарі.

• науменко с***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарно та якісно прибирання.Жінка в захваті від того гаджета.

Переваги:
    Гарно та якісно прибирання.Поки не розібратися як встановити щоб розмовляв українською
    Недоліки:
    Поки не бачу
    • Світлана А***

В додатку на телефоні подивіться, там міняється мова

• Андрій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Робот працює - я відпочиваю. Дуже якісний та зручний додаток. Прибирання на 5!

Переваги:
    Сам все робить: прибирає після мене та після себе!
  • Павел М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пользуюсь почти месяц. Я очень доволен, убирает хорошо, превзошел все ожидания. Однако нужно каждый раз после уборки убирать влажную тряпку иначе она за ночь просто завоняется (придумали бы какуюто штуку чтобы оно сушило ее). Очень сильно светится ночью, мини ночьник такой получается. В зеркале если оно в пол видит отражение в итоге пытается поехать в него, тоже самое если у Вас окна в пол

Переваги:
    Забирается на порожек при вьезде в ванную
    Недоліки:
    Огромный круг диаметром около метра возле станции зарядки не убирается, так как у него считается это зона док станции и он при уборки ее объезжает.
  • константин б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За не можливості прибирати самому (група ) надіявся придбати помічника..Довго вибирав і по відгукам тут,та і в інтернєті. Вибрав..Підключився,доволі швидко.Першу карту "намалював" з помилками.Добавив кімнату на вулиці(двері закриті)Здивувало.насторожіло,алє звісно продовжив.Видалити вжє існуючу карту не можливо.Працював не погано,алє можу це сказати тільки про "сухє" прибирання.Вологе дуже не якіснє і на 4-5 день почав видавати "помилка водяного насоса" пєреодично.Приблизно на 10 дєнь видав "не можливо знайти зарядну станцію і нарєшті "низкий рівєнь батареї...ВИКЛЮЧАЮСЬ.Подальші дії,з повністью розряжєнію батарєю,не можливі. Тепер цє "кірпіч" + "товар бувшії в користуванні" і заміна "не предусмотрена".)
    Ніякої можливості звьязатись в телефонному рєжимі не знайшов."безкоштовні номери" виявились платніми.)
    Мені,просто зібрати і відправити "кірпіч" зовсім не просто..А тепер щє і займатися подальшими .вже "гаранійними" проблємами явно не місяць.Дякую.

Переваги:
    Не вспів знайти.
    Недоліки:
    Не коректно намалював крту.З 4 дня пчав видавати " помилка водяного насоса"
      Представник бренду

Добрий день, Константине! Дякуємо за Ваш коментар! Для уточнення деталей представленої Вами ситуації, а також для додаткової консультації рекомендуємо звернутися до нас на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук. Завжди раді та готові допомогти!

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний пилосос. Справляється зі своїми завданнями, ще ї розмовляє.

Переваги:
    Гарно прибирає

Добрий день, Максиме!
      Щиро вдячні Вам за відгук!

• Тарас В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купив робота-пилососа та дуже задоволений, він виконує свої функції просто ідеально, є можливість вологого прибирання. Думав, що воно буде проводитися не ефективнно, але після першого миття був дуже вражений. Ламінат та плитку миє просто ідеально. Контейнер для води на 300 мл. Його вистачає приблизно на площу 100-120 квадратних метрів при параметрах високої вологості мікрофібри. Станція автовивантаження сміття просто рятує  від постійного очищення пилозбірника. Мішка вистачає на місяць при регулярному прибиранні кожен день. Єдиний нюанс це  дещо «сира» прошивка робота, але це поступово виправляють постійними оновленнями. Також було питання, де купити мішки для станції автовивантаження сміття та змінні частини робота такі як основна турбощітка, бічна щітка, HEPA фільтр та мікрофібра для миття. Звертався до виробника, після чого питання було вирішено. Всім рекомендую

Переваги:
    Великий заряд батареї, станція автовивантаження сміття, можливість волого прибирання, наявність програми на смартфоні, великий об'єм резервуара для води, велика потужність всмоктування
    Недоліки:
    Маленька комплектація
    • Олексій

Підкажіть де купляєте мішки?

• Александр

0.3 л воды хватает помыть 100 м2? Может тут не пылесос нужен а доктор...

• Марина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже сподобався, дуже гарно прибирає

• Екатерина Ч***
    Продавець: Rozetka

Можливо це тільки у мене проблеми з додатком
    Але коли пилосос працює , а я не можу редагувати його роботу : налаштувати всі , необхідні мені, команди.
    Для чого не зробити кнопку « прибирання» активною щоб можно було редагувати дії пилососа через цю кнопку.
    От я не роз де знаходяться ці налаштування : сила всмоктування, кількість обертів
    Для мне це кожний раз квест, я не можу його пройти .
    Це єдине що мене дратує .

Переваги:
    Працює за мене :)
    Недоліки:
    Складнощі в налаштуванні через додаток
      Представник бренду

Добрий день, Катерино! Дякуємо Вам за вибір, а також коментар! Для уточнення деталей представленої Вами ситуації із роботою застосунку, а також додаткової консультації рекомендуємо звернутися до нас на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17). Завжди раді допомогти!

• Альона Л***
    Продавець: Rozetka

Придбавши пилосос дуде ни задоволена, зі своєю роботою дуже гарно справляється.

Переваги:
    Все добре
    Недоліки:
    Не має
  • Артем
    Продавець: Rozetka

Поки в захваті! Пройшовся по всій хаті, помив за собою. Повоював з роутером під диваном. Дуже старався, але не переборов, випхав з-під дивану, але заплутався в кабелях. Бойова нічия) з-під того ж дивану викотив літру пива. Серйозно побачимо, як буде, але поки прибирає на 9/10

Переваги:
    Знаходить пиво
    Недоліки:
    Не може перемогти роутер

Добрий день, Артеме!
      Щиро вдячні Вам за відгук, а також фото! Дуже раді, що Ви задоволені роботом та бажаємо приємного користування!

• Марина О***
    Продавець: Rozetka

Довго дивилася на цей пилосос і як тільки на нього з'явилася реальна акція замовила.ПРОГРАЛАСЯ цілий вечір ,а підключити так і не змогла,все що більш менш зрозуміло по інструкції на різних мовах крім нашої це картинки! Будь ласка зв'яжіться зі мною і надайте покроково інструкцію!

Переваги:
    На вигляд не поганий.
    Недоліки:
    Не змогла налаштувати ,не має інструкції на Українській мові!
      Представник бренду

Вітаємо, Марино! Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар! Для уточнення деталей представленої Вами ситуації із підключенням роботу, а також для додаткової консультації рекомендуємо звернутися до нас на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку PhilipsHomeLivingUkraine у Фейсбук. Завжди раді та готові допомогти!

• Євгенія
    Продавець: Rozetka

Ретельно прибирає особливо якщо у додатку обрати функцію повторного прибирання. Після кожного прибирання автоматично вивантажує сміття. Має 4 рівня вологого прибираня для різних покриттів підлог. Рекомендую бо він повністю автономний.

Переваги:
    Потужний, автоматично вивантажує сміття, вистачає прибрати велику площу
    Недоліки:
    Не виявила
  • Галина К***
    Продавець: Rozetka

Неймовірний помічник! 3 режими вологого прибирання, 4 режими всмоктування, розмовляє українською! Я дуже задоволена!

Переваги:
    Якість прибирання
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Екатерина К***

Підкажіть будь ласка, що Ви зробили, що у Вас робот розмовляє українською? В мене тільки англійською. В меню Philips Home Run я вибрала українську мову, але це ніяк не вплинуло на робота.

Представник бренду

Віктаємо, Катерино! Дякуємо за Ваш вибір, а також запитання! Мову голосових сповіщень робота можна змінити. Щоб змінити мову, скачайте додаток і підключіть робота до Wi-Fi. Так він зможе скачати нову мову.
      1. Переконайтеся, що робота підключено до додатку.
      2. Змінити мову голосових сповіщень у додатку можна двома способами:
      - На тому ж екрані програми, де вам пропонується дати ім’я роботу,
      - Натиснувши три риски в лівому верхньому кутку та вибравши вкладку Robot settings (Налаштування робота).
      3. Виберіть потрібну мову голосових сповіщень.
      Якщо дані рекомендації не допомагають, для додаткової консультації, будь ласка, зверніться на лінію технічної підтримки компанії Philips Home Living: 0 800 40-40-04 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17). Будемо раді допомогти!

• Дарья Ч***
    Продавець: Rozetka

Дуже якісне прибирання,легкий у використанні,розпізнає підлогу , на килимі починає більше інтенсивно працювати. Я задоволена цією технікою.

Переваги:
    Мийка,сильна тяга,розпізнавання підлоги
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Маша
    Продавець: Rozetka

Крутий робот, ні разу не пошкодувала що купила саме Філіпс. Підключила швидко, в додатку все під себе виставила, прибирає якісно, сміття скидає. Незамінний помічник.

Переваги:
    Швидкий, потужний
  • Лена Л***
    Продавець: Rozetka

Цілком задоволені. Скануючи код замість додатку, мене вивело чомусь на сайт. Пришлось в ручну скачувати додаток, і це була єдина складність. Потім вибрала мову, регіон, пристрій і все легко під'єдналось. Робот сам намалював карту, сам поділив на кімнати. Можно 5 поверхів запрограмувати. У нас в одній з кімнат порог і ми цю кімнату зробили як інший поверх. В майбутньому плануємо зробити якусь накладку на порог, шоб робот без нашої допомоги міг переходити в ту кімнату. Якістю шо самого прилада, шо тим як він прибирає задоволені. Прибирали дуже брудну підлогу і він впорався навіть не на самом потужному налаштуванні, було ще 4те. Більше того, ми виставили пройти 2 рази, а можно і 5. Є невеличкий шум коли очищується, але це дрібниці. Сім'я в захваті.

Переваги:
    Зрозумілий, гарна якість, гарно прибирає
    Недоліки:
    Коли переносиш на нове місце потрібно перший раз в ручну ставити на базу.