Відгуки покупців про Захисне скло для смартфона Motorola Moto G75 Piko 9H Black (1283126607424)
- Леонид С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не подходит для motorola G75 перекрывает датчик приближения. Что будем делать?
- Недоліки:
- Не подходит
Представник постачальникаДоброго дня, Леоніде! Нам дуже шкода, що так сталося. Будь ласка, зверніться до сервісного центру Rozetka для вирішення цього питання.
- Едуард Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарне скло, ідеально підходить за розміром і не конфліктує з чохлами. Магазину Розетка дякую за сервіс.
Представник постачальникаДоброго дня, Едуарде! Дякуємо, що оцінили наш товар. Приємного користування!
- Віктор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Без проблем підійшло
- Переваги:
- Підійшло на телефон
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторе! Дякуємо, що оцінили наш товар. Приємного використання!
- Анатолій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ок
- Переваги:
- Ок
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолію! Дякуємо, що оцінили наш товар. Приємного використання!
- Світлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Топ за свои гроші
- Переваги:
- Топ за свои гроші
Представник постачальникаДоброго дня, Світлано! Дякуємо вам за відгук. Приємного використання!
- Ігорь Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Телефон впав на асфальт, і це скло прийняло удар на себе — екран залишився цілим. Свою функцію виконує
- Переваги:
- Виконує свою функцію
Представник постачальникаДоброго дня, Ігорю! Дякуємо вам за відгук. Приємного використання!
- Екатерина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінне скло яке ідеально підходитиме на цей телефон, є відступ для чохла і непогана комплектація
- Переваги:
- Комплектація якість та простота
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Катерино! Дякуємо вам за відгук. Бажаємо приємного користування!
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінне скло, стандартна комплектація, чудовий приклеївся на телефон. Рекомендую
- Переваги:
- Класне і надійне, на дотик чудова
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Дякуємо, що високо оцінили наш товар. Бажаємо приємного використання!
- ІГОР К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло лягло гано, але коли одягаєш чохол, що йде в комплекті він підриває края і зявляються пустоти по краях. Згодом вони забються пилом.
Ле якщо будете носити без чохла і вам подобається скло з чорними рамками то воно наче б то гарне.
Представник постачальникаДоброго дня, Ігоре! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання захисного скла.