М'які знижки щоразу поруч до 50%

Відгуки покупців про Ноутбук Pixus Link Grey / Intel Processor N100 / RAM 16 ГБ / SSD 256 ГБ / Windows 11 Pro

Оцінка користувачів 4.32/5
  • ЄВГЕН ПАНАСЮК
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 16 ГБ. Колір: Сірий. Обсяг SSD: 256 ГБ

Користуюсь місяць.Чудовий варіант для праці.Безшумний,швидкий,простий в користуванні.Для роботи в інтернеті самий раз, чудово працюють одразу декілька відкритих програм.Хороша якість за доступну ціну.Виправдав очікування на 100%.

Переваги:
    Недоліки:
    Невиявив
    • Представник бренду

Добрий день, ЄВГЕН ПАНАСЮК!

• Алексей Еременко

Ноутбук мощный за свою цену .Тяжелые приложения и игры тянет

• Представник бренду

Добрий день, Алексей Еременко!

• Ілона Гвозданна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 8 ГБ. Колір: Сірий. Обсяг SSD: 256 ГБ

Вчора отримала. Задоволена!
    Швидко працює! Гарний ноутбук за гарні гроші)

Переваги:
    Добре працює
    • Представник бренду

Добрий день, Ілона Гвозданна!

• Сергій

Купив. Отримав 07.06. Були поскріпування корпусу. Гвінтики підтягнув - перестало. 10.06 під час програвання музики з Ютьюба помер лівий спікер. Відправив назад. Швидко передзвонили, сказали - брак. Заказав заміну. 14.06 отримав. Тачпадом одразу не користувався, 18.06 спробував - тачпад не працює. Скачав та встановив фірмові драйвера - нуль результату, буду повертати. Щось відразу почуяв - не знімав плівки з екрану та кришки.

Переваги:
    Швидка реакція Розетки.
    Недоліки:
    Ненадійні комплектуючі.
    • Сергей

Сам по собі ноут непоганий, швидкий, комфортний. Повністью підійшов моїм вимогам. Сумно

• Людмила

Функціональною клавішою Fn F8 вмикається і вимикається тачпад. Пробували? Можливо, ви вимкнули його?!

• Алексей Еременко

Классный ноут.Доволен

• Представник бренду

Добрий день, Алексей Еременко!

• Мария Волкобоева

отличный ноутбук
    быстро работает

• Представник бренду

Добрий день, Мария Волкобоева!

• Леонід Івтушок

Досить непоганий товар за свої кошти, легкий та зручний, недоліків у корпусі не знайшов, вартий уваги для роботи

• Представник бренду

Добрий день, Леонід Івтушок!

• Ігор Гайдаш

Нижче по гілці я писав про якість корпусу і план віддати у ремонт.
    Віддав у ремонт напряму без Розетки. Швидко відремонтували ! Сервіс хороший ! Далі побачимо як поведе себе корпус і болтики:)
    Дякую сервісу.

• Представник бренду

Добрий день, Ігор Гайдаш!

Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що питання вирішилось. Приємного користування!

• Люся

Досить хороша конфігурація у цьому ноутбуці, зважаючи на ціну.

При перщому запуску є можливість одразу обрати українську мову Wondows.

Екран пристойної якості. Також приємно працювати з клавіатурою з підсвіткою, коли в кімнаті вимкнене освітлення. При навантаженні активна система охолодження працює досить тихо. Три порти USB-A вистачає з головою. Плюс повноцінний порт USB type C з функцією зарядки додає автономності, при наявності павербанка з потужністю від 45W. А ось наявність кардрідера хоча й великий плюс, але він USB 2.0. Тому, навіть, якщо у вас і сучасна швидкісна карта пам'яті, то у цьому кардрідері вона все одно буде читатися й записуватися з низькою щвидкістю, відповідно до класу швидкості для USB 2.0.

Камера ноутбука ненайгірша, але й не найкраща. Звичайна більш-менш нормальна камера як для такого класу ноутбуків. Приємно, що на камері наявна шторка приватності, і будь-які фобії закриває як гештальт )).

У Хромі з багатьма відкритими вкладками не гальмує, оперативної пам'яті 16Ггб вистачає з головою.

Купувався ноутбук для звичайних потреб: вебсерфінг, перегляд відео, редагування фото, робота з документами та іноді пограти в олдскульні ігри через емулятори.

Коли купувався цей ноутбук, на інших сайтах деяких інтернет-магазинів були більш привабливіші умови для покупки даного ноуа — з безкоштовною доставкою кур'єром. Але все-одно рішення було пртянято купити саме на Rozetka, хоч і переплативши за платну кур'єрську доставку майже 300 гривень. Але це як мій показник довіри саме до Rozetka, і до її високих стандартів сервісу. Були випадки, тому це лише мій власний досвід і мій вибір.

Недоліки:
    Якість зборки (гвинти корпуса нижньої кришки самовідкручуються).
    • Представник бренду

Добрий день, Люся!

• Владислав Данильченко

Привіт! Хочу залишити відгук про нещодавно придбаний ноутбук Pixus Link Grey (Intel Processor N100, 16 ГБ RAM, 256 ГБ SSD, Windows 11 Pro).
    Я просто у захваті від нього! Ноутбук виявився дійсно класним.
    Доставка була чудова, все пройшло дуже швидко і без жодних проблем. Сервіс на висоті!
    Користуюся ним постійно, і він працює надзвичайно швидко, що дуже тішить.
    Окрема подяка за таку корисну функцію, як можливість зарядки через Power Bank – це супер зручно і справді виручає в поїздках чи там, де немає розетки поруч. Дуже подобається ця фішка!
    І ціна за таку конфігурацію (16 ГБ RAM, 256 ГБ SSD) з Windows 11 Pro просто чудова. Вважаю, це дуже вигідна покупка.
    Повністю задоволений/задоволена (виберіть залежно від вашої статі) своїм вибором. Рекомендую цю модель!

Переваги:
    Їх багато
    • Представник бренду

Добрий день, Владислав Данильченко!

• Сахарова Юлія

Хороший ноутбук за свої кошти
    Подобається

• Представник бренду

Добрий день, Сахарова Юлія!

• Ігор

Якість збирання - така собі.. почали випадати болтики знизу...недокручені всі..якість пластику - враження, що от-от він зламається в руках...
    решту - все добре...

Переваги:
    Софт, "залізо"..
    Недоліки:
    корпус...не купляйте дитині, бо він розвалиться через пів-року інтенсивного користування
    • Представник бренду

Добрий день, Ігор!
      Нам прикро, що ви стикнулись з такою ситуацією. Нагадуємо вам, що є офіційна гарантія 12 міс. Протягом якої, ви можете звернутись до сервісного центру Pixus і безкоштовно відправити ноутбук на тестування. Кваліфіковані інженери виправлять всі недоліки, які виникли в процесі експлуатації. Контакти є на офіційному сайті Pixus і в інструкції споживача.
      посилання

• Дмитрий Блохин

Хороший ноут для офиса, особенно при такой стоимости

Переваги:
    Цена, функционал, win pro
    Недоліки:
    Пока не замечено
    • Представник бренду

Добрий день, Дмитрий Блохин!

• Юрій Островський

Звернення по гарантії заслуговує на окремий відгук і ось чому.
    В гарантії відмовлено з формулюванням: Наявні ознаки ремонту поза авторизованого сервісного центру.
    Від мене: Гарантія має ознаки бутафорії, виявлено ознаки байдужості.
    Зазначу що пристрій жодного разу не розбирався, за час експлуатації закручувались гвинти 4 рази обережно і без зусилля, останій раз був використаний додатково синій фіксатор різьби тому що це вже банально дістало, що гвинти самі викручуються із за того що заводський фіксатор різьби на деяких гвинтах відсутній, а на деяких його дуже мало і вони всі відкручувались (про це писав у відгуку раніше)

Терміни: з моменту відправки ноутбука з точки видачі розетки до відповіді від розетки що мені відмовлено в гарантійному обслуговувані пройшло 15 днів, загалом вписались в терміни, до розетки притензій немає, вони виконали роль експедитора і передали пристрій в СЦ Pixus. Нажаль працівник розетки не володів деталями відмови, а просто констатував факт. З цікавості я вирішив самостійно зателефонувати і дізнатись в СЦ в чому проблема. Мені надіслали фото і відбулась цікава розмова. СЦ: в ноутбук лазили, його вже ремонтували . На що я зауважив що ноутбук не був в ремонті, корпус не розбирався і взагалі на корпусі є гарантійна пломба яка ціла і не пошкодженна, нащо мені працівник відповів: "Гарантійна пломба від чесних людей" напевно вім мав на увазі що я брехун, або що їм плювати на пломби. На моє питання що ж я мав робити тоді з гвинтами які самостійно відкручувались він відповів: "В цих ноутбуків це часта проблема, треба було здавати по гарантії" Що звучить абсурдно, якби навіть це виправили в сервісному центрі то зважаючи на терміни обслуговування ви залишаєтесь без пристрою гарантовано на 1-2 тижні. в мому випадку йде вже третій тиждень і ще поки я не отримав назад ноутбук. "Вишенькою на тортику" стало те що ноутбук далі корпусу ніхто не дивився, просто написали відмову в гарантійному обслуговувані і відразу відправили назад для розетки . Причини поломки незнають бо недіагностували, ремонт за власний кошт не те щоб не запропонували, а просто проігнорували такий запит від мене.
    Як ноутбук повернеться з цікавості звернусь в незалежний СЦ і обовязково доповню відгук про причини виходу з ладу і вартість ремонту.
    З цікавого також відзначу якість пластику корпусу вона погана. СЦ прислав фото зі зломаними кріпленями в середині корпусу. Звісно вони могли зламатись від того як я їх закручував (хоча я робив це обережно і без зусилля), а могли бути зломані відразу (декілька гвинтів були нерівно закручені з заводу, шляпки частково випирали над поверхнею), а ще могли і розвалитись в процесі експлуатації коли гвинти викручувались і було недостатньо зчеплення і корпус рипів.

Недоліки:
    Ненадійний, сумнівна гарантія
    • Представник бренду

Добрий день, Юрій Островський !
      Нам прикро, що ви стикнулись з такою ситуацією. Ми детально розберемо ситуацію по вашому зверненню до сервісного відділу Pixus і проаналізуємо на рахунок, чи були порушені умови гарантійного обслуговування. З умовами гарантійного обслуговування, ви можете ознайомитись на сайті Pixus.
      посилання

• Володимир Колесніченко

Дякую за відгук. Відмовлюсь від покупки цього ноута, не хочу з такім сервісом зіткнутись.

• Ігор

Всі проблеми з пластиком і гвинтиками підтверджую..це жесть.. у мене таке вперше в руках

Планую відправити також по гарантії, якщо буде таке ставлення як до Вас, то тут напишу максимально об'єктивний відгук...нехай роблять висновки

• Людмила

Доповнити свій відгук від 17.03 та від 20.03. змушена через те, що прочитавши крайній відгукодного х покупців щодо недоліків корпусу й зборки (викручування болтиків нижньої кришки ноутбука), мною було особисто перевірено на своєму ноутбуці. Мушу констатувати, що майже всі болтики (чи гвинтики) не до кінця закручені. І довелося деякі докрутити маленькою хрестовою викруткою на півоберта/оберт. Про таку ваду щодо гвинтиків кріплення нижньої кришки цього ноутбука є у відгуках і на інших інтерне-магазинах. Чому таке недосконале інженерне рішення у такому хорошоиу за свої кошти ноутбуці — невідомо. Можливо, представник Бренду Pixus надасть поясннння.

І ще є один ньюанс, на який одразу не звернула увагу — на кириличній розкладці клавіатури відсутнє гравіювання знака • КРАПКА. Там,на клавіші, де має бути (при кириличній розкладці) КОМА ТА КРАПКА — є тільки кома. Це не тільки у мене, це навіть можна переконатися і тут на зображеннях ноутбукатна сторінуі товару, та на фотографіях ноутбука у відгуках покупців.

Тим не менш, я ні на хвилинку не жалкую, що мною було придбано саме цей ноутбук. Бо всі ті переваги, які є, вони всеодно залишають приємний досвід користування цим ноутбуком. Зайти почитати відгуки навіть тих ноутбуків, які від 20К і вище — там теж є свої нeдоліки і плюси.

Оцінювати потрібно виходячи із цінового сегменту і тими характеристиками ноутбука які є на сьогодні на ринку. Навіть ноути з підсвіткою клавіатури починаються від 20К. Не кажучи вже про вже встановлену ліцензійну ОС Windows 11 Pro, наявність достатньої кількості роз'ємів, тип екрану тощо. Переваг багато.

На сьогодні найдоступніший сучасний ноутбук "з коробки" для навчання, роботи, серфінгу в Інтернеті, перегляду фільмів, послухати музику (звук досить якісний) і навіть попрацювати із графікою у Photoshop – купив, відкрив і працюй!

Добрий день, Людмила!

Дякуємо вам, за такий гарний і докладний відгук. Ваша уважність до деталей, під час використання ноутбука, допоможе зробити Pixus Link ще краще. Всі побажання будуть передані інженерам для детального вивчення, тестування і будуть враховані при виробництві майбутніх пристроїв.

• Юрій Островський

Чудова робоча конячка за свої гроші, але з нюансами. Ноутбук дійсно доступний, на розетці є з схожими характеристиками і схожою ціною mini-pc, тут за невелику доплату, отримаєте монітор, акум і все інше, але не варто забувати що це бюджетне рішення і відчувається що економили на всьому. Брав його з цікавості і з розрахунком якщо не сподобається то подарую комусь, або замінить старенького трудягу ноутбука на складі, який експлуатувався майже кожен день з 2012 року в різних сценаріях (спойлер - трудяга пережив цього молодика). Тепер обєктивно про ноутбук і по пунктам:
    1) Екран. Рамки хоч і товстіші ніж на рендерах , але вони всерівно невеликі, якість екрану нормальна . Спочатку кольори трішки здавались незвичними, але звик, та і здебільшого я користувався ним через монітор. На цю ціну питань до монітора немає. 2) Камера є, але її можна закрити шторкою безпеки і більше не відкривати. Якість погана, приблизно така ж як і на мому старому ноутбуку.
    3) Динаміки. Плоский звук , але нормальна гучність , для перегляду чогось навчального підійде, при перегляді чогось розслабляючого скоріш за все будете напрягатись, також із за того що динаміки направлені вниз звучать більш менш тільки на рівній поверхні, якщо поставити на ліжко чи щось таке то буде глушити звук .
    4) Корпус, при першій зустрічі вражає, виглядає класно, ніби металевий, дизайн строгий, Ноутбук тонкий, легкий, зручно носити в руках. Далі корпус тільки розчаровує: скрипить, кріплення розкручувались постійно самі по собі із за цього скрипів ще більше, але найгірше це те що розкручуються петлі, із за цього я впевнений що вони при неуважній експлуатації повиривають кріплення в корпусі. Поверхння дуже тендітна, ноутбук зазвичай жив на столі, якщо і переносився то в якісному рюкзаку, але всі поверхні які контакують одна з одною або з іншими поверхнями просто витирались від звичайного контакту. Корпус виглядає із за цього ніби він заляпаний. Схожий ефект я отримав на свому першому ноутбуці десь через 5 років набагато інтенсивнішої експлуатації.
    5) Зарядка. круто що ноутбук можна заряджати через Type-c в мене 2 з 3 моїх домашніх павербанків його зараджають, також добре що штатна зарядка має довгий кабель, легка та компактна, тільки не дуже добре що в будь якому сценарії ноутбук заряджається довго , якщо ще при цьому на ньому працювати то заряджається дуже довго. Також іноді підбішувало що зарядка симетрична з розємом для навушників і однакового розміру при цьому. Заряд тримає більш-менш, за 8 годиний робочий день треба буде дозаряджати 1-2 рази.
    6) Порти. Тут хіба можу констатувати їхню велику кількість. По факту користувався тільки Type-c та максимум 1 звичайним USB. Без сумніву великим плюсом є багатоцільовий Type-с, це здається найдешевша модель з таким розємом, щоправда під питанням чи це виправдано в бюджетному ноутбуці, бо монітори які будуть заряджати, передавати каритнку і бути USB-хабом , напевно починаються з ціни цього ноутбука (хоча можу помилятись).

Переваги:
    Тонкий, легкий, тихий, дешевий, ліцензійний Windows
    Недоліки:
    Скрипучий корпус, покриття легко зношується, гучний тачпад з незручними кнопками, бюджетний у всьому.
    • Юрій Островський

7) Потужність. Її тут небагато, але для простих офісних задач та навчання її вистачає. На 8 гб брати точно не рекомендую, зазвичай стільки бере на себе система. З 4К йому важко. Гарно відтворює 4к тільки на свому моніторі який FULL HD (тобто це зовсім не 4к). При підключені до 4К монітора процесор майже завжди працює на 100%, при цьому залишається всерівно тихим і відносно холодним, це без сумніву плюс, тому що зручно і комфортно працювати навіть коли він на руках. Для порівняння mini-pc з заводу був теж на 8 гб (які зжирала win11) і на ньому було важко працювати, тільки встановив 16 гб він задихав на повні груди і почав нормально працювати. Доречі хоч в mini-pc 2-ядерний процесор, але саме з 4к монітором він справляється набагато краще, свого часу відмовився від постійного користування ним із за шуму (швидкість противного кулера напряму повязана з частотою процесора, а не температурою) і великою кількістю проводів. Всеж дуже зручно підключати пристрій одним кабелем і стіл чистий і мобільність набагато вища.

• Юрій Островський

8) Ліцензійна Win11 це плюс, але довелось його налаштовувати і прискорювати щоб він швидко запускався і нормально працював. Якщо нічого не змінювати то система буде брати на себе нормально ресурсу.
      9) Клавіатура нормальна, відносно тиха, зручна , є підсвітка з двома режимами ( зручна функція). також плюс що є цифровий блок на клавіатурі. Тачпад гарний з вигляду , але не дуже у використані. Кліки дуже гучні, тугі і не інформативні.

Можливість апгрейдити цей ноутбук є недоцільною. По перше зробити це в гарантійний період самостійно не можливо, бо стоїть пломба, а через сервійсний центр це додаткові витрати, по друге апгрейд навіть банально оперативної памяті це буде ~20% вартості ноутбука, а змінити SSD то буде ще дорожче.

• Юрій Островський

Користувався Pixus ~9 місяців суто офісної роботи, вийшов з ладу без попередження, віддав по гарантії для розетки. Максимальний термін ремонту 28 днів, чекаю що скажуть.
      Поставив 5 зірок — за свою ціну непоганий, але рекомендую тільки при обмеженому бюджеті. Якщо є можливість доплатити — краще розглянути альтернативи. Взяв дорожчий ноутбук — він явно якісніший, приємніший у використанні й, імовірно, довговічніший. Бюджетні моделі — це завжди компроміси. Відчуття ненадійності через матеріали й збірку підтвердилося поломкою, хоча, можливо, це був просто виняток.
      Постійно користуюсь цими ПК відповідно порівнював цей ноутбук під час користування:
      Старенький DELL inspirion N5110 , придбаний в 2012 році за ~600$;
      mini-pc Vinga V600 з процесором AMD athlon 300U та оперативкою 16gb ~200$;
      Pixus Link 16GB ~320$;
      Acer TravelMate P6 TMP614-52-55AF куплений на заміну цьому ноутбуку ~580$
      Повноціний потужний ПК;

з 4к йому важко , корпус скрипучий та слабкий . можна брати тільки на 16 гб

Переваги:
    Тонкий , тихий , дешевий
    Недоліки:
    Ненадійний
    • Юрій Островський

Плюсом без сумніву є його тихість та те що майже не гріється . Всі болти в корпусі не тримались і постійно відкручувались, бо поганий фіксатор різьби із за цього корпус стає постійно ще більш скрипучим чим є з заводу. Покриття корпусу не стійке , стирається відносно швидко від простого контакту поверхонь .
      Перестав вмикатись через 9 місяців роботи.
      З мінусів також дуже довга зарядка, брати потрібно тільки версію на 16 гб, дуже часто 8 гб оперативки постійно зайняті в роботі навіть при малих навантаженнях . при підключені 4к монітору процесор майже завжди на 100% , навіть при простих офісних задачах є підтуплювання ( на власному моніторі вистачає потужності).
      Придбав замість нього Acer TravelMate P6 TMP614-52-55AF , він хоч і майже вдвічі дорожчий , але справді коштує тої доплати. Цей раджу до придбання тільки якщо бюджет дуже обмежений і це при умові що він прослужить декілька років, мені не пощастило , можливо поодинокий випадок

• Дмитро П

Я би порадив придбати вам Apple на процесорі M втричі дорожче за Acer, але переваги там є)))
      Ну вибачте, маячня повна.
      Якщо у людини є тільки 12-14 тис, ви пишите купив вдвічі дорожче.
      «Трішки» доплатив це зарплати у регіонах.

• Представник бренду

Добрий день, Юрій Островський !
      Дякуємо вам, за відгук.  Нам прикро, що ви стикнулись з такою ситуацією. Нагадуємо вам, що є офіційна гарантія 12 міс. Протягом якої, ви можете звернутись до сервісного центру Pixus і безкоштовно відправити ноутбук на тестування. Кваліфіковані інженери виправлять всі недоліки, які виникли в процесі експлуатації. Контакти є на офіційному сайті Pixus і в інструкції споживача.

Нам прикро також, що залишились не поміченими такі характеристики ноутбука Pixus Link:
      Офіційний ліцензований Windows 11 Pro,
      Можливість збільшення оперативної пам’яті (наявний 1 слот оперативної пам’яті SO-DIMM DDR4 до 32 ГБ),
      Можливість збільшення вбудованої пам’яті: наявний 1 слот М.2 SSD до 4 Т,
      Наявність повнофункціонального роз’єму Type-C з підтримкою зарядки USB-PD (можете заряджати від power bank),
      Наявність мережевого роз'єму RJ-45 (1Гб/с),
      Наявність роз'ємів  HDMI, TF-CARD слот, 3 х USB 3.0,
      Підсвітку клавіатури і шторку приватності.

Порівнювати з ноутбуком Acer з 14" діагоналлю  і без офіційної Windows за ціною 23999, на нашу думку, не доречно. Компанія Pixus вважає, що технології повинні бути доступними кожному. Наша мета — створювати інноваційні продукти, які спрощують життя, підвищують продуктивність та відкривають нові можливості для наших користувачів.

• Андрій Волошин

Недостає інформації в інструкції про необхідність зняти захисну плівку єкрану, потягнувши за зелений ярличок.

Недоліки:
    Недостає інформації в інструкції.
  • Дмитро Малишко

Все супер

• Представник бренду

Добрий день, Дмитро Малишко!

• Ольга

За місяць використання для офісних задач та інтернету не було жодних проблем. Екран подобається, звук гарний, швидкий. Цілком задоволена

Переваги:
    Ціна, технічні характеристики, встановлено Windows 11
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Представник бренду

Добрий день, Ольга!

• Людмила

Доповнюючи свій попоредній відгук (так як є ліміт кількості символів у відгуку), зазначу наступне:

Кути огляду екрану досить пристойні. У порівнянні з TN матрицями — це взагалі небо й земля. Кольори не тусклі, і не кислотні "вирвиоко". Соковиті природні кольори, не втомлюють очі. Яскравості підсвітки екрану в освітленій кімнаті вистачає. Навіть 50-60 % рівня яскравості.

Батарея при повному заряді впевнено тримає десь - від 4 до 5 годин, в залежності із чим саме працювати на ноуті.

Звук досить якісний. Гучності вистачає як для перегдяду відео, так і для музики.

Із інженерних рішень "приколупатися" можна хіба що до занадто близького розташування роз'ємів DC (для зарядки) та USB Type C. При одночасному всуненому штекері зарядки DC звичайний штерер USB Type C, звісно, без проблем заходить в порт (місця вистачає) але ось Флешку вже не увімкнути в порт Type C.

Ну і щоб геть сильно "приколупатися", як на мене, дивне рішення створити одного діаметру отвори роз'ємів для зарядки DC з лівого боку і комбінований роз'єм для навушників Mini jeck справа — 3,5 мм. Ще й дзеркально розташовані. Хтось може переплутати ))). Але це все дрібниці. Я не відношу це до якихось суттєвих недоліків.

Зарядний пристрій у ноутбука свій фірмови Pixus. Кабель міцний, надійний. Сам блок живлення досить компактний (як для ноутбучних зарядних пртстроїв). 12v 36W. Штекек зручного форм-фактору — L-образний (кутови), що досить зручно, і не перегинається квбель.

У такому сегменті цей ноутбук із такими характеристиками, як на мене, найкращий вібір на сьогодні!

Добрий день, Людмила!
      Нам дуже приємно, що ви високо оцінили ноутбук Pixus Link. Ваш чудовий і детальний відгук, допоможе іншим користувачам зробити свій вибір. Ще раз дякуємо вам і приємного користування.

• Виктор Половиков

Долго выбирал ноут под свои задачи с учетом зимы без света. Задачи обычные, но требовавшие именно ноутбука и работы с долгим отключением света. Долгоживущие по питанию модели в среднем оказались раза в 2 дороже моего выбора. Я выбрал эту модель и к ней пауэрбанк с объемом и мощностью позволяющий сделать почти 2 зарядки ноутбука. В итоге получил недорогой и приличный компьютер и дополнительное универсальное питание. Это добавило +20% к цене, но решило все мои задачи. Батарея самого ноутбука при выполнении основных задач держит спустя пол года покупки в районе 3-4 часов. Спасибо за наличие type-c отдельное. Мне понравилось в модели, что есть подсветка клавиатуры, что при работе в темноте добавляет комфорт. Месяц назад поставил из любопытства на ноут видеоредактор монтажа DaVinchi и к удивлению понял, что вполне можно монтировать небольшие проекты. Одним словом при небольшом бюджете и обыденных нуждах я рекомендую этот ноут. Кстати, года 4 назад купил планшет PIXUS и он до сих пор работает без проблем. Что тоже слегка повлияло на мой выбор.

Переваги:
    Соотношение цена/качество, довольно легок, решение большинства офисных задач, подсветка клавиатуры, разъем type-c и предустановленная windows 11
    Недоліки:
    были задачи, когда возникало желание более мощного процессора, но принципиальных нет.
    • Представник бренду

Добрий день, Виктор Половиков!

• Олексій Ш.

Взагалі робить нормально, виконує свої задачі. Підійде для домашнього користування.

Переваги:
    Невелика вартість.
    Недоліки:
    Не дуже швидко виконує складні програми.
    • Представник бренду

Добрий день, Олексій Ш.!

• Людмила

Пройшов вже 1 місяць з часу покупку цього ноутбука. З огляду на цей термін користування надам свій відгук.

Ноутбук дуже сподобався: приємній гарний колір, дизайн, добротно зібраний (нічого не люфтить, все підігнано ідеально).

ЕКРАН: матовий, яскравий, немає жодних засвітів. Кольорова передача хороша. Не "синить", не "жовтить". Є в ОС Windows і інші опції щодо налаштування кольору в залежності від вмісту – але краще не вмикати, інакше на сайтах буде не завжди коректно відображати пастельні і сірі кольори. Це проблема не ноутбука, а опція Windows.

КЛАВІАТУРА: тиха й тактильно приємна, є підсвітка клавіш. Єдине, до чого можна "приколупатися", що клавіші хоч і матові, але при тривалій роботі з набором тексту — трішки залишаються плями від пальців. Але це елементарно вирішується протиранням м'якенькою мікрофіброю із спеціальними засобами для догляду за компютерною технікою та гаджетами.

СИСТЕМА: все працює, нічого не тормозить, порти USB працюють, кардрідер також. LAN порт, та порт HDMI немає змоги перевірити. Єдине занепокоєння щодо розміру (по висоті) порту LAN порту (RJ-45). Але тут в запитаннях представник бренду Pixus мене запевнили, що у ноутбуці стандартний розмір порту RJ-45, і слім-фіксатор має ще додатковий хід під натиском, при всуненні в порт конектора з інтернет-кабелем. Без проблем ноутбук тягне останню версію Photoshop, офісні програми, програми редагування відео, типу CapCut тощо.

Єдина проблема, з якою довелося самостійно розбиратися, це те, що декілька разів повністю заряджений і вимкнутий ноутбук (без під'єднаного кабеля живлення) за ніч розряджався повністю. І довелось спочатку шукати причину на програмному рівні, за допомогою ChatGPT ))))), так як ніяких проблем із батареєю помічено не було, добре тримає заряд. А тут ні з того, ні з сього вимкнений і повністю заряджений ноутбук сам за ніч розрядився повністю до 6% заряду акумулятора. Виявляється в ОС Windows є в налаштуваннях ЖИВЛЕННЯ опція "Увімкнути швидке завантаження (рекомендовано)". І за замовчуванням стоїть галочка. Дана опція відповідає за швидкіше завантаження ПК після вимкнення. Тобто, при ввімкненій опції у ноутбуці не повністю вимикається електроживлення компонентів тощо. І можливе пробудження та приєднання до Wi Fi тощо. Також і в BIOS є одне налаштування, яке може впливати на пробудження системи й роботу певних компонентів, навіть коли ноутбук вимкнений — Wake On PME (Power Management Event). Коли вимкнути [Disabled] цю опцію і опцію в налаштуваннях Windows щодо електроживлення, в про яку було згадано вище, ноутбук більше не розряджався сам у вимкненому стані без під'єднаного кабелю електроживлення.

Ноутбук був куплений у середині лютого 2025 року. Дата виготовлення, зазначена на упаковці — січень 2025 року. Тобто, з найновішої партії.

Рекомендую даний ноутбук Pixus Link!

• Юлия Гулюк

Гарний ноутбук за свої кошти. Купили сину для школи. Задоволений!

Добрий день, Юлия Гулюк!
      Дякуємо вам, за гарний відгук. Приємного користування!

• Марія

Дуже зручний,працює швидко і тихо, для навчання найкращий варіант.

Переваги:
    Чіткий звук, дизайн
  • Леся Загородня

Доставили бистрої,працює добре.

Переваги:
    Батарея.
  • Володимир Приходько

Дуже довго думае

Переваги:
    Недоліки:
    Бюджет
    • Представник бренду

Добрий день, Володимир Приходько!
      Процесор Intel N100, це процесор 2023 року випуску. Його оцінка продуктивності в різноманітних порівнювальних тестах (наприклад Versus) вище ніж в Intel Core i3 10 gen (Core i3 10100). 8 ГБ оперативної пам’яті достатньо для сучасної офісної роботи при умовах багатозадачності: коли відкрито багато вкладок в браузері, та одночасно працюють декілька програм. За бажанням ви легко зможете збільшити обсяг оперативної пам’яті аж до 32 GB. Такий великий обсяг оперативної пам’яті потрібен для швидкої та стабільної роботи з великим обсягом даних, наприклад в програмах Excel, BAS "Бухгалтерія", або при програмуванні та тестуванні додатків в IT роботі.

Отже, ваш відгук «довго думає» скоріш за все пов’язаний з тим що, встановлено не ліцензійне шкідливе ПО, або ви використовуєте програми або ігри, вимоги яких перевищують можливості процесора. Також причиною може бути відсутність встановлених останніх оновлень Windows.

• Представник бренду

Наші поради: не використовувати не ліцензійне шкідливе ПО, при наявності видалити, або зробити скидання до заводських налаштувань. Перед використанням програм та ігор, ознайомлюватись з їх вимогами до системи та використовувати відповідні. Перевірити в Windows Update наявність останніх оновлень і встановити їх.

• Чуприна Ольга

Доброго дня. При запуску, вході в обліковий запис, пише що немає підключення до інтернету. Хоча інтернет підключений.

• Представник бренду

Добрий день, Чуприна Ольга!
      Ми не можемо бути впевненими, що кабель який ви під’єднали до роз’єму Rj45, забезпечує з’єднання з інтернетом. Перезавантажте ноутбук (довгим натисканням клавіші вимкнення (10 сек.)) і спробуйте знову пройти перше налаштування. Також спробуйте налаштувати перший вхід через wi-fi. Якщо залишиться питання, або потрібна буде допомога кваліфікованих інженерів, зв’яжіться з сервісом Pixus. Контакти є на офіційному сайті Pixus, або в інструкції користувача.

• Михайло Зелинський

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Переваги:
    ++++++++++
    Недоліки:
    ----------
  • Вадим Цинчик

Для своєї ціни норм

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Не має
  • Тонка Шпіонка

На жаль, після кількох місяців неінтенсивного використання вентилятор почав видавати стукаючі звуки, а на екрані з'явилось кілька вертикальних ліній.

• Представник бренду

Доброго дня, Тонка Шпіонка!
      Дуже прикро що у вас з’явились проблеми з ноутбуком, гарантій строк складає 12 місяців , будь ласка зверніться до нашого сервісного відділу

• Представник бренду

Добрий день, Тонка Шпіонка!
      Компанія Pixus, виконала гарантійні зобов'язання в повному обсязі. Було додатково проведено профілактичну чистку. Приємного користування.

• таня боровик

Я дуже задоволена цєю покупкою.Дякую

Переваги:
    Добре працює,зручний,хорошй звук
    Недоліки:
    Не має
  • сергій

Тонкий дегкий тримає заряд норм. За таку ціну офісний ноут - ідеал

Недоліки:
    Не знайдено
  • Олександр Булойчик

Приємний на дотик ,швидкий гарний але велике АЛЕ дуже тихий звук. Щоб щось почути треба прислухатися. Куплявся на подарунок і така неприємність (

Переваги:
    Гарний,легкий ,швидкий відтворює 4к без проблем
    Недоліки:
    Дуже тихий звук
    • Представник бренду

Доброго дня, Олександр Булойчик!
      Жодних проблем з гучністю не повинно бути, тому, що в Pixus Link встановлено Box динаміки гучності яких достатньо як для конференцій, так і перегляду фільмів.
      Насамперед перевірте налаштування гучності в системі, та окремо на сайті, плеєрі чи іншому програмному забезпечені.
      Якщо у вас виникли труднощі, то ви завжди можете завернутися до нашого сервісного відділу
      Контакти є на офіційному сайті Pixus та в інструкції користувача.

• Олексій Єгоров

Взагалі по звучання все добре,

• Валерія

За ці гроші, як непрофесіонал, скажу що хороший. Купили 3 шт, по одному кожному для закриття власних потреб (офісна робота, навчання).
    Тиждень роботи, нарікань особливих нема. В майбутньому буде видно.

Переваги:
    Ціна/тех.характеристии, ліцензійна ОС
    Недоліки:
    За цю ціну не сказала б що недолік, але враховувати в сучасних реаліях думаю варто: батарея тримає не довго (час не засікала, але у випадку відключень на 7 годин користування не вистачить).