- Таїса Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороше скло
Доброго дня, Таїса. Дякуємо за відгук. Приємного використання
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
22 вересня купив це скло.
Клеїв сам, вийшло ідеально, жодних бульбашок.
Ні з того ні з сього один із кутів почав відклеюватися.
Спроби приклеїти назад марні, все одно відклеюється.
Не можу зрозуміти причину чому так сталося. Зараз перед вибором якесь скло взяти.- Переваги:
- Недоліки:
- почало спонтанно відклеюватися
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую хорошее стекло наклеел с первого раза
- Переваги:
- Цена качество
Доброго дня, Сергей. Дякуємо за відгук. Приємного використання
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую
- Переваги:
- Якість, ціна
- Алина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стекло приятное на ощупь и красивое. Ношу пока не долго подробнее сказать не могу. Что надо учесть так это то - что оно плоское и по краям есть маленькие отступления (которых я не вижу, мне об этом сказали когда клеили)
Сколов пока нет, но я и не роняла - Тимченко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не в первый и не в последний раз заказываю у вас стекло, всё пришло упаковано, без брака, подходит чётко
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер, все підійшло, клеїться легко, без пухирців.
Доброго дня, Лариса. Дякуємо за відгук. Приємного використання
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая защита екрана
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальне скло за невисоку вартість. Приклеїлося без зайвих заморочок, повністю прилягло до поверхні дисплея. Якість дисплея не змінює. На перший погляд міцне міцне
- Переваги:
- Недороге
- Недоліки:
- .
- СтепанПродавець: Rozetka
Я радий, що зміг придбати таке бюджетне, але при цьому надійне захисне скло для свого новенького телефону. Воно надзвичайно якісне та дуже міцне. Скло прекрасно виконує свою основну функцію: одного разу мій телефон впав на екран, але воно прийняло весь удар не себе та залишило смартфон неушкодженим. Скло дуже легко клеїться, можна спокійно впоратися в домашніх умовах. За розміром підходить добре, тонке та екран не затемняє. Найкраща модель захисного скла з усіх можливих. Раджу!
- Переваги:
- Ціна, якість, поклейка, захист, розмір, прозоре
- Недоліки:
- Не знайшов