- AI аналіз відгуків210 відгуків: позитивний: 93%, нейтральний: 5%, негативний: 2%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Это топовая бумага из-за ширины. У меня противень 36см шириной и вся бумага из обычных магазинов в районе 25см. Из-за этого был перерасход бумаги т.к. я ее в 2 ряда отматывал и всегда всё равно всё протекало на противень т.к. по центру был разрез. Эта бумага идеальна и покрывает весь противень целостно. Зачет!
Очень зря что в характеристиках не пишут ширину. Если бы не отзыв с предыдущим фото на котором указана ширина - не купил бы.
На моем фото сравнению с обычной узкой бумагой.
У меня тоже рулон по краям не до конца в пленке. Только я не пойму в чем проблема, если она кладется в духовку и все микробы всё равно сгорают при 200 градусах.. А спецом ее никто в грязь краем явно не кидал.- Переваги:
- Ширина 38см
- Недоліки:
- Рулон намотан не на картонную бабину, а сам на себя
- Юлія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це найкращий пергамент, який я будь-коли використовувала. Купила його один раз – «на пробу» – і тепер користуюся лише ним. Самі переваги:
- широкий, підходить до мого дека (раніше аби застелити деко доводилося класти два відрізи, що було не зовсім зручно та зовсім не економно);
- до пергаменту нічого ніде не пристає, не прилипає (вистеляю ним деко навіть для запікання м'яса та картоплі – весь жир збирається на пергаменті та не протікає, не бруднить деко);
- під час випічки (наприклад, хліба, печива, тощо) можна використовувати не по одному разу (у мене буває виходить і по 3-4 рази);
- великий об'єм рулону – на довго вистачає (мені минуло разу вистачило мало не на рік).- Переваги:
- Широкий, великий об'єм рулону, ну дуже економний, гарної якості – найкращий
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Найкращий пергамент серед тих, якими я користувався. Порш серед пергаментів :))
- Мар'яна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пергамент БОМБА! Це найкращий пергамент, повірте, ви не пошкодуєте.Перевірила на випічці, на одному листі змогла спекти 8 коржів до наполеону, це великий плюс і економія! Метраж великий, думаю вистачить більше ніж на рік!
Він не пригорає до випічки, ФрекенБок нехай сховається. Рекомендую всім!- Переваги:
- Найкращий з усіх,які тільки пробувала!
- Недоліки:
- Жодних
- Лариса Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Бумага очень понравилась ,советуем всем не пожалеете.
- Переваги:
- Супер класс
- Євгеній П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь папером років 6, оптимальне рішення для сучасних духовок з широкими деками, звичайний не покривав все деко як не розверни - цей же покриває повністю і деко завжди чисте, навіть при запікання чогось мокрого крізь нього на деко лише трохи просочується вологи, а жир майже не проходить, не пригоряє нічого. На одному шматку можемо спекти 5-6 дечок рогаликів і не пригорить, безе також добре відстає на відміну від дешевшого темнішого пергаменту. Часто загортаю м'ясо для запікання (грудинку, шинку) сік не витікає на деко, перестав купувати фольгу :)
Дякуємо за відгук
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний пергамент як за "ціна-якість". Розмір великий, такий як треба. Вже не вперше купили тут його. Дивлюсь, в описі досі є про 5-7 разів можливого використання)) Це як жарт. Він після першого використання вже як мінімум виглядає не дуже, не те щоб ще раз на ньому готувати) По краях взагалі сиплеться як труха)
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь цим пергаментом для випікання вже не вперше — якість на висоті. Це силіконізований папір, тому до нього абсолютно нічого не прилипає й не пристає, що значно полегшує процес приготування.
Ширина ідеальна — якраз на весь деко, тому не потрібно нічого підганяти чи накладати в кілька шарів, як буває з вузькими рулонами.
Рулону 50 метрів вистачає більше ніж на пів року навіть за регулярного використання. Рекомендую всім, хто часто готує — не пошкодуєте.
Важливо: якщо ви шукаєте звичайний, не силіконізований пергамент, то це не той варіант — цей саме з покриттям.
Цей пергамент підходить як для газових плит, так і для електричних, але майте на увазі, що він не повинен контактувати з прямим вогнем.
Висновок: дуже якісний і зручний пергамент. Однозначно вартий своєї ціни. - Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це, найкращій папір, яким я користувалась!
- Переваги:
- Широкий,економічний,силіконізований.
- Олег Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пергамент хорошего качества.
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купую пергамент вдруге.
Супер!
Рекомендую!- Переваги:
- Ціна/якість, нічого не прилипає при випіканні.
- ЖаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасно, можно даже два раза использовать
- Переваги:
- Одни достоинства
- Юля С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пергамент обалденный, я первый раз взяла этой фирмы и безумно довольна. Выпечка отлетает от него)
- Переваги:
- Качество отличное,цена хорошая
- Ткаченко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный пергамент и большая ширина
- Переваги:
- Удобно пользоваться. Большое количество. Хватает на долго
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший пергамент, хорошее соотношений цена-качество, широкий
- Переваги:
- широкий хороший по качеству пергамент, и по цене тоже
- Недоліки:
- не вижу
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Бралось із за ширини. Підходить ідеально під дека духовки Bosch. Температура випікання до 220 ºC.
- Переваги:
- Якість, ширина, довжина, ціна.
- Михайло М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер папір. Кращий за фрекен бок. Білосніжний, мякий, не пригорає. Деко після нього залишилось чисте. Сторонніх запахів немає
- Переваги:
- Рекомендую, все вище перераховане, вистачає на 100 раз, по 0,5 м.
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Самый классный пергамент, не пригорает, не прилипает, дополнительно смазывать не нужно. Рекомендую!!!
- Переваги:
- Самая лучшая.
- Недоліки:
- Их нет.
- Васильченко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я осталась довольна товаром! Рекомендую.
- Переваги:
- Не пригорает выпечка.
- Недоліки:
- Не обнаружила.
- Ната Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це найкращий пергамент зі всіх, що я пробувала, одним словом він ідеальний! (і за розміром і за якістю)
- Переваги:
- Завдяки відгукам, спробувала і дуже дуже задоволена)))
- Недоліки:
- Не їснує
- Інна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Випікаю раз на тиждень і мені вистачає на пів року. Не прилипає до випічки. Як печу печиво, то можу вдруге використати
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класний для випікання. Але промок під тортиком за ніч у холодильнику. Не уявляю, як його можна використовувати доя обробки мяса чи риби )) але брала власна для випікання, тож задоволена.
- Переваги:
- Супер для випікання
- Вячеслав
Деко під ним також в маслі (жирі), просочується
- Кравченко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пергамент супер!!! Якісний,не тонкий і розмір гарний.
- Переваги:
- Дійсно на одному листі можна декілька раз пекти ,вже готувала бісквітні коржі.Спекла 4 шт.на одному листі.Не потрібно змащувати.
- Недоліки:
- Немає.
- Наталья О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Самый лучший пергамент из тех, которыми я пользовалась. Использую его в основном для электрогриля. Рекомендую. 10 из 10
- Переваги:
- Широкий, на долго хватает.
- Кирилл Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Качественная
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пергамент цієї фірми купую вже 4 раз поспіль. Задоволена, всім рекомендую!
- Переваги:
- В порівнянні з іншими виробниками, адекватна ціна, великий метраж, прекрасна якість!
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре. Продавець швидко вирішив проблему та компенсував товар за свої кошти. Дякую
- таня П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Качество
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Найкращий
- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Папір цього виробника купила в перший раз, сподобався, гарної якості, вистачить надовго
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купую вже вдруге, вистачає надовго, майже на рік, при тому, що досить часто випікаю та не економлю у використанні.
- Переваги:
- Вистачає на довго, не пристає. Ціна/якість
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Топ за свои деньги
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний папір
- АлесяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный пергамент! Широкий что позволяет сразу закрыть большой противень. Не пригорает, не пристаёт. Большой рулон, хватает надолго. Покупаю сама и рекомендую знакомым.
- Переваги:
- Большой рулон, широкий, отличного качества
- Недоліки:
- В данном товаре их нет
- Лариса Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже якісний
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Постоянно берем , очень довольны. Размер позволяет сразу одним куском покрывать протвень