Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Акумуляторна коса Procraft PTA24 (2 АКБ та ЗП) (0 30242)

Оцінка користувачів 4.48/5
  • AI аналіз відгуків
    60 відгуків:  позитивний 76%, нейтральний 14%, негативний 10%
    В цілому, користувачі залишаються задоволені акумуляторним тримером Procraft, особливо відзначаючи його легкість, зручність та ефективність для невеликих ділянок. Основними перевагами вважають малу вагу, простоту у використанні та хорошу вартість за свої функції. До недоліків найчастіше відносять слабку потужність для складних завдань і неідеальну якість окремих комплектуючих, особливо акумуляторів і ножів. Частина користувачів скаржиться на комплектацію (інструкція, зарядний пристрій), однак більшість відзначає, що тример відповідає своїй ціні та підходить для простих побутових потреб.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купив тут. Комплект перевірив вдома, все в наявності. Акумулятори 2 шт і по 2 А, а не 1,5 А.. прийшли майже з повною зарядкою, на 15 хв поставив, підзарядив до повного. Зібрав, але з кожухом трохи погрався.. сьогодні покосив близько 1 сотки в полісаднику, прекрасно. Потужності майже вистачає, особливо з металевим ножем, який набагато краще за пластикові, той через 15 хв розлетівся, бо торкнувся малини... Одного акумулятора вистачило на 30 хв, прекрасно..Загальне враження позитивне. Для невеликих площ, тіпа клумб і в дворі на кульбабі, подорожнику, і травиці 10 см це саме то, щоб мотокосу не таскати...мені сподобалось.

Переваги:
    Легкий, акуратний, добротний, як на свою вартість.
    Недоліки:
    Штангу треба на 10 чи 20 см більшу, бо для людей з ростом 180 буде замала трохи... І кут головки щоб ще одне положення добавити.
    • Представник бренду

• Владимир Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сегодня забрал с Точки выдачи. В моей косы комплектация 2 аккумулятора по 2А/ч. А не 1,5A/ч как заявлено в характеристике. Был приятно удивлен.

Переваги:
    Легкая простая в управлении. Надеюсь гарантийный срок отработает.
    Недоліки:
    Нет пока.
    • Представник бренду

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

за такі гроші - фантастика. виконує свої задачі ідеально

Переваги:
    стриже як скажена. батарей вистачає кожної довше ніж мене, комплектація , ціна
  • Наталія А***

Чудово справлялась з покосом трави 2025 році

• Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме наш інструмент. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з новим інструментом.

• Сергій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Коса норм, за свої кошти та призначення топ.Рекомендую.З нею навіть справиться дитина.

Переваги:
    Мала вага. Практичність.
    Недоліки:
    За сезон роботи не знайдено.
    • Представник бренду

• Наталия П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер для мене як для жінки дуже зручна легка, акумуляторна коса ,зібрала сама по відео в ютуб, для невеликих ділянок супер ,одного акумулятора вистачає на хв 40 роботи - Може більше бо заряджений був на половину ,і в мене маленька ділянка трави перед забором , рекомендую!!!

Переваги:
    2 акумулятори ,легка і зручна у використанні
    Недоліки:
    покі не побачила недоліків
    • Представник бренду

• Олег Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нормальний товар, косе свіжу траву, для приватного будинку підходить

Переваги:
    Мобільна
    • Представник бренду

• Дмитро У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна коса для невеликої трави, хоча якщо велики колоски починати обрізати з верху теж добре виходить, дякую за гарний товар !!! Тільки докупити акумулятор більш потужний й буде взагалі топ )

Переваги:
    Для приватної садиби те що треба
    Недоліки:
    Акумулятор слабкий вистачає на 15-20 хвилин безперервної роботи
    • Представник бренду

• Іван Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На свої гроші - найкраща. Акумулятор тримає добре, навіть при відносно довгому застосуванні. За рік заряджав аж три рази. Для домашнього використання саме то.

Переваги:
    Вартість
  • Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Легка, мобільна. Заряду акумулятора вистачає на 40 хв. безперервної роботи. Швиденько і тихо підкосити 2-3 сотки чудовий варіант..

• король в***

• Анастасия А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Легка у зборі, та легка в роботі. Купувала мамі для роботи. Їй сподобалось, легко та швидко працювати.

Переваги:
    Ціна та якість
    • Представник бренду

• Олег Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличный тример для травы.
    Всё работает без нарикань.
    Быстрая доставка.

Переваги:
    Отлично работает, 3 года гарантии.
    • Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.

Раді чути, що акумуляторна коса Procraft PTA24 повністю виправдала ваші очікування та працює без зауважень.

Приємно, що ви відзначили ефективність роботи інструмента, швидку доставку та тривалу гарантійну підтримку.

Бажаємо вам комфортної та продуктивної роботи. Дякуємо, що обрали Procraft!

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Легка, зручна, зрозуміла. Для невеликих ділянок та доглянутих газонів.

Переваги:
    Легка, зручна.
    Недоліки:
    Тільки для доглянутих газонів. " Хащі" не візьме, трава наплутується на леза.
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.

• Крістіна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Для обробки невеликої території, саме те. Зі своєю задачею справляється. Приїхала заряджена. Пропрацювала 20 хв на одній батареї, і ще лишився заряд. Рекомендую

Переваги:
    Легка, компактна.
    Недоліки:
    Не помітила
    • Представник бренду

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сьогодні отримали і вже неодноразово випробували.Порівнювати ні з чим,але цією моделлю дуже задоволені.Все сподобалось,легка,всюди можна підлізти.,Заряжається приблизно 1.5 години.В роботі хвилин 20-30(не засікали).Рекомендую.

Переваги:
    Зі своїми обов'язками справляється на 100%
    Недоліки:
    Поки не виявили.
    • Представник бренду

• Катя П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класна штука для мене як для жінки , був заряджений 1 акамулятор , поставила ножі , 40 хвилин косила . Все супер .дякую.

Переваги:
    Все клас
    Недоліки:
    Не виявили
    • Представник бренду

• Еріка К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Просто бомба, все дуже класно

Переваги:
    Класна
    Недоліки:
    Не має
    • Представник бренду

• Вадим К***

Все чудово

• Людмила Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Легкий та надійний у використанні!

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Для невеликого домогосподарства саме те. Не потрібно ніяких шнурів. Рекомендую.

Недоліки:
    Немае
    • Представник бренду

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер.Щоб я без неї робила.
    Сусіди побачили,також купили

Переваги:
    Ціна,компактна,справляється з усим

• Іванна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже задоволена цією манюнею. Звичайно її не можна порівнювати з бензо- чи електрокосаркою, бо вона не така потужна і треба довше косити, але вона така легенька і не потребує ні шнурів, ні бензина. Навіть жінка справиться з нею. Дуже задоволена, що придбала її. Рекомендую в кого не дуже великі території.

Переваги:
    Легенька, маленька

• Юлія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Трилер чудовий, для невеличких ділянок і жінок незамінна річ. Зручний, компактний, легенький.

Переваги:
    Все ок

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Звичайний тример, вартує своїх коштів. Акумулятор: збірка 5*2000mAh, при намотуванні трави давиться. Працює впевненіше і довше на макітовському акумуляторі.

Переваги:
    Малошумний.
    Недоліки:
    Потужності замало. Ножі бояться твердих перешкод.
    • Представник бренду

• Галина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер для вузьких місць та маленьких ділянок. Працює добре. Відповідає очікуванням.й опису.

Переваги:
    Зручна та легка

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Легка у збірці (я -жінка, зібрала швидко і легко).
    Досить потужна. Висота регулюється.
    Легка у використанні, жінкам саме те, або людям, які мають хворобу спини.

Переваги:
    Вага, простота у збірці, легкість у використанні, для своєї вартості досить потужна
    Недоліки:
    Трохи болить палець тримати кнопку ввімкнення, але таке у багатьох електро/акумуляторних косах
    • Представник бренду

• Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Доброго дня. Акумуляторною косою дуже задоволена

• Людмила Д***

Товар чудовий

• Илона
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купувала для себе, хотілося легеньку і акумуляторну. Повністю відповідає вимогам! АКБ вистачає мінут на 40. Досить щільну траву косить.

Переваги:
    Легка, на акумуляторі, легко косить.
    Недоліки:
    Поки не виявлено)
    • Представник бренду

• Олександр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Як для зими, то супер! Гарненька, невеличка та працює тихенько. Звичайно, викошувати нею влітку цілі ділянки не збираюсь, а от біля будинку, навколо троянд - саме те. Схопив та підкосив. Додалась до вже наявних в мене акумуляторних міні цепної пилки та секатора: тепер в мене вже 4 взаємозамінних акумулятора. Працюй скільки завгодно. Сподіваюсь, якість не підведе.

Переваги:
    Порадували акумулятори по 2АГ замість заявлених 1.5. Взаємозамінність акумуляторів всієї придбаної техніки. Та й ціна зараз чудова.
    Недоліки:
    Чомусь не було знижки за оплату карткою Розетка. То вибрав Оплату в магазині.
    • Представник бренду

• Олександр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Досвід використання у навантажені відсутній.

Переваги:
    Легка у збірці, портативність за рахунок акумуляторів, ціна.
    Недоліки:
    Не виявив.
  • Юрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороша коса. Не бензинова звичайно,але потужності для догляду за невеликим двориком вистачить, берем вже другу таку ,батькам.

Переваги:
    Тиха,легка добре ріже, заряд більше 30хв тримає.акумулятори з індикацією рівня заряду,дуже корисна функція
    Недоліки:
    Поки немає
    • Представник бренду

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прикольний тример, з упаковки батарея хвилин 15 на пробу косила,не садили повністю, стоїть на зарядці, потім продовжимо тестувати. Перші враження непогані. Ножі пластикові об камінці ломаються,але їх повно в інтернеті.замовив одразу в запас 50шт по 5грн можна брати. Траву бере нормально де густіша інколи намотує, поки подобається. Хоча після бензинової трохи малувато потужності

Переваги:
    Тихенька,легка.
    Недоліки:
    Напої не охолоджує, дерева не пиляє
    • Юрий К***

Доповню трошки, молоді вишеньки діаметром як карандаші рубає на ура металевими ножами. Хороший жужик

• Представник бренду

• Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за доповнення відгуку.

• Микола Г***

На сво гроші норм!

Переваги:
    Компактність, ціна!
    Недоліки:
    Поки не виявив
    • Представник бренду

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це шайтан машина, дуже задоволена,купувала для дачі, єдиний недолік що акамулятори швидко сідають одного вистачить хвилин на 30. Доречі де можна замовити додаткові ножі саме Procraft ніде їх не знайду

Переваги:
    Легка, економна швидка
    Недоліки:
    Поки не ромітила
    • Олександр Ч***

Додаткові ножі можно придбати на оф. сайті

• Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за відгук. Нажаль аксесуарів до тримерів зараз немає в наявності на сайті Розетка.