Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Шурупокрут акумуляторний ProCraft PA18Pro з 1 АКБ 2 Аг та ЗП (001816)

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Вячеслав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шурупокрут замовив, отримав, перевірив-все працює, комплектація повна. До самого товару претензій ( поки що) нема. Але ситуація в наступному- при отриманні замовлення на Новій почті повідомили, що товар розпакувати вони не мають права, тому ще кейс був "заламінований". Як можна перевірити хоча б комплектацію, не розпаковуючи кейс з інструментом, я не знаю. Якщо при розпакувані дома чогось не вистачатиме, як потім довести,що комплектація була не повна?? Або взагалі сам шурупокпрут не працював би? Теж саме було на пункті видачі Розетка, коли замовляв павербанк- хотів перевірити ,чи працює- сказали не можна розпакувати,бо " заламінована" упаковка. Хотілось би перевіряти товар перед тим, як платити за нього.

Переваги:
    Маленький, зручний, батарея 2 ампера.
    Недоліки:
    Ще не знаю. Не працював ним. Але на перший погляд сподобався.
    • Сергій

так під відеофіксацію дома перевіряйте. Я так завжди роблю із товаром із Китаю - пару разів допомагало, кошти повертали без зайвих запитань. Трохи не зручно але є доказ що покупець не придумав проблему

• Віталій А***

Не знаю в якому це місті... У нас в Харкові я все перевіряв при отриманні. Даже телефон за бажанням відкривали, включали. І даже такий же точно шуруповерт. Відкрили, перевірили,працює.Забрав.

• Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Маленький, але потужний. Робив тільки отвори в дереві. Ну це як в масло. Акумулятор навіть не розрядився ні на одне ділення.

Переваги:
    Маленький. Надійний, міцний. Йде з коробкою для шуруповерта.
  • Богдан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний крутний момент. Акумулятор тримає нормально

Переваги:
    Ціна якість
    • Представник бренду

• Евгений

Соответствует описанию. Выглядит довольно качественно

• Ігор У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Маленький звір, крутить дуже гарно, для дому і не тільки те що треба

Переваги:
    Якісний товар, швидка доставка

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Видон крутой, сделано с душой- добротно, работает четко и мощно... Долговечность ...время покажет! Доставка быстро, все норм.

Переваги:
    Дизайн
    Недоліки:
    Пока нет
    • Представник бренду

• Остапенко О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добрий шурупокрут, для побутових потреб. Приємно здивував акумулятор 1,5а/години, він важчий за мій і потужніший ніж 2 а/години від мініпили ланцюгової, теж від прокрафт.

Переваги:
    Добра якість за невеликі гроші, швидка і безкоштовна доставка через розетка. Крутящий момент досить сильний. Рекомендую!
    Недоліки:
    Має невеликий люфт акумулятор, приклеїв гумку від пеніцилінової пляшечки, люфт зменшився, на функцію не впливає.
  • Ольга Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Порадив друг, який знається на інструментах.

Переваги:
    Ціна/якість
  • Олег П***

Відмінно

• Тарас
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна та незамінна річ в господарстві. В перший же день використав щоб повішати два дзеркала. Купляв додатково набір зі сверлами, 8 номер по бетону йшло через цеглу як має бути. Плюс шуріка в тому що там тип батареї макіта, так як маю в наявності гайковерт а там акум на 4а,що робить взаємозамінним ( для шуріка, бо з 1,5а який в комплекті з шуріком гайки не покрутиш)

Переваги:
    На свою вартість можливо кращого не знайдеш, норм кейс з відсіками.
    • Представник бренду

• Степан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороша якість, доволі потужний!

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класний шуруповерт удобний і не тяжкий не займає багато місця.

Переваги:
    Металевий патрон.

• Степан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

З виду норм, не забудьте перший раз зарядити батарею до кінця, щоб довго прослужила, поки лампочка на зарядному стане зелена. Переживав що буде важким на громіздким. Дарма, маленький, легенький, крутний момент в руці відчуваєтьсЯ

• Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарно запакований, акумулятор заряджений, працює добре!

Переваги:
    Маленький та зручний!
    Недоліки:
    Немає!
    • Представник бренду

• Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мені сподобався. Акумулятор тримає довго.

Переваги:
    Зручний в руці
    Недоліки:
    Не виявив
    • Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме наш інструмент. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з новим інструментом.

• Родион М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Інструмент хороший. Працює добре.

Переваги:
    Ціна, качество.
    Недоліки:
    Нема.
  • Оксана Ф***

Чоловік у захваті

• Костянтин Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шикарный инструмент за такие деньги очень надёжный удобный выносливый

Переваги:
    Надёжность
  • Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий товар! Якість супер!

• Ильгар А***

Все добре

• Юрій Л***

Хороший шуруповерт.
    Досить потужний

• Петр Б***

Отлично работает.

Переваги:
    Маленький и очень удобный.
    Недоліки:
    Нет.
    • Представник бренду

• Тарас П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний шуруповерт за приємною ціною. За пару місяців користування не підвів ні разу. При маленькій вазі має велику потужність, батареї хватає на довго. Рекомендую для придбання. В комплекті йде зарядка та акумулятор, все в кейсі, що також дуже зручно.

Переваги:
    Ціна, кейс, якість
  • Сергій Н***

Гарний шурік. Рекомендую

• Костянтин М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Цікавий шурік,батарея слабенька але крутить шустро,рекомендую

• Анастасия Я***

Чего слабая? Там 20v!! Тож это не 12 и 16v - это слабоваты и считаются.

• Геннадій С***

Якісний , приємнийу використанні інструмент

Переваги:
    Потужний , компактний
    Недоліки:
    Як на мене, то трішки незручно розміщена кнопка реверсу, але швидко звик
    • Представник бренду

Доброго дня!

Щиро дякуємо за ваш відгук!

Раді, що ви залишилися задоволені якістю, потужністю та компактністю шурупокрута ProCraft PA18Pro. Приємно чути, що інструмент комфортний у використанні.

Дякуємо також за ваше зауваження щодо розташування кнопки реверсу. Ми цінуємо такий зворотний зв'язок і обов'язково передамо його виробнику для врахування під час подальшого вдосконалення конструкції.

Бажаємо вам приємної та продуктивної роботи з інструментом!

• Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все добре, працює, як слід

Переваги:
    Зручний
  • Евгений Ж***

Маленький
    Потужний
    Помічник.
    В хорошому корпусі.
    Мені сподобався.

Переваги:
    Гарна зборка .
    Недоліки:
    Не помітив.
    • Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук.

Раді чути, що акумуляторний шурупокрут ProCraft PA18Pro вам сподобався у роботі. Приємно, що ви відзначили його зручність, компактність та якість збірки.

Бажаємо й надалі приємного та ефективного користування інструментом!

• Николай Б***

Отличный

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук про шурупокрут ProCraft PA18Pro.

Раді чути, що інструмент вам сподобався та добре себе показує в роботі. Ваше “відмінно” — це найкраща оцінка для нас.

Бажаємо приємного користування та дякуємо, що обрали ProCraft!

• Павло Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прийшов швидко, комплектація як вказано, працює, недоліків немає. Трохи люфтить батарея, але поклав іншу ( від Vitals 18/4 ) і проблема усунулась

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Відсутні
    • Представник бренду

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук і що поділилися досвідом використання шурупокрута ProCraft PA18Pro.

Щодо люфту акумулятора: невеликий зазор у посадковому місці може бути конструктивною особливістю системи кріплення. Він передбачений для того, щоб акумулятор легко встановлювався та знімався, а також не виникало надмірного тертя при фіксації.

У нормальних умовах експлуатації та при використанні сумісного акумулятора цей люфт не впливає на:

якість контакту між батареєю та інструментом;
      стабільність роботи шурупокрута;
      потужність або навантаження під час роботи.

Раді, що загалом інструмент вас задовольнив і добре справляється зі своїми задачами. Ваш досвід з використанням іншого акумулятора також є корисним зауваженням для подальшого аналізу сумісності.

Дякуємо, що обрали ProCraft і поділилися зворотним зв’язком!

• Терещенко Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже гарний шуруповерт, жодних зауважень. Кейс, ціна, якість - супер.

Доброго дня!

Дякуємо, що поділилися власним досвідом користування шурупокрутом ProCraft PA18Pro з 1 АКБ 2 А·год та ЗП (001816).

Щиро вдячні вам за позитивний відгук та високу оцінку якості інструменту, комплектації та кейса. Саме завдяки зворотному зв'язку від наших користувачів ми маємо можливість удосконалювати нашу продукцію та ставати кращими.

Бажаємо вам тривалого, продуктивного та надійного користування інструментом. Дякуємо, що обираєте Procraft!

• Светлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже зручний, легенький, потужний девайс.
    10 з 10

Переваги:
    Легкий та потужний.
    Недоліки:
    Не знайшла.
    • Представник бренду

• Артем Ф***

Гарна якість

Переваги:
    Гарна якість за гарну ціну!
    Недоліки:
    Поки не знайшов
    • Представник бренду

• ольга С***

Дякую. Гарна штука. Пришло побистрому, сервiс теж супер

Переваги:
    Мочний
    Недоліки:
    Невиявив
    • Представник бренду

• Микола Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В роботі дуже зручний за рахунок малих розмірів.Доволі потужний.Гарна ємність АКБ.Для дому класний інструмент.

Переваги:
    Компактний,потужний,зручний.
    • Представник бренду

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Малесенький, легесенький і при тому потужний. Дуже зручний та якісний помічник, супер!

Переваги:
    Безперечні
    Недоліки:
    Відсутні
    • Представник бренду