- AI аналіз відгуків77 відгуків: 82% позитивні, 11% нейтральні, 7% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Панкратов В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Да...Размерчик,таки,имеет значение. Как же здорово,что он оказался таким удачным-списать в бой такую сумму смерти подобно,особливо в наше счастливое время.Кстати,на этикетке присутствует логотип лежащего в бронежилете левика,что и подтверждает оригинальность продукции.Теперь о вкусовых качествах-настоящий аромат,изумительный цвет напитка,отсутствие вяжущих язык тонинов,мягкий вкус...Его, без малейшего удара по сердцу, можно пить практически непрерывно,сидя где-то в Среднеазиатском регионе планеты.Просто классный вкус без улучшайзеров и добавок!А какая классная сама баночка...Размерчик еще тот-500 гр очень крупнолистового чая.По объему банка вмещает около 2.5 литров...Вот как только выпью и закажу вновь,то использую баночку под злато,серебро и крупные алмазы.И нести,кстати,удобно-присутствует удобная ручка.P.S.Может есть спецфасовка на 5-10 кг?Тогда баночка будет на колесиках и с телескопической ручкой.Хозяйственные жители Великой Украины моментально приспособят эту пустую тару в домашних закромах.Настоятельно рекомендую.
- Переваги:
- Изумительный чай.Давно я искал абсолютно идеальное соотношение цена-качество
- Недоліки:
- А вот нет их!
- Плотников Е***
Куплю только из-за комментария!
- Василий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Чай покупал в банке 500 гр много раз, не только на Розетке, и знаю сколько должно быть в таре. Для удобства пересыпаю в жестяные банки из под такого же чая. При покупке отметил визуально, чая меньше, ну думал слежался. Защитная фольга вроди бы на месте (я не эксперт) В итоге не хватает 73 грамма. При упакове недосыпали или по дороге стырили я не знаю, но обидно.
- Переваги:
- чай отличный
- Недоліки:
- не досыпают или отсыпают
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
І аромат, та смак! Дійсно м'який смак цейлонського чаю, заварювати 2 чайні ложечки на склянку в добре прогрітому чайничку, та не менше 8 хвилин, тому що крупний лист.
- Богдан Г***Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
На наш з дружиною погляд, після відвідування Цейлону та Туреччини, де чай це національна культура, спробувавши різні чаї, зупинилися на цьому! П'ємо тільки цей чорний чай вже на протязі 6-ти років! Іноді для порівняння купували інакші чаї, все не то. Всі друзі питають що за чай і просять показати коробку. Рекомендую!!!
- Переваги:
- Цейлонський, крупний лист, смак, міцність, колір, бадьорить!
- Недоліки:
- Потрібно зачекати поки завариться і розкриється лист, але це не недолік, а специфіка цільного крупного листа.
- Галина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Этот чай имеет насыщенный и в тоже время мягкий вкус, очень ароматный. По мнению нашей семьи это один из лучших чаев сейчас на рынке.
- Переваги:
- Насыщенный, ароматный, и просто изумительный
- Недоліки:
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Дійсно крупнолистовий чай, а не труха. Зручне (і велике) упакування. Як на мене, надзвичайно приємний аромат, насичений смак. Для даної цінової категорії дуже хороший товар.
- Переваги:
- Дійсно крупнолистовий чай, міцний, ароматний
- Геннадий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Чай хороший покупаю его часто рекомендую
- Переваги:
- Большая банка и на долго хватает
- Эдуард Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Чай отличного качества. Беру его постоянно.
- Переваги:
- Аромат, насышенность, вкус
- Недоліки:
- Цена уже кусается.
- Давиденко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
стабільно хороший чай, купуємо вже не 1 рік)
- Владимир З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Превосходный!
- Денис Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Рекомендую!
- Переваги:
- Смачний, насичений
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Багато років купую саме цей чай, дуже подобається його насичений смак та аромат, чудово заварюється
- Переваги:
- Гарний смак та аромат
- Уляна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Дуже смачний і запашний
- Переваги:
- Натуральний
- Недоліки:
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Добрий чорний чай. Завжди замовляємо.
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
+++
- Наталя І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Чудовий чай
- Переваги:
- Велика та зручна тара. Крупнолистовий. Смакує вся родина
- Недоліки:
- Не виявили, відсутні
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Чай моей мечты, чёрный как наша жизнь
- Переваги:
- От души чай
- Недоліки:
- Леся С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Попробовав этот чай год назад,остановила на нем выбор. Крупные листья,достаточно крепкий и очень вкусный. Взяла сейчас сразу 4 пачки.
- Переваги:
- Крупнолистовой
- Недоліки:
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
п'ю цей чай кілька років та не набридає, доволі великий розмір листка (зразу зрозуміло що заварюєш чай, а не сміття), гарний смак та аромат
- Переваги:
- Гарний чай, приємний смак та аромат
- Недоліки:
- нема
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Нормальный крупный лист, хороший вкус.
Некоторые писали что не заваривается - не знаю, на 700мл чашку 2 чайные ложки дают отличную насыщенность за пару минут заваривания, может они не кипятком заливают - без понятия. В общем советую. - Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Отличный чай ! А банка вообще супер - для круп то , что надо !
- Євген П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Дуже смачний чай. Я люблю, шоб отакі лопухи
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Чудовий чай
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Люблю цей чай. Крупнолистовий, на довго вистачає. Чудове співвідношення ціна/якість
- Євгенія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Мені подобаеться цей чай,крупний лист,крепкий
- Любов О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Черный крупный лист
- Аліна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Чудовий чай ! Замовляю постійно. Рекомендую
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Смачний чай.
- Фідря Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
В моєї родині всі дуже полюбляють саме цей чай.
- Ангеліна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Насичений смачний аромат
- НадеждаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Чудовий чай, завжди купую
- Переваги:
- Смак, крупнолистовий
- Недоліки:
- Мар'янВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Загалом найкращий чорний чай який пробував і знаю
Смачний, гарно заварюється. Економно купувати велику розфасоваку
- Переваги:
- Достатньо великі лиски чаю
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Чай,который похож на чай
- Переваги:
- Чувствуется крепость
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Самій вкусній чай из тех, что я пробовал