- AI аналіз відгуків70 відгуків: позитивний: 86%, нейтральний: 8%, негативний: 6%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Владимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Хороший чай
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- Євген П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Дуже смачний чай. Я люблю, шоб отакі лопухи
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Чудовий чай
- Валерій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Я замовляю цей чай не вперше. Замість цього чаю мені присилають OPA який на даний час на сайтах менше коштує. Не рекомендую такі покупки
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- сергій ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Чудовий чай
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Люблю цей чай. Крупнолистовий, на довго вистачає. Чудове співвідношення ціна/якість
- Євгенія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Мені подобаеться цей чай,крупний лист,крепкий
- Борис Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Норм за таку ціну
- Переваги:
- Недоліки:
- Якість середня
- Любов О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Черный крупный лист
- Владимир З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Превосходный!
- Денис Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Рекомендую!
- Переваги:
- Смачний, насичений
- Аліна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Чудовий чай ! Замовляю постійно. Рекомендую
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Смачний чай.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Багато років купую саме цей чай, дуже подобається його насичений смак та аромат, чудово заварюється
- Переваги:
- Гарний смак та аромат
- Фідря Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
В моєї родині всі дуже полюбляють саме цей чай.
- Ангеліна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Насичений смачний аромат
- НадеждаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Чудовий чай, завжди купую
- Переваги:
- Смак, крупнолистовий
- Недоліки:
- Мар'янВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Загалом найкращий чорний чай який пробував і знаю
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Нормальный крупный лист, хороший вкус.
Некоторые писали что не заваривается - не знаю, на 700мл чашку 2 чайные ложки дают отличную насыщенность за пару минут заваривания, может они не кипятком заливают - без понятия. В общем советую. - Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Чудовий чай.
- Переваги:
- Якість і вартість
- Недоліки:
- Зинаида В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Швидко
Смачний, гарно заварюється. Економно купувати велику розфасоваку
- Переваги:
- Достатньо великі лиски чаю
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Чай,который похож на чай
- Переваги:
- Чувствуется крепость
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Отличный чай
- Грабинская М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Крупнолистовой, на вкус неплохо, можно брать
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Самій вкусній чай из тех, что я пробовал
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Крупний лист, запашний, зручна тара
- Переваги:
- Справжній чай з Шрі Ланки
- Недоліки:
- ціна
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Справжній бур'ян.
- Переваги:
- Гарна баночка.
- Недоліки:
- Дуже прикро, що Розетка такими неякісними товарами руйнує свою репутацію.
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Чудовий чай
- Переваги:
- Крупний лист. Смачний
- Лисенко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Чай очень хороший. Люблю эту марку чая. У меня и зелёный, и черный, всегда очень вкусно и крупный лист это хорошо.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Василий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Чай покупал в банке 500 гр много раз, не только на Розетке, и знаю сколько должно быть в таре. Для удобства пересыпаю в жестяные банки из под такого же чая. При покупке отметил визуально, чая меньше, ну думал слежался. Защитная фольга вроди бы на месте (я не эксперт) В итоге не хватает 73 грамма. При упакове недосыпали или по дороге стырили я не знаю, но обидно.
- Переваги:
- чай отличный
- Недоліки:
- не досыпают или отсыпают
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 500
Чай чудовий!
- Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2. Загальна вага: 200
Рекомендую
- Переваги:
- Хороший чай за свою цену