Відгуки покупців про Упаковка чаю фруктового пакетованого Qualitea Цейлон Полуниця 24 шт по 20 пакетиків (4820053770561)
Код : 8189086
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 24
Нормальный чай
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 24
Приятный чай со вкусом клубники. Нам понравился.
- Переваги:
- вкус
- Недоліки:
- Sergiy D***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 24
Хороший чай без химического привкуса
- Переваги:
- Хороший чай без химического привкуса
- Недоліки:
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 24
Хороший чай(для пакетированного),насыщенный,не слишком химический аромат.Для разнообразия пойдет.
- Переваги:
- Аромат.
- Недоліки:
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 24
Гарний чай, нам сподобався. Особисто я пью його з молоком.Взагалі любимо, щоб вдома було багато різних чаїв. На любий смак та настрій , від класики до таких , як цей - ароматизованих.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 24
крутий чай,дітям сподобався !
- Переваги:
- ціна відповідає якості
- Недоліки:
- не виявлено
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 24
Все чаи этого брэнда мы любим. А этот для любителей добавок и ягод. Сыну понравился.
- Переваги:
- Вкусно, удобно
- Недоліки:
- Станислав Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 20. Кількість упаковок: 24
Жена искала как она выражается "чтобы просто было со вкусом клубники и больше ничего", нашла она его только на Розетке. Советую опробывать, но чередовать с другими сортами чая.
- Переваги:
- Вкус чистой клубники безо всяких "сливок
- Недоліки:
- Слишком мелкий размер листа, осадок