Відгуки покупців про Мобільний телефон Realme 6 Pro 8/128GB Red
- Юрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефону приблизно 6 років, пережив багато чого за цей час. Досі гарно тримає батарею, оригінальна зарядка працює. Ніколи на нього не скаржився.
- Лев В***Продавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон дуже файний, ношу з 2020 року, працює на ура, скільки він падав, скільки вода потрапляла у розйоми, а він працює майже як новий. Заряджання швидке
- Переваги:
- Швидке заряджання, дуже довго прослужить, ідеальний телефон
- Недоліки:
- Їх немає
- Юрий З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
4 роки вже йому і тільки зараз почав на морозі глючити, а так все добре працює, при тому що падав не раз і має товщину.
- НикитаПродавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Пользовался 5 лет с жесткой експлуатацией без чехла и защитного стекла. Неоднократные падения которых не перечислить, часто использовал для труднодоступных мест автомобиля, бензин, масло, пыль не способны утихомирить етот агрегат (опыта с погружением в воду не было). Финальный удар произошел при поездке на мотоцикле, при скорости 60кмч по не особо качественному дорожному покрытию, всего лишь 14 трещин от нижнего центра екрана и одна ровненькая по горизонту. Чтобы не высыпались мелкие кусочки стекла заклеил не большим кусочком скотча. После были обнаружены битые пиксели в количестве "много", но не видны обычному глазу. При всем етом сенсор чувствует себя отлично и четко.
- Переваги:
- Очень крепкий, очень!
- Недоліки:
- Отсутствуют
- ОлегПродавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Топовий, чотири роки без нарікань
- Недоліки:
- Прошивка на 2025 рік застаріла, була топ
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Купила цю модель в 2020р, 5 років зі мною і жодного нарікання на роботу. А використовівала я його і для роботи, і для конференцій, і для роботи з документами....
Тепер хочу нову модель Риалми придбати, ось і вирішила відгук залишити для історії :-).- Переваги:
- Ціна та пам'ять станом на 2020 рік
- Володимир Л***
Тоже с праздником им пятый год) бомба аппарат
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Відмінний телефон,вже 3 роки працює без проблем
- Переваги:
- Все добре працює
- Владислав К***Продавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон супер я пользуюсь 3 года
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
купив телефон більше 3років тому, за свою ціну телефон супер, більшого очікувати за таку ціну не варто, пам'яті малувато але в цілому ок, навіть через 3 роки не глючить, досі оновлюється і андроїд і сама прошивка від реалмі, є нюанси в камері, брав телефон тільки через те що думав що тут хороша камера(рівняв з поко х3про як виявилося не промахнувся бо друг взяв поко і він не дожив до сьогодні)), в режимі енергозбереження при записі відео воно тупо зависає але звук записує, думаю це конкретно проблема прошивки в обмежені, батарея ще досі тримає але очевидно що будь яка батарея не вічна, для ігр телефон не найкращий варіант, начебто все йде плавно але гріється як реактор через це вмирає батарея і швидко сідає, в цілому на день не дуже актового користування, якщо не грати в ігри то хватає, зарядка справді дуже швидка за годину можна зарядити десь 80%, вай фай блютуз гпс вже працює добре, камера вночі це жах але ціна говорить за себе, в день просто супер не самсунг не айфон але доволі хороша, в цілому варіант за 8к хороший але потрібно розуміти що більше ніж 4 роки не проживе телефон без заміни деталей, так як було який телефон), весь цей час проходив в рідній плівці і найдешевшому чохлі, телефон купу раз падав і навіть так що я думав що це останнє його падіння, але йому нічого абсолютно, плівка тільки глибоко поцарапалась, зібраний якісно
- Переваги:
- ціна, швидка зарядка, доволі живуча батарея, дизайн, надійний
- Недоліки:
- камера вночі, також запис відео в 1080р 60fps на камеру яка має ніби зум ще й малий кут огляду, тобто щось зняти якісне, велике не реально бо не влазить в кадр
- Эдуард С***
Доброго дня! Андроїд до якої версії обновився? У мене тільки до 11( Дякую.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Більше 4 років користуюсь
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Майже 3 роки пройшло. Телефон за свої гроші чудовий . Нещодавно придбав iPhone 13 в 5 разів дорожче - особливої різниці не відчув.
- Переваги:
- Всі характеристики достатньо високі та збалансовані (як на свій час та бюджет).
- Недоліки:
- До перших обнов були деякі глюки в прошивці.
- Геннадій Б***Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Бомбезний смартфон! Камера супер, в повній темряві слабувата, а от якщо є трохи освітлення то супер, але ж і смартфон коштує не 23 тисячі. А якщо камерою користуватись не тільки в автоматичному режимі, то з неї можна видавити пристойні фото. Відео дуже класне. Екран яскравий, кольори гарні. Працює швидко, й досі. Відбиток пальця на кнопці включення дуже зручно. Деякі не критичні глючки іноді (не часто) траплялись, але все швидко вирішується "процедурою" - "виключив-включив", або простіше перезагрузкою.
- Переваги:
- Швидкий, зручній, є швидка зарядка, гарній екран, гарна камера
- Недоліки:
- Після 5 років користування - не виявив!
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Достойний конкурент Xiaomi. 2.5 роки все чудово.
- Переваги:
- Ціна/якість
- МихаилПродавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Купил его в 2020 году за 300$ и очень рад покупке, от отработал каждую копеечку и ниразу не подвел. Хотелось бы камеру получше и что бы чуток быстрее открывал приложения, тогда бы и обновлять не пришлось. Но если вам не принципиально, то если найдете по хорошей цене советую к покупке.
- Переваги:
- Хорошее железо, не нашел программы или игры с которой он бы не справился. Хороший экран, тонкие рамки. Отличное ПО,за 3 года использования ни одного лага,и постоянно что то обновляется. Сканер отпечатка срабатывает мнгновенно. Батарея даже спустя 4 года после покупки стабильно держит целый день не зависимо от нагрузки, заряжается при этом очень быстро.
- Недоліки:
- Камера на 2023 год уже очень не очень, но если поигратся с ручным режимом можно получить интересные снимки. Дизайн тоже как по мне устаревший. Была проблема с датчиком приближение, он постоянно глючил и при звонке экран не включался, но щас вроде норм, мб с обновлением пофиксили.
- Андрей Т***Продавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Отличный телефон
- Переваги:
- Быстро работает, заряда батареи хватает на 3 и более дня при активном использовании. Хороший звук динамиков, с играми справляется, Рекомендую
- Недоліки:
- Не нашел
- Петро Ш***Продавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Смартфон купив майже півтора року тому, в принципі за такі гроші це робоча конячка. На початку роботи була проблема з додатком який був встановлений з заводськими налаштуваннями. Після видалення цього додатку все прийшло в норму. Я задоволений смартфон повністю, зараз забита пам'ять телефону на 100 ГБ і всерівно працює добре. Легкі провисання бувають проте рідко, не будем забувати, що смартфону треба робити час від часу чистку кешу всіх програм і т.д. тому рекомендую цей апарат)
- Юля Т***Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Почему все жалуются? Отличный телефон,уже год пользуюсь, никаких проблем, вообще!!!
- Переваги:
- Быстрая зарядка,шустрый
- Недоліки:
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Досить не поганий телефон за свої гроші але є багато розчарувань. Дуже часто висне. Може сам вимкнутись. Часто після перезагрузки вмикається 10-15 хв. Вибиває програми. Користуюсь телефон більше року
- Переваги:
- Камера, якість зображення, швидка зарядка
- Недоліки:
- Часто зависає, вибиває програми, вмикається 10-15 хв( не завжди)
- Арсен К***Продавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Брав даний смартфон 1 рік тому, під час використання та його роботи нюансів критичних не було. В перші 3 тижня користування почав глючити сканер відпичатка, але через 3 дня цю пробламу вирішили, був глюк ПО. Не жалію що вибрав саме його. Користувався ксяомі і скажу так ксяомі в даній ціновій категорії курить в сторонці. Як на мене він вартує своїх грошей!
- Переваги:
- Камера, акумулятор, швидка зарядка, гарний вигляд кришки, шункціонал, розміщення сканера відпичатка пальця, працюють любі программи, не глючить.
- Недоліки:
- Спалах тусклий в режимі фонарика, немає обновлень до нового покоління агдроід
- Макс Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Начинка норм, ПО не стабільне
- Кирило Ш***
ПО норм работает, попрошу обновить телефон.... За такие деньги это хороший телефон 8/128 и 8 ядер
- Dark R***
1.5года пользуюсь не зависает брал на новый год 8оперативки вполне хватает для того чтобы телефон не лагал даже спустя 1.5 года батарея держыт хорошо
- Денис
а ти оновився?
- Ковальчук Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Після покупки все нормально, досить вдалий недорогий телефон. Вирішив спробувати не Сяомі. Після оновлення до Андроїд 12 :
1. перестав працювати Гугл Пей (платежі NFC), кожного ранку пропадали картки з програми, за допомогою підримки додатку за тиждень привели до ладу (служба пдтримки Realme вже три місяці мовчить).
2. Не працює жодна програма для клонування додатків. Встроєне клонування клонує тільки соцмережі.
3. Режим не торбувати жеве своїм життям. Почав вмикатися в любий час. а тому можешь пропустити дзвінок. Я відкючив увімкнення в певний час. проте в меню вказано, що є одне "расписание". До сих пір проблема не вирішена. В підтримку даного бренда теж писав з цього приводу та прикладав скріни.
4. Вібро при наборі тексту працює рандомно. Перші три літери слова не працює потім шістьсимволів працює потім чотири не працює.
З цих питань звертався в супорт Realme, проте відповіді немає вже декілька місяців.
Не рекомендую купувати їхню продукцію. Мабуть наступний телефон куплю Сяомі.- Переваги:
- Відносно дешевий, збалансований.
- Недоліки:
- З часом починає жити своїм життям. Служба підримки Realme жеве, мабуть, в ішому вимірі де немає звязку.
- Арсен К***
Як ви його обновили до андроід 12?
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефоном более чем доволен, рекомендую.
- Переваги:
- Хорошая камера, отличная производительность, качество сборки.
- Недоліки:
- За 7 месяцев использования не нашёл.
- Руслан
Имеется ли проблема со свуком при записи видео?! (так как такие отзывы о проблеме были!) Заранее спасибо!
Пока поменять желания не возникло. Все устраивает.
- Переваги:
- Мне нравится практически всё.
- Ілля Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
- Влад К***Продавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Реалми 6 про, снап 720, прошло два года, реалми 8 про, снап 720,
Не вижу смысла вообще было выпускать 7-8 модель, если 6 даже не хуже, а в некоторых случаях даже лучше. - Михаил М***Продавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Ніяких подібних глюків,за рік роботи ніяких нарікань
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
- рыбак Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Пользуюсь около года,есть нарекания по видео(при просмотре видео через инет с любого сайта,переодически зависает картинка при этом звук идёт дальше)все остальное в норме
- Переваги:
- Соответствует описанию
- Недоліки:
- Видео ловит глюки
- Станислав Г***
Такая же ситуация думал что из-за блютуз гарнитуры
- Den4ik F***
Така сама ситуація
- Олеся О***
Добрий день, чи ви кудись звертались з цією проблемою. Я тиждень тому купила даний телефон через інтернет і почала замічати цю проблему. Щось можете порадити?
- Андрей С***Продавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Дажа в середине 2021г он весьма хорош! Очень хорошая фронталка в сравнении с Redmi Note 9 Pro и даже основная камера лучше, а именно меньше мыла и приятнее цвета ну и телевик радует. По стабильности рилми тоже превосходит реднмики. 90Гц чисто маркетинг и заметно первые пару мин так что лучше эту фичу вырубать чтоб економить заряд батареии. Производительность в играх ниже среднего ибо 720-ый весьма убогий для 2021г в сравнении с Росо Х3 Pro или Oppo Reno4 Z но зато тут 5-ая горила так что смартфон вышел весьма усреднённым и увы не дешёвым.
- Переваги:
- Цветопередача камер, стабильность ПО...
- Недоліки:
- 720-ый
- Егор С***Продавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
По параметрам хорош.Две сим карты карта памяти. Много оперативы 128 встроенных Гб. Но, лагает, как положено. Бывает перегружается сам по себе, при разговорах включается экран, редко, но подвисает, связи с производителем нет. Можно было бы предположить, что данные косяки только у меня. Имею ещё realme xt. Те же лаги.
- Переваги:
- Много памяти, хороший экран
- Недоліки:
- Лаги
- Эдуард
У меня Realme 6 и таких багов и лагов в помине не было. Есть мелкие косяки, но они не значительны
- Покупатель
Сбросьте на заводские настройки.
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Користуюся уже пів року , все чудово , бистрий і шустрий
- ЮрийПродавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Брать на свой страх и риск. Поначалу будет все просто отлично, но прилетит парочка "обновлений безопасности" и может случится такое что телефон будет временами сам перезагружаться или вообще выключиться и вы будете в панике т.к. кнопка выключения не будет реагировать - будете просто ждать пока заряд кончится с надеждой на лучшее.
Техподдержка? о чем это? - неделю не отвечает. Сервисные центры в Украине есть? интересно где? на официальном сайте для нашей страны такой информации нет (для РФ конечно же есть)
В этот момент, возможно, кто то подумал что просто поотключает все автообновления и будет счастье - увы, телефон случайно сам перезагрузится и поставит перед фактом что Вам нужно будет подождать пока он обновляется.
По качеству сборки (апаратной части) претензий нет - все сделано просто на отлично, в руках лежит идеально - я просто не решился даже на него чехол одеть ибо будет не так комфортно.- Переваги:
- Довольно шустро работает в большинстве случаев. Качество фото.
- Недоліки:
- Кривая прошивка. Иногда раздражает сканер отпечатка пальцев - 5 раз пытается неудачно распознать хотя должно быть все ок, потом просит код ввести (но это не критично)
- Сергій К***
Якщо відключити всі автоматичні оновлення, то як він може оновлюватися? Це якось трохи дивно звучить. По ідеї, якщо все нормально працює, то при відключенні автоматичних оновлень на смартфон приходять повідомлення про оновлення, типу, як пропозиція, які можна просто проігнорувати і користуватися смартфоном далі, як і має бути. А як смартфон може оновитися з відключеними автооновленнями, окрім того, як своїми ручками натиснути на пропозицію про оновлення, яка прийшла на смартфон?
- Юрий Ш***
Сергій Кудлай, по идее да но оказалось не все так просто. Телефон просто решил сам по себе перезагрузиться и обновиться. Сам был крайне удивлен но что поделать...
- Сергій К***
Ну, значить це щось не гаразд із прошивкою самого апарату. Я не думаю, що якийсь глюк, але допускаю, що може бути крива прошивка. Ну, а коли вже смартфон оновився, то це якось на нього негативно повпливало. Особисто я не звик оновлювати смартфон і завжди залишаюся на заводській версії прошивки і як результат в мене ніколи не було ніяких проблем з роботою смартфона. Завжди все працювало добре і стабільно. Тому, тут вибір кожного, якщо хтось хоче мати проблеми в роботі смартфона, то той буде постійно оновлювати його, а ті, хто таких проблем не хоче, то буде залишатися на заводській прошивці.
- ЮрийПродавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Первое время (примерно месяц) работал как пуля, все летало. На второй день использования прилетело обновление, обновился все ок. Через время опять обнова, затем еще.... Заметил что телефон начал подвисать, иногда подлагивать, пару раз даже перезагружался сам по себе.
И вот настало сегодня - пришло пуш уводомление попытался просмотреть через верхнюю шторку телефон повис. Потом экран потух и не реагировал минут 15, а после началось тупо белый экран секунд 30 и черный экран с логотипом Realme, потом опять белый и так больше часа. Вот сижу жду пока сядет батарея.
Крайне сомневаюсь что брак девайса, вот честно. Последние полтора месяца никаких прилаг особо даже не ставил, по левым сайтам также не лажу так что вирус тоже отпадает.
Все это разработчики с ихними "обновлениями безопастности". Помню у бати примерно такая же проблема была на OPPO - ну по сути одна контора с Realme.
Крайне разочарован. Смотрю даже на их сайте нет инфы где сервисные центры в нашей стране. Техпотдержка также молчит.
Не повторяете моих ошибок, не думайте брать. Я то думал, поменяю свой старенький Redmi 7 на что то шустрое, реклама во всех щелях надоела мне понимаешь ли. Вот теперь сижу, не знаю что делать, телефон по работе крайне нужен.- Переваги:
- Хороша начинка
- Недоліки:
- Кривые обновления.
- Сергій К***
Оновлення прошивки - велике ЗЛО. Я свій Redmi Note 8 Pro ніколи не оновлюю і все працює дуже добре і стабільно, проблем ніколи ні з чим немає. А ті, хто шукає пригод, то таке й мають. І коли вже переважна більшість людей зрозуміє, що не треба оновлювати свої смартфони і не будуть гонитися за тими оновленнями? Просто немає слів.
- Науменко Б***Продавець: Rozetka. Колір: Red. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Облом с темами вообще, я в ШОКЕ.
- Переваги:
- Телефон хорош.
- Недоліки:
- НЕТ ТЕМ ВООБЩЕ! только надо ломать телефон и втавить магазин тем. Темы только для китая и индии!
- Андрей С***
Ну не правда! Тем валом! Но конечно надо авторизироватся в оригинальном приложении как и у большинства брэндов типо самсунга и т.д, а к примеру айфон Вы даже не запустите роб стол без создания аккаунта и потому это не недостаток.
- Науменко Б***
Официально темы для европы и снг недоступны и магазин тем отключен. Авторизация непомогает от слова НИКАК.
На оф. форуме написано что темы будут в будущем которое уже ждут 2 ГОДА.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
- Егор А***Продавець: Rozetka. Колір: Blue. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Пользуюсь телефоном уже полгода, все отлично, за исключением некоторых моментов. 1. При выборе sRGB режима в хроме при скроле страницы иногда меняется цвет экранах с тёплого на холодный.
2. В хроме иногда зависает всё, и нужно либо свернуть и открыть снова, либо потянуть за шторку уведомлений. В целом, это может быть проблема не самого телефона, а хрома.
3. Слишком чувствительный датчик приближения: когда прослушиваешь например голосовое сообщение в телеграмме и хочешь открыть шторку уведомлений, получается это с трудом, из-за того что тухнет экран.
4. Следующая проблема может быть из-за оператора, но я также находил похожую проблему и у других пользователей: медленная скорость интернета что мобильного, что вайфая (скорость приемлемая, но иногда нехватает).
5. Вторая фронтальная камера. Непонятно зачем ее вообще добавили, так как качество ужасное.
6. Кнопка блокировки немного шершавая по краям, в отличии от младшей модели (не pro).
7. И последнее: нехватает возможности отключить звука подключения зарядного устройства.
Это все минусы, дальше плюсы.
1. Вырез под камеры сбоку. Да, это субъективно, но лично мне вырез сбоку вообще не мешает, чем если бы он был по центру.
2. Громкий звук
3. Отпечаток пальца в кнопке блокировки
4. Оболочка приятная, с широкой кастомизацией (за исключением выше описанного момента)
5. Наличие миниджека
6. Долгое время жизни батареи. День живёт точно, иногда два. (В игры не играю)
7. Опять же субъективно, но мне удобно когда кнопки регулировки громкости находятся с другой стороны относительно кнопки питания.
8. Все остальное :)
В целом телефон бомба, особенно за такие деньги (брал по скидке). Выше описанные минусы не сильно мешают. Разве что хром иногда раздражает. По поводу камеры ничего не писал, так как не часто пользуюсь, но в целом она меня устраивает. Макро бесполезное, все остальные модули хорошие. Электронная стабилизация конечно не сравнится с оптической, но за такую цену спасибо что хоть какую-то поставили.- Переваги:
- Звук, миниджек, основные камеры, батарея
- Недоліки:
- Скорость интернета, макро модуль и фронтальный ширик, проблемы с хромом (возможно причина в хроме, а не оболочке)
- _UA_Людина_
На счет хрома, у меня та же самая проблема.
- Борис П***
Дело в хроме, на Ютубе есть видео, как это отключить.