Відгуки покупців про Мийний пилосос-плямовивідник Rowenta Clean It Compact IN3020F0
- Павло Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Норм якість
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Купила батькам в подарунок, вони живуть в селі, мають домашніх улюбленців, тому ця річ їм значно полегшує життя, прибирання і виведення плям стало простішим , старі плями потребують повторного миття, але покупкою більш ніж задоволені. Дякую
- Переваги:
- Компактний, легкий в експлуатації
- Недоліки:
- Жодного
- Людмила Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Дуже задоволена покупкою!
Давно хотіла миючий пилосос і нарешті зупинила свій вибір на Rowenta — і жодного разу не пошкодувала! Пилосос компактний, зручний у використанні, досить потужний і чудово справляється зі своїм завданням. Особливо сподобалося, як він чистить диван, крісла та килими — вода після прибирання показує, скільки бруду насправді накопичується в тканині
Дуже зручно, що не потрібно докладати багато зусиль: пройшлася кілька разів — і поверхня помітно чистіша та свіжа. Застарілі плями теж поступово відмиваються, просто деякі потрібно обробити повторно.
Окремо хочу відзначити якість Rowenta — відчувається, що це не просто черговий побутовий прилад, а справді хороша техніка. Після використання легко все промити та привести до ладу.
Покупкою дуже задоволена! Тепер хочеться перемити ним усе в домі Дякую Rozetka за швидку доставку та чудовий товар! Однозначно рекомендую тим, хто давно придивляється до миючого пилососа.- Переваги:
- Потужність, якість очищення, зручність у використанні, компактність, легко миється, чудово освіжає м'які меблі та килими.
- Недоліки:
- Не виявила
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Все, що можна було почистити цим пилососом - було очищено :) Він більше підходить для гладких поверхонь і невеликих забруднень, але якщо є бажання і сили, то за допомогою великої насадки можна і диван повністю помити . Подача миючого засобу рівномірна, краще ніж у миючого пилососа іншого бренду і вдвічі дорожчого. Не думав, що пристрій буде настільки компактний і легкий, дуже зручно ним користуватись. Переживав, що сили всмоктування цього малюка буде недостатньо, але дарма. На результат впливає якість миючого засобу, майте на увазі. Вже 2 місяці користуюсь і дуже задоволений, рекомендую!
- Переваги:
- Розмір, вага, ціна
- Недоліки:
- Для мене відсутні
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Дуже гарний миючий пилосос не за всі гроші світу, використовували для миття меблів (диван, кровать), справився на всі 100%. Рекомендую.
- Переваги:
- Легкий у використанні, компактний і досить потужний на свої гроші.
- Недоліки:
- Не виявили
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
працювати з ним одне задоволення, одержала супер миючий пилосос не за всі гроші світу
- Переваги:
- невеликий, легкий
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Миючий пилосос просто супер)))Почистили килим,диван -став як новий,зник неприємний запах,да і взагалі ним працювати одне задоволення))) Одним словом рекомендую.
- Переваги:
- Невеликих розмірів
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Чудовий пилесос! Зручний, легкий в користуванні.Мої коврики стали як нові!
Я дуже задоволена покупкою.- Недоліки:
- Антон Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Гарно очистив диван
- Переваги:
- Гарного якість , все добре
- Андрій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Дуже класний девайс! Почистили всі дивани - не уявляв на скільки вони були брудні....
- Переваги:
- Відповідає заявленим характеристикам
- Недоліки:
- Поки що не виявлено
- Кузьма Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Дуже хороший. Гарно миє. Відмили килими в машині від розлитого молока.. рекомендую
- Переваги:
- Легкий. Компактний. Гарно миє.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Дуже класний миючий пилосос, давно мріяли купити. І нарешті купили! Маємо кота і собаку, які іноді залишають на килимах плями різного походження. З цим пилосос справляється на тверду 5. Диван та матрас теж пробували, працює теж, але дуже довго сохне.
- Переваги:
- Рекомендую, обов'язково якщо є тварини. Засіб з комплекту гіпералергенний ( пробнік 250 мл) спеціальний для таких випадків. Піни багато не дає, по іншим відгуками це добре і запаху теж зовсім немає.
- Недоліки:
- Швидко закінчився пробний засіб.
- Олнксандр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Все супер
- Ігор Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Працює добре,а з хімією щось не так, плин шукатимемо інший,не вдалось повністю прибрати плями.
- Переваги:
- Легкий,довгий шнур,після використання легко мити.
- Недоліки:
- Якість плину .
Представник брендуДоброго дня, Ігорю.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Ефективність видалення плям залежить від їхнього походження, давності та типу тканини, тому застарілі або складні забруднення можуть потребувати кількох циклів обробки.
Для найкращого результату рекомендуємо попередньо нанести мийний засіб, залишити його на кілька хвилин, після чого виконати кілька повільних проходів, за потреби повторивши очищення. Перед вологим прибиранням бажано додатково зібрати шерсть і сухий бруд звичайним пилососом. Для збереження ефективності очищення та коректної роботи приладу виробник рекомендує використовувати саме оригінальні мийні засоби. Стороння хімія може утворювати надмірну піну, впливати на систему подачі води та залишати осад на тканині.
- Євгеній Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Після місяця користування Rowenta Clean It Compact робить нормально. Компактний, зручно носити, плями з дивана і килима знімає добре, особливо свіжі. Заправляти і чистити легко, нічого не ламалося. Для дому цілком ок, рекомендую.
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Компактний і зручний прибирає бездоганно рекомендую цей миючий пилосос
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Корисна річ. Гарно справляється зі своєю роботою.
- Яна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Користуюся мийним пилососом Rowenta Clean It Compact IN3020F0 і повністю задоволена покупкою. Добре справляється з чищенням меблів, килимів та салону автомобіля. Помітно освіжає тканину, ефективно видаляє плями й збирає брудну воду, тому одразу видно результат. Компактний, зручний у використанні та не займає багато місця. Якість прибирання перевершила очікування. Рекомендую всім, хто хоче підтримувати чистоту без зайвих зусиль.
- Переваги:
- Компактний, потужний, легко користуватися, гарно видаляє плями, зручний для меблів і авто.
- Недоліки:
- Поки що не виявила.
- Михайло Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Придбав для чистки м'яких меблів і авто. Як виявив в процесі, що для прибирання піску не годиться, застрягають великі частинки в щітці. Через компактні розміри як пилососа так і щіток чистити салон авто в задоволення. Швидко обслуговувати, дуже зручна конструкція.
- Переваги:
- Компактний, зручний в користуванні, легко обслуговувати, невеликі щітки дозволяють якісно чистити навіть підлокітники, можна до всього дотягнутися.
- Недоліки:
- Не підходить для чистки твердих частинок
Представник брендуДоброго дня, Михайле.
Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок.
Звертаємо увагу, що мийні пилососи-плямовивідники призначені для вологого очищення текстильних поверхонь, видалення плям і збору рідини, а не для прибирання твердого сміття. Перед початком вологого чищення рекомендується попередньо очистити поверхню звичайним пилососом, щоб видалити пісок, крихти та інші тверді частинки. Це забезпечує максимальну ефективність очищення, допомагає запобігти засміченню насадки та сприяє тривалій і безперебійній роботі приладу.
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Пилосос добре працює і виконує усі заявлені функції. Необхідна річ у господарстві, особливо якщо ж маленькі діти
- Светлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Пилисмок просто офігезний.диван у нас в кафе,відмився і тепер як новий,хоча плями були давнішні.рекомендую.дуже класний.
на фото там де кіт,це плями на дивані які були.друге фото це вже після миття.- Переваги:
- працює як треба
- Недоліки:
- поки що не знайшла
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Нормальний апарат, зі своїми задачами справляється на ура. Вже встиг прочистити ним салон у машині, стільці й диван на кухні. У користуванні все максимально просто: залив воду з засобом, побризкав і всмоктав брудний розчин. Мити його після роботи теж хвилини дві, не більше. Конструкція проста, легкий, зручний та й місця в шафі займає небагато. До покупки рекомендую.
- Переваги:
- Добре витягує бруд з тканини. Тканина доволі швидко висихає. Свіжість після чищення. Легко розбирається та миється. Компактний. Хімія в комплекті.
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Пылесос просто супер . Очень хорошо справляется даже с застарелыми пятнами . Качество отличное . Рекомендую .
- Переваги:
- Всё отлично
- Віталій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Прекрасний мийний пилосос для побутового використання за свою ціну, приємно здивував якістю виконання.Придбав даний товар для хімчистки салону авто,та кухонних крісел,з поставленими цілями впорався на всі 100.Звісно є і нюанси,як на мене хотілось би більшої потужності всмоктування (тканина залишається доволі вологою) Також потрібно слідкувати за резервуаром брудної води,він не великого об'єму,і при використанні різних мийних засобів може утворюватися піна,яку з легкістю може засмоктати двигун навіть при не повному баці.
В цілому був готовий до цих нюансів під час використання,тому цілком ним задоволений.Гарний товар за розумну ціну як на мене.- Переваги:
- Компактний,простий у використанні,якісно зібраний
- Недоліки:
- Не велика потужність,ємність для брудної води
Представник брендуДоброго дня, Віталію.
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями від користування мийним пилососом Rowenta Clean It Compact IN3020F0.
Прилад розроблений для локального очищення килимів, меблевої оббивки та салону автомобіля. Потужність всмоктування 11,5 кПа забезпечує ефективне видалення забруднень і вологи. Для досягнення найкращого результату рекомендуємо спочатку зволожити забруднену ділянку, дати мийному засобу кілька хвилин подіяти, а потім збирати вологу без постійної подачі води, щоб не перезволожувати поверхню.
Звертаємо увагу, що для коректної роботи приладу виробник рекомендує використовувати лише фірмові мийні засоби Rowenta XD5310F0 або Rowenta Pet Stains XD5320F0. Використання інших засобів може спричиняти надмірне піноутворення, тому важливо контролювати рівень наповнення резервуара для брудної води під час роботи.
Резервуар для брудної води об’ємом 0,85 л має компактний розмір, що відповідає формату приладу та робить його зручним для локального прибирання. Під час тривалого очищення резервуар рекомендуємо своєчасно спорожняти відповідно до рекомендацій інструкції.
- Анна Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Виправдав всі очікування! Вичухав всі меблі! Плями 10 річної давнини. В нас діти, 2 кицьки, собака.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Максимально просто і ефективно. Використовуємо разом з миючим засобом Rowenta. Добре прибирає запах від тварин.
- Надія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Чудово справляється зі своїм завданням: ефективно очищає килими, меблі та видаляє навіть складні плями. Користуватися ним зручно, якість прибирання перевершила мої очікування. Однозначно рекомендую всім, хто хоче підтримувати чистоту в домі без зайвих зусиль!
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Гарний варіант за свою ціну. Повністю виправдав очікування. Легкий у використанні.
- Переваги:
- Ціна, легкість у використанні
- Дарина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Дістався у спадок старий і дуже брудний диван від бабусі. Він кілька років просто стояв у кімнаті, ще й вкрився пилом, аж колір змінився. Спочатку пройшлися по ньому звичайним пилососом, щоб зібрати основний пил, а потім уже взялися за цей плямовивідник із засобом. Результат просто шок, диван після висихання ніхто взагалі не впізнав! Тканина знову стала яскравою, світлою і зник цей старий запах. Додаю фото до/після — це реально шок-контент, гортайте на свій страх і ризик)) Дуже корисна штука в домі.
- Переваги:
- Ефективний, простий у використанні
- Недоліки:
- Немає, ми у захваті
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Дуже класний пилосос. Гарно очищує меблі з тканини. Пилососили диван, килим і все добре очистилось.
- Переваги:
- Компактний і легкий
- Ганна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Чудовий пилосос. Вичистив старі плями на матраці та килимах. Але і хімія важлива також.
- Переваги:
- Потужний, легкий. Компактний
- Марія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Для побутових домашніх забруднень те що треба .Гарно справляється . Чистили всі крісла . Дивани , матрас . Стільці на кухні .
- Переваги:
- Ціна . Якість . Розмір невеликий . Зручний
- Ольга Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Не вартує цих грошей
Представник брендуДоброго дня, Ольго.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
Ми в обов’язковому порядку опрацьовуємо всі коментарі користувачів і будемо вдячні за більш детальний зворотний зв'язок. Це допомагає зробити нашу техніку кращою, а користування нею зручнішим.
Дозвольте, будь ласка, уточнити, чому склалося таке враження?
Можливо виникли якісь труднощі чи питання, з якими ми могли б допомогти. Ми з радістю надамо необхідну інформацію та допоможемо розібратися з будь-якою ситуацією
- Надія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Дуже задоволена покупкою. Чудовий миючий пилосос: глибоко очищає, забирає пил і бруд, видаляє плями, освіжає поверхню. Якість відповідає ціні. Зручний , не важний, легко промиваються резервуари та насадки.
- Переваги:
- Тихий, мале споживання електроенергії
- Марія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Чудовий вибір за невеликі кошти . Миє гарно навіть застарілі плями . Але треба добре підібрати засіб для чищення .
- Переваги:
- Ціна. Розмір . Якість
- Віта С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: М'ятний
Чудовий мийний пилосос!!!