Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Робот-пилосос Rowenta X-PLORER Serie 90 RR8777WH

Оцінка користувачів 4.2/5
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Як зв'язати з гарячою лінією,бо після ремонту він знову не заряджається,видає код помилки 33501,це проблема або з платою,або з акумулятором.Нащо він мені якщо він не працює??!

Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Нам дійсно дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
      Звертаємо Вашу увагу, що код помилки 33501 зазвичай пов’язаний із підключенням до Wi-Fi. Для її усунення перезавантажте прилад, затиснувши кнопки «Ввімкнення» та «Додому» на 5 секунд до звукового сигналу, а також перевірте, чи працює мережа на частоті 2,4 ГГц.
      Для відновлення процесу заряджання спочатку вимкніть робота й протріть сухою серветкою клеми на ньому та на док-станції. Переконайтеся, що кабель живлення щільно підключено до розетки. Після цього встановіть робота на базу вручну так, щоб контакти повністю зійшлися. Залиште пилосос на станції щонайменше на 3 години.
      Якщо після цих дій ситуація не зміниться, будь ласка, зверніться до чату на офіційному сайті бренду Rowenta. Оператори допоможуть із діагностикою та подальшими кроками.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Я розчарована знову 17.07. зателефонували з сервісу,наче зробили,знову він не працює,тримає заряд на станції 1%,телефони які взакані ТОВ ДПС 0445369596,0445369597,0445758027 не відповідають,викидає(Як його повернути ,і гроші ,нехочу його вже!

Доброго дня, Олено.
      Дякуємо за зворотний зв'язок.
      Нам дійсно дуже шкода, що виникла така неприємна ситуація.
      Ми хотіли б допомогти Вам розв'язати це питання, щоб Ви із задоволенням могли користуватися роботом-пилососом. Зверніться, будь ласка, до чату на офіційному сайті бренду Rowenta. Наші колеги з радістю нададуть Вам всю необхідну інформацію та скоординують до подальших дій.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Це маленьке чудо помічник сьогодні прибрав 1поверх,потужний ,тихий ,маневрений .Ще вчора він малював план-схему ,а сьогодні працював, навіть,коли і я була на праці!)
    Однозначно рекомендації найкращі!

Переваги:
    Потужний,тихий,маневрений.
    Недоліки:
    Поки не виявила
    • Олена Н***

Дуже засмучена не пройшло і 2 місяця,він вже не реагує,зарядку за сутки показує 1%(((
      Що з ним робити,куди везти?

Дякуємо за звернення.
      Нам дуже шкода, що сталася така неприємна ситуація.
      Рекомендуємо перевірити, чи справно працює розетка та зарядна станція, а також очистити сухою м’якою серветкою зарядні контакти на роботі-пилососі та базі. Після цього встановіть прилад на станцію вручну та залиште на заряджанні на декілька годин. Спробуйте перезавантажити пристрій, вимкнувши та повторно увімкнувши його.
      Якщо після виконання цих дій прилад не реагує на заряджання, рекомендуємо звернутися до авторизованого сервісного центру для проведення діагностики: посилання
      Також Ви можете передати прилад через магазин Rozetka для подальшого сервісного обслуговування.

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

От досі не можу зрозуміти чому не купив його раніше, у квартирі тепер завжди свіжо та чисто. Вологе прибирання можна налаштувати залежно від типу підлоги, має трьох рівневу подачу води. Коли я його запускаю, прибирає все підряд, а плюс бокова щіточка чудово дістає кругом особливо коли проходить біля кутків. Щодо додатка, взагалі не розумію в кого виникають проблеми, в мене з першого разу вийшло все налаштувати, виставити заборонені зони, задати графік, побудувати карту кімнат. Заряду вистачає, але якщо ні, то він повертається на базу на під зарядку, базу завжди знаходить, головне не двигати її туди сюди. Ще таких розумних, функціональних роботів не зустрічав.

Переваги:
    Розумний, функціональний, потужний, є 3 режими подачі води, легкий в керуванні
    Недоліки:
    Не знайшов
  •  Анна Діденко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Не помилилась у виборі пилососа. Робот чудово орієнтується у квартирі завдяки лазерній навігації, будує точну карту приміщення та прибирає навіть у важкодоступних місцях, не пропускаючи ділянок. Потужності вистачає, щоб легко справлятися з пилом, волоссям і килимами, а функція вологого прибирання додає відчуття ідеальної чистоти, підлога завжди свіжа. Дуже зручно запускати прибирання через додаток, навіть коли нікого немає вдома, після завершення робот сам повертається на базу. Працює досить тихо, має хороший заряд і одночасно пилососить та миє підлогу. З ним тепер набагато простіше стало, все супер.

Переваги:
    Зручний додаток, добре орієнтується, гарно прибирає
    Недоліки:
     Все супер
  • Світлана Б***

З задачами справляється

• ХРИСТИНА Я***

Дуже задоволена пилососом))
    Хороший помічник у хаті, пил і крихти збирає дуже добре, миє ідеально!
    Задоволена покупкою: підтримує чистоту на всі 100%!

• Иван Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Дякую, дуже чудовий помічник.

Переваги:
    Тихий, працює дуже гарно.
    Недоліки:
    Поки ще нема.
  • Роман Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Це вже другий пилосос. Перший був s-75. З часом зʼявилась проблема що він не знаходить базі, або збиває її.

У s90 база як на мене зручніша, до неї простіше підєднуватись, достатньо лише доторкнутись, не потрібно на неї заізжати пилососу, і саме це вважаю кращим рішенням.

S90 дуже швидко зробив план квартири, зрозуміло можна змінювати/ корегувати / обʼєднувати кімнати.

Переваги:
    Гарно підʼєднується до бази
    Недоліки:
    Ще не виявив
  • Роман Н***

Товар швидко приїхав.
    Нажаль ще не встиг його повноцінно налаштувати на роботу. Але перед тим як поставити на зарядку пилосос швидко знайшов зарядну станцію. І без проблем підключився до зарядки.

Цей пилосос купував як подарунок. Сам володію схожим , але іншої моделі Rowenta75s. То 75s вже має проблеми з тим щоб знайти станцію, і підєднатись до зарядки. Тому і вирішив купувати іншу модель з іншою станцією.

Переваги:
    Цей прилад має зручно зарядну станцію. Пилосос легко стає на разяд
    Недоліки:
    Ще не знайшов, але повноцінно в роботу ще не запустив…
  • Максим С***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Прибирає чудово, але є стандартна як вже розумію проблема: через місяць лопнула резинка. На оф сайті написав, чекаю на відповідь

Доброго дня, Максиме.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Нам дійсно дуже шкода, що виникла така прикра ситуація.
      Ваше звернення було розглянуто. Для отримання подальших інструкцій, будь ласка, зверніться у чат на офіційному сайті Rowenta. Оператори нададуть Вам всю необхідну підтримку та допоможуть вирішити питання найзручнішим для Вас способом.

• Максим С***

Вже звʼязувався, сказали направлять в сервісний центр електронний лист. І мене проінформують. Поки за 5 днів - нуль інформації.

Доброго дня, Максим.
      Дякуємо за зворотний зв'язок.
      Перепрошуємо за незручності.
      Найближчим часом наші колеги, зв'яжуться з Вами та скоординують щодо подальших дій.

• Марія
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий

Пилососом повністю розчаровани за 5 днів користування двічі на день прибирання квартири тріснута резинка тримача щітки, сервіс сказав на роботу не впливає, ага поки повністю не відірветься. бо пластик тільки і тримається на цій соплерезинці. Якість виявилася жахлива, обслуговування сервісу жахливе. Купляли ровенту бо користувалися іншими пилососами ровента понад 8 років, але так зіпсувати враження ще треба зуміти. Не рекомендую данну модель нікому, сервісні центри при запитанні чи е деталь тільки і відгавкувались що не знають чи є на складі. Купляли не на розетці, але залишу відгук і тут може комусь знадобиться

Переваги:
    Недоліки:
    невдала модель, якість низька, сервіс жах

Доброго дня, Марія.
      Ми дуже вдячні за зворотний зв'язок, та зі свого боку хотіли б розглянути Ваше звернення більш детально та допомогти вирішити ситуацію.
      Будь ласка, зверніться до чату на офіційному сайті виробника для уточнення деталей та подальшого розв'язання питання.

• Максим С***

Також лопнула ця сама резинка

Доброго дня, Максиме.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.
      Нам дійсно дуже шкода, що виникла така прикра ситуація.
      Для отримання подальших інструкцій, будь ласка, зверніться у чат на офіційному сайті Rowenta, де фахівці нададуть Вам всю необхідну підтримку та допоможуть вирішити питання найзручнішим для Вас способом.