Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Господарчі вологі серветки для прибирання Ruta універсальні в упаковці 48 шт (4820202898658)

Немає в наявності

4.9/5
Оцінка користувачів 4.9/5
  • Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Спробувала вперше, великі, в міру вологі, виявилось, що дуже необхідна річ вдома. Купила шкаф- купе зі склада, серветками вимила всі полки та шухляди від пилі. Заміняють повноцінну ганчірку за розміром та функціоналом, дуже зручно, що є клапан, не підсихають.

Переваги:
    Великі за розміром, приємний запвх, клапан, швидка доставка.
    Недоліки:
    Без акції ціна немаленька

Дякуємо за такий докладний відгук! Раді, що великий розмір, оптимальна вологість і зручний клапан зробили серветки корисними для прибирання вдома.

• Марина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарні серветки не за всі гроши світу, щоб не виполіскувати ганчірку для прибирання

Переваги:
    Пачка чималенька за розміром, неочікуванно
    Недоліки:
    Не можна кидати у каналізацію, як у просунутих виробників

Дякуємо за відгук! Раді, що серветки виявилися зручною та доступною альтернативою ганчірці для прибирання, а велика упаковка приємно здивувала. Зауваження щодо неможливості змивати їх у каналізацію врахуємо.

• Лара н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Большие, не оставляют ворс,но пришли полусухие(

Дякуємо за відгук! Раді, що ви оцінили розмір серветок і те, що вони не залишають ворсу. Нам прикро, що упаковка виявилася недостатньо вологою. Обов’язково врахуємо ваше зауваження та передамо його відповідальним фахівцям.

• Алекс В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Використовую для кахлів та у туалеті - протер та викинув (краще не до унітазу, бо з нетканої полотнини)

Переваги:
    Універсальні, рифлена поверхня, запах трохи нагадує лимон. Величезні, можна спокійно розподілити навпіл
    Недоліки:
    За акційну ціну не знайшлося

Дякуємо за детальний відгук! Раді, що серветки зручно використовувати для прибирання кахлів і санвузла, а їхній великий розмір, рифлена поверхня та приємний аромат вам сподобалися. Дякуємо також за важливе уточнення: використані серветки справді краще викидати у смітник, а не змивати в унітаз.

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Серветки дуже хороші, є з чим порівняти. Мені головне, що після них шкіра не облазить на пальцях, і при цьому вони ефективні.

Переваги:
    Запах приємний. Ефективні.
    Недоліки:
    Не помітили.

Дякуємо за відгук! Раді, що серветки виявилися не лише ефективними, а й комфортними для шкіри рук. Приємно, що вам також сподобався їхній аромат. Нехай користування й надалі залишає лише позитивні враження!

• Таня Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже хороші серветки і економні і великі

Недоліки:

Нам приємно чути, що Ви задоволені якістю наших серветок

• Юрій З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже виручають у побуті, добре очищають поверхні, не рвуться і мають приємний запах. Зручно, швидко і без зайвої мороки. Ідеальні для щоденного прибирання!

Добрий день.
      Дякуємо за Ваш відгук.
      Нам приємно отримати позитивний відгук про наш новий продукт.