Відгуки покупців про Господарчі вологі серветки для прибирання Ruta універсальні в упаковці 48 шт (4820202898658)
Немає в наявності
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спробувала вперше, великі, в міру вологі, виявилось, що дуже необхідна річ вдома. Купила шкаф- купе зі склада, серветками вимила всі полки та шухляди від пилі. Заміняють повноцінну ганчірку за розміром та функціоналом, дуже зручно, що є клапан, не підсихають.
- Переваги:
- Великі за розміром, приємний запвх, клапан, швидка доставка.
- Недоліки:
- Без акції ціна немаленька
Представник постачальникаДякуємо за такий докладний відгук! Раді, що великий розмір, оптимальна вологість і зручний клапан зробили серветки корисними для прибирання вдома.
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарні серветки не за всі гроши світу, щоб не виполіскувати ганчірку для прибирання
- Переваги:
- Пачка чималенька за розміром, неочікуванно
- Недоліки:
- Не можна кидати у каналізацію, як у просунутих виробників
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що серветки виявилися зручною та доступною альтернативою ганчірці для прибирання, а велика упаковка приємно здивувала. Зауваження щодо неможливості змивати їх у каналізацію врахуємо.
- Лара н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Большие, не оставляют ворс,но пришли полусухие(
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що ви оцінили розмір серветок і те, що вони не залишають ворсу. Нам прикро, що упаковка виявилася недостатньо вологою. Обов’язково врахуємо ваше зауваження та передамо його відповідальним фахівцям.
- Алекс В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Використовую для кахлів та у туалеті - протер та викинув (краще не до унітазу, бо з нетканої полотнини)
- Переваги:
- Універсальні, рифлена поверхня, запах трохи нагадує лимон. Величезні, можна спокійно розподілити навпіл
- Недоліки:
- За акційну ціну не знайшлося
Представник постачальникаДякуємо за детальний відгук! Раді, що серветки зручно використовувати для прибирання кахлів і санвузла, а їхній великий розмір, рифлена поверхня та приємний аромат вам сподобалися. Дякуємо також за важливе уточнення: використані серветки справді краще викидати у смітник, а не змивати в унітаз.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Серветки дуже хороші, є з чим порівняти. Мені головне, що після них шкіра не облазить на пальцях, і при цьому вони ефективні.
- Переваги:
- Запах приємний. Ефективні.
- Недоліки:
- Не помітили.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що серветки виявилися не лише ефективними, а й комфортними для шкіри рук. Приємно, що вам також сподобався їхній аромат. Нехай користування й надалі залишає лише позитивні враження!
- Таня Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже хороші серветки і економні і великі
- Недоліки:
Представник постачальникаНам приємно чути, що Ви задоволені якістю наших серветок
- Юрій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже виручають у побуті, добре очищають поверхні, не рвуться і мають приємний запах. Зручно, швидко і без зайвої мороки. Ідеальні для щоденного прибирання!
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за Ваш відгук.
Нам приємно отримати позитивний відгук про наш новий продукт.