Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про 3D-ручка RZTK ArtPen з різнокольоровим еко-пластиком 250 м + Аркуші з трафаретами Purple

Оцінка користувачів 4.63/5
на основі 54 відгуки
  • Лілія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий

Ручка працює — перевірили, і всі залишилися задоволені. Зручно лежить у руці, швидко заправляється будь-яким пластиком, користуватися одне задоволення.

Представник бренду

Добрий день, Ліліє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Яна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий

Зручно лежить у руці, не важка. Дитина 8 років користується без проблем, але під наглядом.

Переваги:
    чудова заміна гаджетам

Добрий день, Яно!
      Дякуємо Вам за відгук та вибір бренду RZTK.
      Приємно знати, що 3D-ручка RZTK ArtPen стала корисною та цікавою заміною гаджетам для дитини. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

З повагою,

• Олеся Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний

Стильна та зручна ручка. 250 метрів пластику — це дуже багато, вистачить надовго. Не потрібно одразу докуповувати витратники. Інструкція зрозуміла, дитина швидко розібралась.

Переваги:
    30 різнокольорових мотків пластику. Всі різного кольору
      Представник бренду

Добрий день, Олесю! Дякуємо за щирий та детальний відгук.
      Раді чути, що 3D-ручка RZTK ArtPen подарувала Вам позитивні враження від якості та зручності, а дитині — справжній захват від творчості. Великий набір різнокольорового еко-пластику дійсно дозволяє фантазувати без обмежень, і ми щасливі, що Ви це оцінили.
      Бажаємо море натхнення та теплих творчих вечорів у родинному колі.
      З теплом,

• Леся С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий

Багато кольорів пластику в комплекті. Працює від розетки. Швидка доставка та гарна ціна

Представник бренду

Добрий день, Лесю! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий

Міцний корпус, класно проводимо час тепер всі разом. Цікавий та пізнавальний подарунок

Представник бренду

Вітаємо, Оксано! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Ірина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний

Багато кольорів у наборі — дитині дуже подобається. Книга з трафаретами класна, багато цікавих варіантів для малювання. І круто, що є прозорий пластик, який можна накладати зверху на трафарети — так зручніше обводити й нічого не псується.

Представник бренду

Вітаємо, Ірино! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Ліна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний

Пластик PLA без запаху. Малюємо прямо на трафаретах — виходить акуратно. Регулювання швидкості працює, можна підібрати під себе. Для дрібних деталей краще повільніше.

Представник бренду

Вітаємо, Ліно! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Антон М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний

Класна річ для розвитку фантазії. Робимо фігурки, імена, підставки — дитині подобається більше, ніж планшет.

Представник бренду

Вітаємо, Антоне! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Наталія Б***

Клас

Переваги:
    Клас
    Недоліки:
    А вона на акб
      Представник бренду

Вітаємо, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Галина І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний

Брали дитині на подарунок — захват із першого дня. Пластика в комплекті багато, трафарети реально допомагають набить руку

Представник бренду

Добрий день, Галино! Дякуємо за відгук і вибір RZTK. Раді чути, що 3D-ручка ArtPen подарувала дитині захват і стала чудовим стартом для творчості. Бажаємо зручного та тривалого користування!
      З найкращими побажаннями,

• Ірина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий

Непогана ручка донька в захваті створює об'ємні малюнки і різні деталі. пластик гарно плавиться, яскраві кольори.

Переваги:
    стильний дизайн, зручність, швидка доставка
      Представник бренду

Вітаємо, Ірино! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Інга Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий

Вперше бачу іграшку, яка виграла конкуренцію в планшета))) Уже за це можна ставити 5 зірок.

Представник бренду

Вітаємо, Інго! Дякуємо за Ваш відгук!
      Схоже, у нас з'явився ще один доказ того, що творчість може бути цікавішою за гаджети. Бажаємо безліч яскравих ідей та приємного користування продукцією RZTK!

• Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний

Син відкрив коробку і перша фраза була: "Мам, я тепер буду робити свої іграшки!" Відтоді холодильник обліплений його квіточками, метеликами та сердечками.

Представник бренду

Вітаємо, Людмило! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Старчеус Я***

Чудово

Представник бренду

Вітаємо, Яно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Валерій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий

Рік назад купували дешевшу (не RZTK) ручку, на жаль пропрацювала менше місяця.
    Замовили RZTK, працює тихіше. Пластик плавить та подає набагато якісніше.
    Працює від повербанка, пришлось докупити кабель USB/
    Дитина задоволена

Переваги:
    Якісний продукт за свою кошти
    Недоліки:
    Поки немає
      Представник бренду

Вітаємо, Валерію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Анжеліка Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний

Крута для творчості. Легко тримати в руках, пластик подається рівно, не засмічує сопло. Чудово підходить як для дітей, так і для дорослих. Раджу як подарунок чи для хобі

Представник бренду

Добрий день, Анжеліко! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний

Гарна ручка, все працює. В комплекті багато пластику, усі кольори гарні.

Переваги:
    Гарна ціна за ручку і велику кількість пластику
      Представник бренду

Добрий день, Олено! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий

Дякую за швидку доставку)
    Підкажіть, будь ласка, чи можна дозамовити для цієї ручки якийсь блискучий пластик (типу неон, срібло, золото, смарагд)?

Доброго дня, Олено!
      Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK.
      Наразі сумісність 3D-ручки з іншими видами пластику, зокрема неоновим, сріблястим, золотистим або іншими декоративними варіантами, не перевірялася. Тому рекомендуємо використовувати пластик, що входить до комплекту постачання.
      Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Наталя С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий

Ручка просто супер,брали ребенку на подарок,она в восторге

Недоліки:
    Пока не увидели
      Представник бренду

Вітаємо, Наталіє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Олександр С***

Чудова іграшка. Дитина дуже рада. На фото перші роботи

Переваги:
    Регулюється швидкість, температура, в комплекті багато яркого філаменту
    Недоліки:
    Підставка легка, падає.
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. Ми враховуємо всі коментарі клієнтів для покращення якості та функціоналу товарів RZTK. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Світлана Б***

Дуже вдячна Ручка просто вогонь , дитина в захваті

Переваги:
    Ціна, якісь
      Представник бренду

Вітаємо, Світлано! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Наталія Р***

Чудова ручка

Переваги:
    Багато кольорів дроту у комлекті
    Недоліки:
    Не має

• Ден
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний

Класна штука, дитину у захваті.

Представник бренду

Вітаємо, Дене! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний

Син задоволений, дуже багато матеріалу для виробів, ручка якісна, все працює

Представник бренду

Вітаємо, Анно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Денис Ч***

Отлично работает!

Представник бренду

Вітаємо, Денисе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Віталія К***

Чудова ручка

Представник бренду

Вітаємо, Віталію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Ірина І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний

Дуже класна ручка,син задоволений,користуємось вже кілька днів -все супер

Представник бренду

Вітаємо, Ірино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Макицкий О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний

За свої гроші - чудова ручка.

Переваги:
    Ціна, комплектація
      Представник бренду

Добрий день, Олеже! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Ганна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий

Дуже класна іграшка! Дитина задоволена. Відправили швидко. Рекомендую!

Переваги:
    Ціна, якість, доставка
      Представник бренду

Добрий день, Ганно! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Юра С***

Працює, наче все працює

Переваги:
    Працює, ціна качество
    Недоліки:
    Підставка, при довгому використанні заважає провід живлення, погано тримає пластик
      Представник бренду

Добрий день, Юрію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Анжеліка М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний

Взяла сину подарунок під ялинку - тепер дитина зайнята всі вечори.

Переваги:
    корисна річ
      Представник бренду

Добрий день, Анжеліко! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Дякович Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний

Чудовий варіант для подарунка дитині 7–10 років. Розвиває моторику і терпіння. Трохи шумить при подачі, але не критично.

Представник бренду

Добрий день, Жанно! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Ганна П***

Прикольна ручка, дитина задоволена

Представник бренду

Вітаємо, Ганно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Василь Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний

Якість пластику хороша, кольори яскраві. Сопло не забивалось. Дуже гідний набір. Все необхідне є одразу в коробці.

Представник бренду

Вітаємо, Василю! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
      Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.

• Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Фіолетовий

починали з чогось простішого - метелики, квіточки, зірочки, зараз - вже пробуємо об'ємні фігурки робити)

Переваги:
    захоплююче й цікаво навіть для дорослих
      Представник бренду

Вітаємо, Марино Миколаївно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Раді чути, що RZTK ArtPen допомагає розкривати творчість і дарує задоволення всій родині. Бажаємо ще більше вдалих робіт разом із RZTK!

• Юлія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Блакитний

Ручка компактна, не займає багато місця. Після використання ставимо на підставку — зручно.

Представник бренду

Добрий день, Юліє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Приємно знати, що 3D-ручка ArtPen виявилася практичною та зручною у повсякденному використанні. Бажаємо Вам яскравих ідей та захопливих творчих моментів!